347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)) valla ben 158 boyundayım nişanlım 185 :)) bana daha bile yükseği lazım...

hemen hemen aynı durumdayız benimde sevgilim 186 cm ben 162 cm

oh ohh ne güzel ben 170 nişanlım 176 falan giyemiyorum. yalnız olduğumdada giymiyorum dev gibi hissediyorum kendimi oysa topuklu ayakkabıyıda severim ama

hemen hemen aynı durumdayız benimde sevgilim 186 cm ben 162 cm

:)) çok yüksek giymemiz grekecek ehehe ben en yükseğinden alacam nikah defterini imzaladıktan sonra öperken zorlanmasın :)) cocukcagız ...ben seviyorum uzun olmasını ya gayet hoş gözüküyor erkekte

Herkese selam kızlar,Ekim'i de bitirdik hep birlikte,darısı Kasım'a Aralık'a
Ben bugün Karabük'teyim kızlar,158 den sayıyorum,fazla sayıyorsam erken biterse sevinirim

ŞAFAK 78

benim de bugün 78di aslında ama nişanlım 18 ocakta çıkacağını söledi zaten ben ankaradayım o balıkesir de 17sinde çıksa bile o gün göremeyeceğim arada 9-10 saat var ((( yani hala kilis diyorum ben

ayy bende bayıldım bu ayakkabılara ama bizim de aramızda çok fazla boy farkı yok, o yüzden bende hiç alışık değilim topuklu giymeye. nişanda çok ayağım ağrıdı, o yüzden bende nikahtan sonra düz bi ayakkabı tercih edicem galiba

Kizlar babanem vefat etmis suan ankaraya donuyorum.ve esime o kadar cok ihtiyacim var ki ((( lanet ettim askerlige

Başınız sağolsun canım,Allah sizlere sabır versin.Babaanneciğinin günahlarını affetsin inşallah...eminin o da şu an senin yanında olmaktan başka bir şey istemiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…