Günaydın herkese yalovaya selam yola devam şafak 77 depresyona girmek yok kızlar mutlu olmanız gerekiyor az kalıyor az kollarımıza gelicekler mutlu olucazzzzz
buble canım benmde totom hafif var bende vercektim ama benim belim göre popom var bende biraz farklı duruyor o sebepten eriteyim diyorum ama inan hiç erimedi göbek yada başka bir bölge olsa neysede toto erimiyor anca yüzceğizzzz
bubblecım aynı şeyi geçen ben yazdım birden kendi yazımı okuomuşum gibime gldi... bak ben çözüm buldum kendime çalıştığım şirketn tam önünden evime giden otobüslerle gidip geşiyordum fakat şimdi otobüsü bıraktım trenle gidip geliyorum sabah 20 dk evden trene yürüorum sonra inincede 20 dk trenden işe yürüyorum 40 dk aksamda aynı şey 40 dkka sürüyo günde 80 dkka mecburi yürüyüş yapmış oluyorum yediklerimide minimize ettim askerim gelene kadar filinta olmam lazım :))) sözüm var sende buna benzer bsy deneyebilirsin ben bu şekilde 1 hafta da 1kg 300 gr verdim tecrübe konusuyo 2,5 ayda hedefim minimum 5 kg :)))
canım ya benmde belim incecik göbeğim hiç yok ama totom büyük vücuduma göre çok oransız gerçekten güzel gözükmüyo. Sporla tam eritemedim oyüzden 2-3 kilo versem küçülürmü diyorum ama bilmiyorum yaa iyicemi göze çarpar acaba
o zaman vücudumuz birine çok benziyor bana s bile bol geliyor bazen ama gövdem uzun olduğu için m almak zorunda oluyorum hep tadilat oluyor göğüs desen yok bel yok tahta gibi kızım alt bölgem ise 38 oldu offffff çok orantısız armut gibiyim eritemiyorum yahuuu yüzmeye gitmem şart benim ama zaman yok
benmkide toton erisin giz demişti ki kız arkadaşalrmın bile dikkatini çekiyor bazen diyorum arkamdan bakmayın felan çoğu zaman uzun bluzler tunikler giyiniyorum eritmem lazım hiç mutlu değilim totomlaaa ben nasıl yapcezzz
benimde öyle canım altımla üstüm arasında 1 bedenden fazla fark var. Gerçi benim göğüslerim büyük ama o bile farkı kapatamıyor.
Bol yürüyüş yada yüzme tek çözüm gibi. uzun vadede ancak eritebiliriz kısa zamanda çok zor.
Diyorm keşke göbeğim olsaydı totom olucağına. Göbeği eritmek çok kolay ama kalça gitmiyo gitmiyo
buble canım aynı şeyleri diyoruz bende göbekim olaydı iyidi diyorum göbek yok kemik var mübarek nasıl orantısız olunur budur yani fitim allaha şükür ama hiç rahatta değilim tahta gibiyim altım ayrı üstüm ayrı ayyy kendimi eleştirdim :))))))))
bide benim toto enlemeye gitmeye başladı ayyy ilerde hamiş felan oldumu ne olur o toto yarım dünyaaa gerçi ekmeği kesttimmi tamamdır bide depresyona girsem 5 kilo garanti veriyorum şu an 55 kiloyum kilomdan memnunum kilo verirsem yüzümden belimden gidiyor toto sabit böglesel çalışcam pilates yapmıştım bir ara ama neredeeee artık zamanım yok
napsak bublecim ben 5 6 saat yol gidiyorum ki yolda yürüyorumda 1 saat yürüyorumdur günde şirkettede asansör kullanmıyorum 11 kat yürüyorum :)))))))
canım ya benmde belim incecik göbeğim hiç yok ama totom büyük vücuduma göre çok oransız gerçekten güzel gözükmüyo. Sporla tam eritemedim oyüzden 2-3 kilo versem küçülürmü diyorum ama bilmiyorum yaa iyicemi göze çarpar acaba
o zaman bölgesel çalışmalısın canım[/QUOdert etmeyin kızlarr gider yavaşça sadece sabır ben nişanlımla tanıştıgımda 48 kg dum sagolsun bana çok iyi baktı 72 çıktım tam hayattan bıkmışken 1 yılda anca anca 9 kg verebildim vermem gereken bir 10 kg daha var siz totolardan bahsederken ben nerden kg versem die düşünüorum toto,göbek,bacak,kol alt bacak,sırt,göğüs heryerim tombalak :))) size moral olsun die yazdım he tek derdiniz popo olsun :)))
Gizz nerde çalışıyosun sen canım yaa günde 5 6 saat yol nee tüm günün yolda gidiyor galiba
canım ben denizleri aşıyorum trafiğe giriyorum şişliye gidiyorum hergün anadoludan avrupaya geçiyorum çileee çekiyorum
Kizlarr bende diyetteyim.Kararliyim bu defa:) insallah tabii.Vermem gereken baya baya bi kilo varspor yapma imkanim anca evde var.bu siralar biraz kalcamda agri var ama o da ertelenicek.bakalim nasil olucak.Regl ken de diyet hic cekilmiyo ama
Hep birlikte diyetteyiz
Bende kalori sayımı yapıyorum. Başka türlü bi diyete dayanamam şuan zaten depresyondayım :))
en güzel kilo verme yöntemi yürüyüş bana göre
ayrıca sıkılaşmaya çok yardım ediyor
ben tek başına yürüyüşle kilo veremiyorum anca yediklerimi zor yakıyorum.
Diyet yürüyüş ve sporla desteklenince çok güzel kilo veriliyor
hoşgeldin cansu..çabucak geçer inşallah zaman onları gördüğümüzde bu günlerin zorluğunu bir anda unuturuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?