347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım bizimki hemen her hafta söylüyor böyle. Bir bakıyorum telefonuma seni çok seviyorum bunu bil diye bir mesaj gelmiş bir bakıyorum başka bir şey noldu diyorum söylüyor gece baskın olabilirmiş ya da 2-3 güne baskın bekliyorlarmış buraya falan diye korkuyorum ama alıştımda artık. Bence bunları her an gözü açık tutmaya çalışıyorlar böyle haberlerle. Yani inş. öyledir.

Amin canım inşallah.Bizimkileri de bir kaç kere gece baskın baskın var diye uyandırıp gazinoya toplamışlar kapkaranlık oluyormuş her yer.sonradan anlıyorlarmış ki tatbikat,önceden söylemiyorlar tabi gerçek gibi olsun bakalım napacaklar diye.

öyledir inşallah,değilsede Allah'a emanetler,dualarımız hep onlarla biliyorumki hepimiz tüm askerlere dua ediyoruz.

bilmiyorum canım ben ilk defa duyunca baya bi kötü oldum inşallah sadece göz açık tutmak için olan bişeydir

anladım canım inşallah buda öyle bişeydir.

bizde ihtiyaca göre alım oluyo die duymuştuk.

ya ben bu gülücüklerin hangisinin ne olduğunu göremiyorum nerden bileceğim onu???? biri bana öğretebilir mi?? Bi de şafak boyama tablosu neyin nesi???

ya ben bu gülücüklerin hangisinin ne olduğunu göremiyorum nerden bileceğim onu???? biri bana öğretebilir mi?? Bi de şafak boyama tablosu neyin nesi???

gülücükler yorum yazdığım yerin altında çıkıyor benim ama çıkması için bişey yaptım mı hatırlamıyorum
kızlar daha önce burda harita bide 158 yazan tablo paylaşmışlardı onu boyuyorlar ama ben kaydetmedim eski sayfalarda vardır ya da olan birsi tekrar paylaşır canım

yapmışsındır büyük ihtimal çünkü bende çıkmıyor ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…