347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım kısmetse 30 ağustos diye düşündük izne geldiğinde. biz 2 seneyi geçti nişanlanalı daha uzatmak istemedik
bu arada senin şafak bizden 1 ay fazla gibi sanki bizim 240 larda bişey olması lazım

bilmiyorumki 31 temmuz son tabi izin kullanırsa. kullanmazsa 1 ay daha düşüyo tabi. bizimde düğün 7 eylül inş. 1 hafta varmış arada :)

evet canım kısmetse 30 ağustos diye düşündük izne geldiğinde. biz 2 seneyi geçti nişanlanalı daha uzatmak istemedik
bu arada senin şafak bizden 1 ay fazla gibi sanki bizim 240 larda bişey olması lazım

bilmiyorumki 31 temmuz son tabi izin kullanırsa. kullanmazsa 1 ay daha düşüyo tabi. bizimde düğün 7 eylül inş. 1 hafta varmış arada :)

hmm izinle birlikte sayıyosun heralde ben saymıyorum. şuan için kullanmayı düşünmüyor zaten bakalım nasıl dayanıcazz
evet 1 hafta varmışş hayırlı olsun şimdiden:))

hoşgeldin cansu..çabucak geçer inşallah zaman onları gördüğümüzde bu günlerin zorluğunu bir anda unuturuz...

hoşgeldin aramıza duygu..inşallah hiç birimiz bir daha ayrılmayız sevdiklerimizden,hep onlarla ve çooook mutlu oluruz...

of kızlar çok berbat bi gündü, koşarak eve gelmeyi düşündüm bütün gün. başım da çatlıcak gibi ağrıyo, tabi bunların hepsi üstüste gelince aşkım aradığında bi başladım telefonda ağlamaya anlatamam. çocukcağız da şaşırdı noluyo bişeymi oldu diyo yok diyorum. aşkım ağlama geçicek bu günler de bak ekimin son günü yarın diyo, ben onu avutacağıma o beni avutuyo. ben onu çok özledim dayanamıyorum artık onsuzluğa nasıl geçer onsuz 76 gün daha nasıl yaaa

yahu geçiyo valla geçiyo ya yeterki günü geçirmesini bilelim zamanın geçmesi için bişiler yapalım bugün çok pozitifim :)) kocası askere gitmiş yalnız yaşayan biri olarak yapılacak en güzel şey bi otelde yaşamakmış bugün bunu çok iyi anlıyorum işten geldim az dinlendim yemek yedim spor yaptım duşumu aldım şimdi dinleniyorum :)) çok kritik bi dönemdeyiz şimdi. çünkü kış geliyo yapacak aktiviteler azalıyo havalar çok kötü tam depresyona girmek için ideal üstüne %50den sonra gerçekten daha zor olacak şimdi. Onun için bir sürü aktivite bulalım. Mesela puzzle sever misiniz bilmem ama şuan eve döndüğümde 1 ay sonra ona sarıcam. Çünkü çok güzel vakit geçirtiyo...

Akşam şerifleriniz hayırlı olsun kızlar. Geçen pazar arkadaşım şafak kaç diye sordu 88 dedim, tutmuş bana diyoki ne zaman sorsam 90 80 o an kan beynime sıçradı uçan tekme felan atmayı düşündüm. Dedim bundan sonra 1 ayda bir görüşelim şafak azalmış olur

Bugün sevgilimin evine gittim.
Sıkıntı basmıştı felaket şekilde oraya gidince rahatlarım diye düşündüm.
Odasına girdim eşyalarını kokladım yeniden.. yatağını düzelttim. bi saate yakın durdum tek başıma ama iyi geldi işte.
bi şekilde onun kokusunu içime çekmiş gibi olmak rahatlattı beni
bu aralar neden bilmem depresyon modundayım

puzzle'ı gördüm hemen atladım çok acayip bişey yaa 1 aydır 2000 parçalıkla uğraşıyorum güzel vakit geçirtiyo. halıların altı çerçeve yaptırılacak puzzle doldu annem yeter artık diyo ama şafak bitene kadar daha da çoğalır heralde

ne iyi yapmışsın huzur dolmuştur için yanında hissetmişsindir..

Bugün hiç pozitif olamıycam, başım çatlıyor miğdeme kramplar giriyor. Stresten kaşına kaşına yüzüm bacağım kabardı. Kendime daha fazla eziyet etmiyip uyuyayım. İyi geceler. Yarın güzel bir güne uyanmak dileğiyle.

Günaydınnlarrr
Herkes beniim gibi depresoyona girdi. Kendimize gelmemiz lazım kızlarr yoksa bu şafak geçmek bilmicek.

ŞAFAK: 77 YALOVA...

bana yardım edin canlarım yaa 15 gün sonra sevgilim izine gelicek o gelene kadar kilo vericeğime söz vermiştim ama hala aynı koca totolu bubble'ım
2 haftada 4 kilo vermem lazım nasıl olcek bu iş :44:

Günaydın herkese yalovaya selam yola devam şafak 77 depresyona girmek yok kızlar mutlu olmanız gerekiyor az kalıyor az kollarımıza gelicekler mutlu olucazzzzz

buble canım benmde totom hafif var bende vercektim ama benim belim göre popom var bende biraz farklı duruyor o sebepten eriteyim diyorum ama inan hiç erimedi göbek yada başka bir bölge olsa neysede toto erimiyor anca yüzceğizzzz

bana yardım edin canlarım yaa 15 gün sonra sevgilim izine gelicek o gelene kadar kilo vericeğime söz vermiştim ama hala aynı koca totolu bubble'ım
2 haftada 4 kilo vermem lazım nasıl olcek bu iş :44:

bubblecım aynı şeyi geçen ben yazdım birden kendi yazımı okuomuşum gibime gldi... bak ben çözüm buldum kendime çalıştığım şirketn tam önünden evime giden otobüslerle gidip geşiyordum fakat şimdi otobüsü bıraktım trenle gidip geliyorum sabah 20 dk evden trene yürüorum sonra inincede 20 dk trenden işe yürüyorum 40 dk aksamda aynı şey 40 dkka sürüyo günde 80 dkka mecburi yürüyüş yapmış oluyorum yediklerimide minimize ettim askerim gelene kadar filinta olmam lazım :))) sözüm var sende buna benzer bsy deneyebilirsin ben bu şekilde 1 hafta da 1kg 300 gr verdim tecrübe konusuyo 2,5 ayda hedefim minimum 5 kg :)))

yüzme değilde yürüyüş yada plates eritio ben evde aksamları plates topunun üstünde yuvarlanıorum benim minicik bi incelme var totişte valla deneyin görün :)))kiracımız spor hocasıda ondan taktikleri alıom ben ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…