Birde yemek yapmayı bilmiyorum evlendikten sonra annemleri kayınvalidemleri yemeğe çağırdım eşimin annesini bırak babası bile süper yemek yapar. Neyse geldiler annem içten içe endişe içinde. Sofraya oturdular değme öss kpss lgs sınavı halt etmiş yanında bildiğiniz sınavda gibiyim. Çorbalar konuldu yendi, ana yemek yendi, son yemek servisini yaptım yemek bitti kayınpederim başladı övgülü cümlelere annemle babamın yüzündeki sevinci hiç bir cümle ifade edemez, annem rahatladı. Benim annem beni istemeye geldiklerinde demişti kızım yemek yapmasını bilmez işlede fazla arası yoktur bunu bilin bana şikayet etmeyin demişti. Annem bunu söylediği için bana karşı hep biraz mahçuptur. İnternetten tariflerini bulup her yemeği yapabilirsiniz ama lezetli olmasını istiyorsanız yemeğe sevginizi katmayı unutmayın : )
maşallah kızlar bu gece sayfalar hızlı ilerlemiş
şekerim senn kaç geldımaşallah kızlar bu gece sayfalar hızlı ilerlemiş
şekerim senn kaç geldı
Ayyy nikitam bu şarkıyı duyunca bizimki geliyor aklıma bu yaz yıllık iznimde Bodrum'a gitmiştik bütün tatil boyunca sabahtan akşama kadar bunu söylemişti. Artık benimde dilime dolamıştı bende içimden söylüyordum.
günaydın kızlar yeni kalktım bu arada bublecim vampir günlüklerine başlaman iyi olmuş en favori dizimdir 3 yılı devirdim o dizi ve şarkılarıyla son 2 bölümdürde ağlıyorum bölüm sonlarında
canım inan annemde bunu diyor ortaklaşa başka taraf kazanmış yemiş içmiş çocuk düşünmemiş ev almamış ben hem gezdim hem yedim hem canımı dişime kattım evde aldım benimde babam siyasette canım chp de hem meclis üyesi hem başka yardımcısı yani durmuyor uğraşıyorlar ama inan annem karşı tarafın rahatlığa alışmasını hiç istemiyor o yüzden yacaklarını yapcaklar ev alallım dersek benim birikmişim ortada olur takılar olur bide annem her iki tarafta bir meblağ vermeli diyor biz bişi istemiyoruz onların oğlunuda garantiye almak istiyoruz diyor haklıda
nikitam sen büyükadayamı geleceksinnnnnnn
dii mi dii mi:)Nikitaaa elvan daltonu bugun dinledim nasi kiymetli bir musiki eser :)
dii mi dii mi:)
ah benim dugun zamanim cikamadi bu sarki o zmnlar bilmiyordum :))
Günaydınnn ballıı çöreklerimmmm
Sonunda tatil başladııı 6 gün yatış yapıcamm
ŞAFAK: 84
Plakalara son 3 :81:
Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnn :)
selam kızlar nasılsınız yoğun bir gün geçiriyorum bide sevgilim ailesiyle memleketleirne gitti keşke onu görebilseydim
aöf okuyan arkadaşlar varmı aramızda kafam çok karıştı 4. sınıfım ve stratejik yönetim ataması yapılmamış onuda geçtim çok saçma sabah internetten para yatırdım ama ben aöf sitesinden ekle sil yapmamıştım siteye girdim 1 ders atanmamış 28 kredim varmış felan filan
offff yaaaa kafayı yemiş aöf de devlette kime sorayım ben bunu
Bende 4. sınıftayım alttan hiç dersim yok dershaneyi arayıp dedimki benim hiç alttan almam gereken ders yok direk parayı yatırıyım mı dedim dedilerki stratejik yönetim dersi seçili gelmiyormuş dersi görmeden parayı yatırma dediler. Birisi onu seçmeden parayı yatırmış, okulu uzatmış dediler ne saçma sapan işler bunlar ya. Cuma günü aöf büroya gittim yeni şifre aldım şifreyi kabul etmiyor. Büroyu arıyorum sürekli meşgul kalite yerlerde. Sözde harçlar kalkmıştı iki yüz küsür para yatırılıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?