asker hatunları neredesiniz yaaaaa şafak azaldıkça siz firar ediosunuz alla alla şafakdaşlarım yok sıkılıyorum başka topiklere saldırıyommm bee((
hadi söyleyn bakim beyaz eşyalarımı hangi marka alayım oylamaya sunuyrum...söyleyin
ben siemens düşünüyorum yawwww herkesten bi ses çıkıyor bulaşık bocsh ama
hmm sıemens güzellll,ya ben aldımmı hepsini tek marka istiyorum aslında aklımda 2 marka var profilo veya samsung die ddüsündüm hemde fiyatlarıda makul bosch biraz ppahalı sanki( alıınıcak okadar şey varki tek beyaz eşya olsa parasına bakmamda mobilyalar vs.. ve haricen gidicek bi dünya para var
günaydın kızlar şafak haritası ile nasıl boyama yapıyorsunuz ben bilgisayarda yapamadım bir türlü o işlemi
bizimkilerde mangal yapmış(nusaybinde) havalar bu aralar güzel dedi benimki :) aynı meridyen üstünde değillermi acaba ehehe allah hyrlı tezkereler versin hepimze inş...
evet tabiki de öyle... Düğün ne zaman kısmetse
ben çıktısını aldım giz kendim boyuyorum,ellerimle boyamak daha duygusal,manevi geliyor.bilgisayar çok yapay:)
bizimkilerde mangal yapmışlar,30 kişiler,birleşip kurban aldık dedi,sonrada tabi o kurban olmazda diyor:)
valla bi aksilik olmazsa nisan yada mayıs bakalım allah ne zaman nasip ederse yani çok kalmadı ve henüz hiç bsyde alınmadı
kızlarr moralim çok bozuk dün geceden beri. nişanlım gittiğinden beri orayla ilgili hiçbişey söylemiyodu hep rahatım bişey yok konşmak yasak die geçiştiriyodu dün kafam bozuk deyince üztüne gittim bende biraz bu gece beklemedeyiz falan dedi kötü şeyler söyledi ilk defa ben seni merakta bırakmamak için söylemiyorum nie üstüme geliyosun falan dedi. 12 de msj atmış misafrhaneye geldik die ama ben bütün gece uyuyamadım bugünde 2 kere msj attı iyiyim merak etme bişey yok die ama çok meraklanıyorum yaaa
Allah onlara da bize sabır versin,tüm askerlerimizi korusun inşallah.Güzel şeyler düşünelim kendi moralimizide onların morallarinide yüksek tutalım.Benim erkek arkadaşım Hakkari de işte sürekli olaylar oluyor ama alışmışlar gülerek anlatıyor hep espriye vuruyor.İnşallah sağ salim kavuşacaz sevdiklerimize az kaldı...
Allah onlara da bize sabır versin,tüm askerlerimizi korusun inşallah.Güzel şeyler düşünelim kendi moralimizide onların morallarinide yüksek tutalım.Benim erkek arkadaşım Hakkari de işte sürekli olaylar oluyor ama alışmışlar gülerek anlatıyor hep espriye vuruyor.İnşallah sağ salim kavuşacaz sevdiklerimize az kaldı...
nişanlımda cizrede 1 aydır orda. kendi mesleğini yapıyo normalde gittiğinden beri hiçbişey söylememişti gayet normal konuşuyoduk. dün konşurken aceleyle konşp kapattı gece msj attım garnizon binasına çağırdılar akşamdan beri boş boş oturuyoruz diyince biraz üsteledim oda anlattı baskın falan olabilrmiş die çağrmşlar ama içim içimi yedi tekrar haber gelene kadar. annemlerede bişey demedim onlarda telaşlanmasınlar diye. ilk defa böyle şeyler duyunca kötü oldum. Allahım korusun hepsini inşallah
Nenacım benim şuan için çamaşır makinem alındı. Anneannemin hediyesi arçelik aldı o. Ocak şubat gibi bulaşık makinesi ve ocağımı alacak onlarıda arçelikten alacak büyük ihtimal ben hepsi aynı olsun istiyorum.
Bosch ve siemens güzel zaten ikisi aynı fabrikadan çıkıyormuş ama beyaz eşya şans meselesi biraz. Hepsi iyi çıkacak diye bir şey yok o yüzden ben beyaz eşyalara değilde mobilyalarıma para harcayacağım sanıyorum en çok çünkü çok zor beğeniyorum.
Amin inşallah... Onu çok özlüyorum ama iyi ki de diyorum şimdi gitti evlendikten sonra falan gitseydi kaç kat daha özlem çekerdik tahmin bile edemiyorum yani
aynen canım şimdi bu kadar zorlanıyosam evli olduğumuzda nasıl olurdum düşünemiyorum bile. Allah kolaylık versin daha benim 8 ay var(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?