347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çağla başın sağolsun allah babanenin ruhundan rahmetini esirgemesin eşine ihtiyacın var ve o asker bu durumda ne denir ki insan tek eşinin elini ister herhalde yanında

2007 hoşgeldin bu arada seni sanki bizim 2013 gelinleri topikinde gördüm gibi :)

evet gizem hoşbulduk... ben sana yazdım hatta gizem yoksa 347 mi diye sonuçta uzun dönemlerden de olabilir diye :) görmedin herhalde :) sonra şimdi de burda karşılaştık

evet gizem hoşbulduk... ben sana yazdım hatta gizem yoksa 347 mi diye sonuçta uzun dönemlerden de olabilir diye :) görmedin herhalde :) sonra şimdi de burda karşılaştık

canım 2013 gelinciklerine yazıyorum ama bazen kaçırıyorum çünkü çok yoğunum şu günlerde evet kısa dönem yareniyim az kaldı ki

Evet telefonu var her nöbette arıyor.
Hatta bu gece yine 4 saatlik bi konuşma bizi bekler

maşallah Allah bozmasın :))) Ben de tüm gece ayaktayım diyebilirim gece çavuşu nişanlım. gündüz uyuyor gece görevde öyle olunca bende ayaktayım... sesli çok konuşamıyoruz ama içerde olduğu için genelde mesaj buna da şükür 5 dk lık ankesör konuşmasından sonra bu büyük bi nimet yani

günaydınlarrrr bugün 75 ARDAHAN dayım yuppiiiiii 15 ocakta burda aşkısı :))) mutluyum mutlu kızlar geçmiyo zaman yazmışsınız da sanki plakalar daha güzel geçio ya bana mı öyle gelio ayy bide bi özledimki kokusu taaaaa MARDİNLERDEN gelio burnuma ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…