347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ya benmde belim incecik göbeğim hiç yok ama totom büyük vücuduma göre çok oransız gerçekten güzel gözükmüyo. Sporla tam eritemedim oyüzden 2-3 kilo versem küçülürmü diyorum ama bilmiyorum yaa iyicemi göze çarpar acaba

bende akşamları yürüyüş yapıyorum artık. Dün koşu bandında 45 dk yürüdümm sonrada totiş için bi kaç pilates hareketi yaparak günü kapadım. Ama benim vaktim çok dar 15 güncük

o zaman vücudumuz birine çok benziyor bana s bile bol geliyor bazen ama gövdem uzun olduğu için m almak zorunda oluyorum hep tadilat oluyor göğüs desen yok bel yok tahta gibi kızım alt bölgem ise 38 oldu offffff çok orantısız armut gibiyim eritemiyorum yahuuu yüzmeye gitmem şart benim ama zaman yok

benmkide toton erisin giz demişti ki kız arkadaşalrmın bile dikkatini çekiyor bazen diyorum arkamdan bakmayın felan çoğu zaman uzun bluzler tunikler giyiniyorum eritmem lazım hiç mutlu değilim totomlaaa ben nasıl yapcezzz

benimde öyle canım altımla üstüm arasında 1 bedenden fazla fark var. Gerçi benim göğüslerim büyük ama o bile farkı kapatamıyor.
Bol yürüyüş yada yüzme tek çözüm gibi. uzun vadede ancak eritebiliriz kısa zamanda çok zor.
Diyorm keşke göbeğim olsaydı totom olucağına. Göbeği eritmek çok kolay ama kalça gitmiyo gitmiyo

buble canım aynı şeyleri diyoruz bende göbekim olaydı iyidi diyorum göbek yok kemik var mübarek nasıl orantısız olunur budur yani fitim allaha şükür ama hiç rahatta değilim tahta gibiyim altım ayrı üstüm ayrı ayyy kendimi eleştirdim :))))))))

bide benim toto enlemeye gitmeye başladı ayyy ilerde hamiş felan oldumu ne olur o toto yarım dünyaaa gerçi ekmeği kesttimmi tamamdır bide depresyona girsem 5 kilo garanti veriyorum şu an 55 kiloyum kilomdan memnunum kilo verirsem yüzümden belimden gidiyor toto sabit böglesel çalışcam pilates yapmıştım bir ara ama neredeeee artık zamanım yok

napsak bublecim ben 5 6 saat yol gidiyorum ki yolda yürüyorumda 1 saat yürüyorumdur günde şirkettede asansör kullanmıyorum 11 kat yürüyorum :)))))))

Gizz nerde çalışıyosun sen canım yaa günde 5 6 saat yol nee tüm günün yolda gidiyor galiba

o zaman bölgesel çalışmalısın canım

Son düzenleme:

2013 te gelin olacak arkadaşlarıma ayakkabı önerilerim netten buldum hepsi benim zevkim çok şekerlerrr yaaa

Kizlarr bende diyetteyim.Kararliyim bu defa:) insallah tabii.Vermem gereken baya baya bi kilo var spor yapma imkanim anca evde var.bu siralar biraz kalcamda agri var ama o da ertelenicek.bakalim nasil olucak.Regl ken de diyet hic cekilmiyo ama

Kizlarr bende diyetteyim.Kararliyim bu defa:) insallah tabii.Vermem gereken baya baya bi kilo var spor yapma imkanim anca evde var.bu siralar biraz kalcamda agri var ama o da ertelenicek.bakalim nasil olucak.Regl ken de diyet hic cekilmiyo ama

herkes diyete giriyor sırayla

Hep birlikte diyetteyiz
Bende kalori sayımı yapıyorum. Başka türlü bi diyete dayanamam şuan zaten depresyondayım :))

Hep birlikte diyetteyiz
Bende kalori sayımı yapıyorum. Başka türlü bi diyete dayanamam şuan zaten depresyondayım :))

en güzel kilo verme yöntemi yürüyüş bana göre
ayrıca sıkılaşmaya çok yardım ediyor

en güzel kilo verme yöntemi yürüyüş bana göre
ayrıca sıkılaşmaya çok yardım ediyor

ben tek başına yürüyüşle kilo veremiyorum anca yediklerimi zor yakıyorum.
Diyet yürüyüş ve sporla desteklenince çok güzel kilo veriliyor

Herkese selam kızlar,Ekim'i de bitirdik hep birlikte,darısı Kasım'a Aralık'a
Ben bugün Karabük'teyim kızlar,158 den sayıyorum,fazla sayıyorsam erken biterse sevinirim

ŞAFAK 78

ben tek başına yürüyüşle kilo veremiyorum anca yediklerimi zor yakıyorum.
Diyet yürüyüş ve sporla desteklenince çok güzel kilo veriliyor

ben bi hafta düzenli yürüsem hemen 2 kilo gidiyor benden metabolizma hızlı çalışıyor benim

hoşgeldin cansu..çabucak geçer inşallah zaman onları gördüğümüzde bu günlerin zorluğunu bir anda unuturuz...

hoşbuldum... geçecek bugünlerde inşallah. bende 8 gündür nişanlımla birlikteym. bi 10 gün daha burda. para biriktirmiş olacak düğün için. uzun dönemi öyle teselli ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…