Buraya sürekli isyan dolu mesajlar atmak istemiyorum ama artık gücüm kalmadı gibi geliyo özlemekten deliricem daha yeni yarısı oldu ya bekle bekle bekle bitmiyo off
Buraya sürekli isyan dolu mesajlar atmak istemiyorum ama artık gücüm kalmadı gibi geliyo özlemekten deliricem daha yeni yarısı oldu ya bekle bekle bekle bitmiyo off
Bu bayram iyice burnumdan geldi babanemi hastaneye kaldirdik yogun bakimdayarin annem babamla eşime gidecektik bu da iptal durumda ((
Insallah herkesin bayrami cok mutlu gecer....
Eşim bayram günü tören alanında bayılmış, şekeri düşmüş. Yemek yiyemiyor doğru dürüst bünyesi iyice zayıfladı galiba : ( Bizim bugün 90 günümüz var geçer mi ya
Benim bu derdim ne yagan yagmurdan ne yalanci sonbahardan ne bombos sokaklardan((
bizde her konuşmamızda özlemimizden bahsediyoruz.
sanki yarın çıkıp gelecekmiş gibi hayaller kuruyoruz.
yanına gitmemi istemiyor herşeye tekrar sıfırdan başlıyorum öyle olunca diyor.
dün telefonda baya bi suskunduk ikimizde çünkü artık telefonda değil yüzyüze konuşmak istiyoruz.
Selam kızlar ben de yeni katıldım aranıza beni de ekleyin listeye :)) Özellikle evli olanlar Allah daha çok sabır versin, ben yine alışkınım ayrı kalmaya(( Umarım hepinizin beklediğine değer, umarım hepiniz beklemenize değecek insanlarla birliktesinizdir, son ayrılığınız bu olur. Şafak 78 ((((
of kızlar ooff telefon özlem gidermiyor.
telefondan kokusunu çeke çeke sarılıp öpemiyosunki
bu daha yarıya gelmiş olmamız bnm psikolojimi bu hale getirdi.
Sanki %80i bitmiş gibi hissediyordum ben hep
bende asker yolu bekliyorum ama kısa dönem çıkmadı maalesef. 5,5 ay bekleyenler kıymetini bilsin. bizimki 12 ayşuanda dağıtım izninde kıbrısa çıktı. telefon görüşmesi nasıl olacak bilmiyorum. 9 ay var daha
hoşgeldin canımm bende uzun bekliyorum maalesef uzun bekleyen bir de ayşegülümüz var oda şuan sevdiceğiyle bereber dağıtım izninde. benmki de usta birliğine gideli bugün tam 1 ay oldu(
hoşbuldum canım. benim nişanlımda izinde şuan kasım 12 ile 15 arasında bi gün usta birliğine teslim olacak. acemi birliği ankaradaydı. 3 ayda yanına 3 kez gitmiştim. 1 kezde o bayram izine gelmişti. şimdi yine geldi. o yüzden ço zor olmamıştı ama usta birliği kıbrıs. öyle istediğim gibi gidemem. oda izin kullanmayı düşünmüyor. orada telefonda pahalıymış. sabretmekten başka çaremiz yok
hayırlısı olsun canım benim nişanlımında acemilik gemlikti 1 aydı 3 kere görüşebilmiştik bizde ozaman. 15 gün dağıtım izni oldu 10 günü beraberdik çabuk bitti şuan şırnakta 1 aydır. telefon sıkıntımız yok çok şükür bilgisayarını götürdü nişanlım yanında bide vınn aldık akşamları msn den görüşebiliyoruz sıkıntı olmuyor. sizde öyle bişey yapabilirsiniz orda da sorun olmucaksa
benim 274 günüm var. 70 gün için üzülenlere teselli olsun
evet benimde aklıma internet daha çok yatıyor. telefondan daha kolay olur heralde. düğün hemen dönünce mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?