nişanlımda cizrede 1 aydır orda. kendi mesleğini yapıyo normalde gittiğinden beri hiçbişey söylememişti gayet normal konuşuyoduk. dün konşurken aceleyle konşp kapattı gece msj attım garnizon binasına çağırdılar akşamdan beri boş boş oturuyoruz diyince biraz üsteledim oda anlattı baskın falan olabilrmiş die çağrmşlar ama içim içimi yedi tekrar haber gelene kadar. annemlerede bişey demedim onlarda telaşlanmasınlar diye. ilk defa böyle şeyler duyunca kötü oldum. Allahım korusun hepsini inşallah
nişanlımda cizrede 1 aydır orda. kendi mesleğini yapıyo normalde gittiğinden beri hiçbişey söylememişti gayet normal konuşuyoduk. dün konşurken aceleyle konşp kapattı gece msj attım garnizon binasına çağırdılar akşamdan beri boş boş oturuyoruz diyince biraz üsteledim oda anlattı baskın falan olabilrmiş die çağrmşlar ama içim içimi yedi tekrar haber gelene kadar. annemlerede bişey demedim onlarda telaşlanmasınlar diye. ilk defa böyle şeyler duyunca kötü oldum. Allahım korusun hepsini inşallah
Asteğmen mi seninki????
Canım bizimki hemen her hafta söylüyor böyle. Bir bakıyorum telefonuma seni çok seviyorum bunu bil diye bir mesaj gelmiş bir bakıyorum başka bir şey noldu diyorum söylüyor gece baskın olabilirmiş ya da 2-3 güne baskın bekliyorlarmış buraya falan diye korkuyorum ama alıştımda artık. Bence bunları her an gözü açık tutmaya çalışıyorlar böyle haberlerle. Yani inş. öyledir.
Canım bizimki hemen her hafta söylüyor böyle. Bir bakıyorum telefonuma seni çok seviyorum bunu bil diye bir mesaj gelmiş bir bakıyorum başka bir şey noldu diyorum söylüyor gece baskın olabilirmiş ya da 2-3 güne baskın bekliyorlarmış buraya falan diye korkuyorum ama alıştımda artık. Bence bunları her an gözü açık tutmaya çalışıyorlar böyle haberlerle. Yani inş. öyledir.
evet canımm asteğmen
Amin canım inşallah.Bizimkileri de bir kaç kere gece baskın baskın var diye uyandırıp gazinoya toplamışlar kapkaranlık oluyormuş her yer.sonradan anlıyorlarmış ki tatbikat,önceden söylemiyorlar tabi gerçek gibi olsun bakalım napacaklar diye.
isteyerek mi onu seçti????
onların bölüm genelde uzun çıkıyodu oda bana farketmez dedi uzun işaretledi
hımm bizi de öyle dediler hep mühendise uzun çıkar diye kısa istedi kısa çıktı çok şükür... bi arkadaşımız da öğretmendi uzun istiyordu kısa çıktı ihtiyaca göre yapıyorlarmış herhalde
bizde ihtiyaca göre alım oluyo die duymuştuk.
19.03 çıkmaya başladığınız tarih mi :)))) bizimkine yakın
evet 19 mart 2007 de çıkmaya başladık.
17 temmuz 2010 da nişanlandık
ımmmm bizde 29.01.2007de çıkmaya başladık :)))) bu sene martta da nişanlandık :) sizden 2 ay eskiyiz
2 ay daha tecrübelisiniz :))
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah
ya ben bu gülücüklerin hangisinin ne olduğunu göremiyorum nerden bileceğim onu???? biri bana öğretebilir mi?? Bi de şafak boyama tablosu neyin nesi???
gülücükler yorum yazdığım yerin altında çıkıyor benim ama çıkması için bişey yaptım mı hatırlamıyorum
kızlar daha önce burda harita bide 158 yazan tablo paylaşmışlardı onu boyuyorlar ama ben kaydetmedim eski sayfalarda vardır ya da olan birsi tekrar paylaşır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?