347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ıyyy ben ütü yapmaktan nefret ederim... formalarımı annem ütüler gerçi ben evde hiç iş yapmam.. evlenince ne olucak bilmiyorumm bilee...

kız ben bekarken suyumu kendim aldığım sayılıdır. bak şimdi şöyle oluyo o iş;

Hayatının adamını bulduğuna inanıyosun ve evlenmeye karar veriyorsun. Bir sürü tatlı düğün telaşı hazırlığı. Hepsi başarıyla bitiyor. Sonra işin en güzel zamanı = BALAYI süper bi balayı geçirebiliyosun kıyıyosun paraya hiç bişeyden kaçmıyosun hayatta bi kere diyosun ve her güzel şey sonu gibi balayı da bitiyo. Evine dönüyosun kapını kapatıyosun ve bi bakıyosun da 2 KOCAMAN VALİZ ve içinde kirlilerrrrr ve yemek yemek gerekiyo anaç bi tavırla başlıyosun yavaş yavaş ve rüya sona eriyo anneni özlüyosun bekar odana dönmek istiyosun :)))

umarım güzel özetledim

ya bilmiyorum her seferinde bi daha yapmicam diyorum içki sigara gibi bişey bu don ütülemek benim için :)))

hahahaha ben bitek bebeğiminkileri ütülerim valla ilerde mikrop falan kalmasın diye. benimkiyle kocamınki ütüsüz kalsada olur kimsecikler görmez nasılsa

bi anda soğudum evlenmekten

hahahaha ben bitek bebeğiminkileri ütülerim valla ilerde mikrop falan kalmasın diye. benimkiyle kocamınki ütüsüz kalsada olur kimsecikler görmez nasılsa

annem saolsun ondan geliyo bu alışkanlığım. Bir gün dedim ki anne neden ütülüyoruz diyor ki Allah korusun bir kaza geçirdik yada deprem bişey oldu hastaneye götürdüler bizi iç çamaşırlarımız ütüsüz mü olsun rezil mi olalım dedi. O gün bugündür çok düşünmüyorum nedenini :))

ayyy benim başıma bişey gelse acaba doktorlar kınarlarmı beni iç çamaşırım ütüsüz diye , en iyisi bende başlıyım ütülemeye :44:

gayet güzel özetledin.. kocan içerde otururken sen hem onun hem de kendi kirlilerini makineye koyup yıkıyorsun.. sonra onları kurumak için asıyorsun.. kuruyorlar katlanacaklar dolaba yerleşicek sonra ütülenecekleri ayırıcaksın.. tabi evdede toz olmuştur süpürmek gerekli

ay çok hoşmuş:) benimde teyzem dr a gidiceği zamna mutlaka kuaföre gider saçlarını fönler bende dalga geçerim teyzemle :=)

ayyy bende doktora gitcem diye özel hiçbişey yapmıyom eksik hissettim şimdi kendimi

Olay budur. Süper özet. Ben evlendiğimde yemek yapmasını bilmezdim. Evlenmeden önce okuldan gelirdim annem yemeği önüme getirirdi. Okul bitti çalıştım annem yemeği yine önüme getirirdi. Annem derdi kızım yemek yapmayı öğren derdim anne evlenince öğrenirim, öğrendim ama keşke annemin evinde de yapsaydım da annemi biraz rahat ettirseydim. Annenizin yanındaysanız gidin boynuna şöyle kocaman bir sarılın. Çünkü evlenince annenizi daha iyi anlıyorsunuz. Annem birde der beni çocuğun olursa anlarsın diye çocuğum olmadan bu kadar anladım, çocuğum olunca neler anlıycam bakalım : )

ilk evlendiğimde yemek sitelerinde gezmekden çalışamıyodum 3-5 yemek öğrendim eşim askere gitti şimdi resetledim kendimi gene yemek konusunda :))

şimdi gidip anneciğime sarılıp kocaman öpeceğim.. herşeyimi anneciğim yapıyor iyiki var.. işten eve zor atıyorum kendimi.. bacaklarımın ağrısından duramıyorum kimi zaman..

benim gidip çantamı hazırlamam lazım artık yarın sabah yolcuyum önce gidip anneannemi göreyim kocaelide, sonra tekrar istanbul, sonra da perşembe sabahı ver elini çanakkale
yarın nete giremezsem şimdiden herkese iyi bayramlarrr, hepinizi çokkk öpüyorumm, iyi ki varsınız kızlarr

iyi yolculuklar canım.. iyigeceler..

ilk evlendiğimde yemek sitelerinde gezmekden çalışamıyodum 3-5 yemek öğrendim eşim askere gitti şimdi resetledim kendimi gene yemek konusunda :))

Birde yemek yapmayı bilmiyorum evlendikten sonra annemleri kayınvalidemleri yemeğe çağırdım eşimin annesini bırak babası bile süper yemek yapar. Neyse geldiler annem içten içe endişe içinde. Sofraya oturdular değme öss kpss lgs sınavı halt etmiş yanında bildiğiniz sınavda gibiyim. Çorbalar konuldu yendi, ana yemek yendi, son yemek servisini yaptım yemek bitti kayınpederim başladı övgülü cümlelere annemle babamın yüzündeki sevinci hiç bir cümle ifade edemez, annem rahatladı. Benim annem beni istemeye geldiklerinde demişti kızım yemek yapmasını bilmez işlede fazla arası yoktur bunu bilin bana şikayet etmeyin demişti. Annem bunu söylediği için bana karşı hep biraz mahçuptur. İnternetten tariflerini bulup her yemeği yapabilirsiniz ama lezetli olmasını istiyorsanız yemeğe sevginizi katmayı unutmayın : )

iyi yolculuklar canım iyi bayramlar güle güle git gel...

İyi bayramlar canım, nerde olursan ol KK'cıları unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…