347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hemde nasıl özledimm :-( özcan deniz den geçmiyor günler şarkısını dinleyeceğim yakında

valla benimki batıda olsa her fırsatta giderdim ama mardinde çarşısı bile yok (( dahada dayanamıcam sanki onu görmenin yollarını arıyorum da bir türlü bulamadım napsam akıl versenizz millettt

ŞAFAK :74 BARTIN 'A SELAMMM YOLA DEVAMMM

günaydın kızlar şafak haritası ile nasıl boyama yapıyorsunuz ben bilgisayarda yapamadım bir türlü o işlemi

canım haritaya sağ tıkla paint te aç de, ordan boya kaydet de. her açtığında bu şekilde yapabilirsin.

valla benimki batıda olsa her fırsatta giderdim ama mardinde çarşısı bile yok (( dahada dayanamıcam sanki onu görmenin yollarını arıyorum da bir türlü bulamadım napsam akıl versenizz millettt

benimki batıda ama gitmemi istemiyor ((( Sen gelip dönersen ben çok kötü olurum diyor ((

benimki batıda ama gitmemi istemiyor ((( Sen gelip dönersen ben çok kötü olurum diyor ((

4 gün oldu aşkımı bırakıp geleli ben hala kendimi toparlayamadım, bi de onları düşünün kızlar. görünce çok daha zor oluyo ayrılmak istemiyosun , bırakmak istemiyosun. arkasını dönüp gidince bi daha kendine gelemiyosun kolay kolay

2 hafta sonra doğumgünü var geleyim haftasonu sabah gelirim gece dönerim diyorum yok diyor. bu yüzden işte. annesi çok ısrar etti bayramda gelmesi için gelirsem bi daha gidemem ben oraya dedi. en iyisi sabretmek.. yemin törenine gittiğimizde bile sonuçta orda 3 hafta görmemiştik dönerken çok kötü oldu gülüp belli etmemeye çalıştı ama sonradan sizin gelip dönmeniz beni çok sarstı dedi o yüzden bende sözünü dinleyip gitmiyorum gelmesini bekeleyceğim ((

doğum günü için bi süpriz yap istersen ama yinede sen bilirsin günü birlik gidip dönünce çok etkilenilmiyo ama bikaç gün yanında kalınca çok zor oluyo ayrılmak.
ben işe gidiyorum akşama görüşürüzzz

Çağlasam mı canım başın sağolsun, allah sizlere ömür versin.

Kızlar gelin ayakkabıları için kardeşimin ablasını öneririm sizlere. Ünlülerinde gelin ayakkabılarını tasarlıyor kendisi. Demet Akalın ve Ebru Akel son hatırladıklarım. Bende gelin ayakkabılarımı ondan alacağım.

Sizler için linkini paylaşıyorum. Kendisinin İzmir Alsancak'ta mağazası var. İzmir'li gelinlere duyrulur.
www.sanemiko.blogspot.com/

Bu arada benim boyum 1.75, nişanlımın 1.92 ama topukluyla aramızda 3-5 cm fark kalıyor. Ben dantel bir babette alacağım yanıma ama topukludan asla vazgeçmem.

2007hu sende aramıza hoşgeldin. Allah kavuştursun. Listemize ekliyorum.

Ameliyatım yarına ertelendi kızlar. Yarından itibaren 10 gün izinli olacağım.

Şfk: 74 Bartın'a sevgiler...

15 Ocak'ta bir aksilik olmazsa ka-vu-şu-yo-ruz.

Son düzenleme:

allah şifa versin triplicim bakıcam o ayakkabıcıya :))alternatifleri değerlendirelim dimi ama

hoşbuldum :))))) teşekkür ederim :))))

Selam Canlar, umarım iyisinizdir uzun bi süre yoktum bakamadım bayramı da Yarenimsiz geçirdim. Geçmiş bayramınızı kutlarım.
Cansu-mrt, Duygudyg, 2007hu Hoşgeldiniz, Çağlasam mı başın sağolsun Allah yerinde rahat ettirsin babaanneni, mekanı cennet olsun inşallah.

Nusaybinde havalar soğumuş, bayram rahat geçmiş Askerime, mangal keyfi bile yapmışlar, tatilin bitmesiyle yine yoğun geçiyormuş görevi, çok şükür masa başında. Plakalara başlamışız ne güzel sayıyorsunuz, bu aralar pek şafağıma bakamıyorum ama günlerim hızlı geçiyor. Rabbim sağlıkla terhis olacakları günü göstersin hepimize...

bizimkilerde mangal yapmış(nusaybinde) havalar bu aralar güzel dedi benimki :) aynı meridyen üstünde değillermi acaba ehehe allah hyrlı tezkereler versin hepimze inş...

asker hatunları neredesiniz yaaaaa şafak azaldıkça siz firar ediosunuz alla alla şafakdaşlarım yok sıkılıyorum başka topiklere saldırıyommm bee((

asker hatunları neredesiniz yaaaaa şafak azaldıkça siz firar ediosunuz alla alla şafakdaşlarım yok sıkılıyorum başka topiklere saldırıyommm bee((

Demi canım ya bende kızıyorum valla çok boşladılar topikimizi. Demekki askerlerine kavuşunca hiç uğramayacaklar.

kızlarr moralim çok bozuk dün geceden beri. nişanlım gittiğinden beri orayla ilgili hiçbişey söylemiyodu hep rahatım bişey yok konşmak yasak die geçiştiriyodu dün kafam bozuk deyince üztüne gittim bende biraz bu gece beklemedeyiz falan dedi kötü şeyler söyledi ilk defa ben seni merakta bırakmamak için söylemiyorum nie üstüme geliyosun falan dedi. 12 de msj atmış misafrhaneye geldik die ama ben bütün gece uyuyamadım bugünde 2 kere msj attı iyiyim merak etme bişey yok die ama çok meraklanıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…