- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Eki Görüntüle 542452 Eki Görüntüle 542453 Eki Görüntüle 542454 Eki Görüntüle 542455
2013 te gelin olacak arkadaşlarıma ayakkabı önerilerim netten buldum hepsi benim zevkim çok şekerlerrr yaaa
bu ayakkabılar süper ama böyle topuklu malesef giyememki aramızda çok boy farkı yokk
:)) valla ben 158 boyundayım nişanlım 185 :)) bana daha bile yükseği lazım...
:)) valla ben 158 boyundayım nişanlım 185 :)) bana daha bile yükseği lazım...
hemen hemen aynı durumdayız benimde sevgilim 186 cm ben 162 cm
hemen hemen aynı durumdayız benimde sevgilim 186 cm ben 162 cm
oh ohh ne güzel ben 170 nişanlım 176 falan giyemiyorum. yalnız olduğumdada giymiyorum dev gibi hissediyorum kendimioysa topuklu ayakkabıyıda severim ama
Herkese selam kızlar,Ekim'i de bitirdik hep birlikte,darısı Kasım'a Aralık'a
Ben bugün Karabük'teyim kızlar,158 den sayıyorum,fazla sayıyorsam erken biterse sevinirim
ŞAFAK 78
MERHABALAR bende 347.Dönem jandarma çavuş nişanlısıyım :)))))
Kizlar babanem vefat etmis suan ankaraya donuyorum.ve esime o kadar cok ihtiyacim var ki((( lanet ettim askerlige
Kizlar babanem vefat etmis suan ankaraya donuyorum.ve esime o kadar cok ihtiyacim var ki((( lanet ettim askerlige
Eki Görüntüle 542452 Eki Görüntüle 542453 Eki Görüntüle 542454 Eki Görüntüle 542455
2013 te gelin olacak arkadaşlarıma ayakkabı önerilerim netten buldum hepsi benim zevkim çok şekerlerrr yaaa
MERHABALAR bende 347.Dönem jandarma çavuş nişanlısıyım :)))))
merhaba h.g 2007hu bende 347.dönem piyade er nişanlısıyım nasıl geçiyor günlerin :)
merhaba 2007hu aramıza hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?