347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar kızlar...
tatilde olduğum için çok fazla giremiyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizi,inşallah herkesin keyfi yerindedir.
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,mutlu bayramlar kuzular..
inşallah sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirirsiniz,öpüyorum...

Yarın plakalara geçiyoruzzzz çok heyecanlıyımmm :)
kocamın arkadaşları durum güncellemelerini atarsa 81üzce yapmış :)))
Bugünler o kadar uzak geliyordu kiii :) şimdi nasıl mutlu oldum görünce :) 82 gün sonra bu saatlerde kocacımla evimde oturuyor olucam :)) yaşasınnnn!!!!

Kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar.
içimizin bi yanı hep buruk ama bayram bu işte büyüklerimizde teselli bulacağız.
inşallah sevdiklerinizle mutlu bi bayram geçirirsiniz

lütfen biri bua açıklık getirebilirmiiiiiiii
izin almayan kişinin şafağı kaççççççççççç :))))
kafam karışıyoooo adam gibi sayamıyorum tedirgin oluyorummmmm ihih :))
ben bugün 84üm meselaaaaaaaaaa

o işler karışık bende 84 sayıyorum fazla da konu üzerine kafa patlatmıyorum elbet çıkıp gelecek

evet orası nasııı tatlı olurr dimiiiiiiiiiiii ağrıdan adanaya düşmekkkk huhuuuu çok mutlu oldum şimdiiiiii
nese şimdilik cumartesi plakaya düşüverelimmmm :))

Ben birazdan yine çıkarım kızlar benim nöbet vakti
Aşk'la 4 saatlik telefon konuşması beni bekler

Valla su safak sorunsal oldu askerlik biticek :)
Bizim terhis ayin 15inde 2 gun yol iznimiz var.hic izin kullanmadik.safagimiz 83 .yarin 82 olucak.
Benmi yanlis sayiyorum anlamadim ki.
Neyse 1-2 gun farketmiyor.
Herkesin safak azaliyor durmuyor yani yerinde.Sorun yok.
Benim kuzucuk arkadaslariyla koç almislar bayram icin.
Allah kabul etsin.
Köy koruculari yarin ziyaret edicekmis bide koy halkiyla.biraz olsun sikintisi gitsin en azindan.

Gunaydin.
Herkesin bayrami mubarek olsun.
Hep hemencik gecsin gynler istiyorum ama su iki gun biraz uzun gecsin lutfennnnn

Günaydınnn kızlarrrr
Herkesin bayramı mübarek olsunn sevdiklerinizlee mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

ŞAFAK: 83

Plakalara geçen hatunlarımızın gözü aydınnn

kızlar nasıl bir talihsizliğim var anlatamam size.. cmt sevgilim yanına gidiyordum.. uçuş bilerimi pegasustan almıştım ve az önce aradılar uçuş iptal olmuş.. peki neden diyorum lafı geveliyor yok operasyon ne operasyonu dedim.. bizden kaynaklı bir sebep diyor.. neyse pek uzatmadım biletimi açık bilet yaptırdım ve thy den yeni bir dönüş bileti aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…