balıkesir merkez e mi geldiniz
yok gömeçte yaptı acemiliğini burhaniyede kaldık 3 gün de gezdik full :) balıkesir de misin sen
evet balıkesirdeyim
canım kepsutta şu an ah ah orda olmak için neler vermezdim((( seninki nerde
İstanbul da denizci
İstanbul da denizci
çağla başın sağolsun allah babanenin ruhundan rahmetini esirgemesin eşine ihtiyacın var ve o asker bu durumda ne denir ki insan tek eşinin elini ister herhalde yanında
2007 hoşgeldin bu arada seni sanki bizim 2013 gelinleri topikinde gördüm gibi :)
hımmm rahat görüşebiliyor musunuz????
evet gizem hoşbulduk... ben sana yazdım hatta gizem yoksa 347 mi diye sonuçta uzun dönemlerden de olabilir diye :) görmedin herhalde :) sonra şimdi de burda karşılaştık
Evet telefonu var her nöbette arıyor.
Hatta bu gece yine 4 saatlik bi konuşma bizi bekler
canım 2013 gelinciklerine yazıyorum ama bazen kaçırıyorum çünkü çok yoğunum şu günlerde evet kısa dönem yareniyim az kaldı ki
evet 1 saat sonra karabük diyeceğim ben :)))
bizde ığdır diyeceğiz çok azalıyor heycan dorukta mehtabımada az kaldı kiiiii
Kizlar babanem vefat etmis suan ankaraya donuyorum.ve esime o kadar cok ihtiyacim var ki((( lanet ettim askerlige[
Başın sağolsun çağla..allah yerinde dinlendirsin babaanneni..çok haklısın insan eşini yanında ister..off off allah sabır versin.
Kizlar babanem vefat etmis suan ankaraya donuyorum.ve esime o kadar cok ihtiyacim var ki((( lanet ettim askerlige
günaydın kızlar şafak haritası ile nasıl boyama yapıyorsunuz ben bilgisayarda yapamadım bir türlü o işlemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?