347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zor yemekleri yapıyorum valla mesela içli köfte mercimekli köfte falan ama makarna iyi yapamam :)

maşallah kızlar bu gece sayfalar hızlı ilerlemiş

[video=youtube;F99FZs5JUf4]http://www.youtube.com/watch?v=F99FZs5JUf4[/video]

ah ne guzel bi anini canlandirmisim kuzum cok sevindim)

evet tatlimcim su an ki planim bu :))

Günaydınnn ballıı çöreklerimmmm
Sonunda tatil başladııı 6 gün yatış yapıcamm

ŞAFAK: 84

Plakalara son 3 :81:

Herkes kayıp
bende sabahtan beri anca eve girebildim

nabersiniz kızlar ben ne iim ne kötü sınavım beklediğimden çoook düşük geldi moraller 0 askerimle herşey iyi gidiyor artık babama söleme zamanım geldi sınavımı bekliyoduk oda olmayınca artık babamla sevdiğimi konuşma zamanım geldii ama nasıl konuşcamı vs bilmiyorum ne yapmalı nasıl açılmalıyım bilemiyorum bayramdan sonra konuşmalıyım hadi bakalım hayırlısı diyorz ....

selam kızlar nasılsınız yoğun bir gün geçiriyorum bide sevgilim ailesiyle memleketleirne gitti keşke onu görebilseydim

aöf okuyan arkadaşlar varmı aramızda kafam çok karıştı 4. sınıfım ve stratejik yönetim ataması yapılmamış onuda geçtim çok saçma sabah internetten para yatırdım ama ben aöf sitesinden ekle sil yapmamıştım siteye girdim 1 ders atanmamış 28 kredim varmış felan filan

offff yaaaa kafayı yemiş aöf de devlette kime sorayım ben bunu

Bende 4. sınıftayım alttan hiç dersim yok dershaneyi arayıp dedimki benim hiç alttan almam gereken ders yok direk parayı yatırıyım mı dedim dedilerki stratejik yönetim dersi seçili gelmiyormuş dersi görmeden parayı yatırma dediler. Birisi onu seçmeden parayı yatırmış, okulu uzatmış dediler ne saçma sapan işler bunlar ya. Cuma günü aöf büroya gittim yeni şifre aldım şifreyi kabul etmiyor. Büroyu arıyorum sürekli meşgul kalite yerlerde. Sözde harçlar kalkmıştı iki yüz küsür para yatırılıyormuş.

ewt aöf dede harçlar kalkmadımı ki..niye para istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…