347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inciceciği canım geçmişten okuyorumda moralini yüksek tut elbet bişiler oluyor ama hepsi sağlıcakla gelcek canım güç verin bibirnize

tripli canım ben amelyat olcağnı görmemiştim sanırsam ertelenmiş canım şimdiden geçmiş olsun tripli bu arada ayakkbı için pauylaştığın link harika bende dantelli babet yaptırcam ama topuklu giyinemicem boylarmız hemen hemen eşit nasıl olur bilemedim ama çok cici ayakkbılar var

nena canım beyaz eşyaları söylemişsin büyük ihtimal bosch alıcaz bakalım siemens te olabilir anneme sorsam arçelik der buzdolab içinde aeg den şaşmaz bizim büyükler arçelik diyorlar

ŞAFAK :74 BARTIN 'A SELAMMM YOLA DEVAMMM

canım haritaya sağ tıkla paint te aç de, ordan boya kaydet de. her açtığında bu şekilde yapabilirsin.

canım sağolasın deniyeceğim haritanın çıktısınıda alıp boyaybilirim bakalım

triplimmm sanemikonun ayakkabıları süperrr acaba siparişle daha az topuklularını da yapıp gönderebilirmi izmirden istanbula?

nenacım ben arçelik alıcam bütün beyaz eşyalarımı, bi arkadaşım arçelik genel müdürlükte çalışıyo o çok indirimli halledicek sağolsun hepsini.

inci çiçeğim içini ferah tut sen Allahın izniyle tüm askerlerimiz döncek sağ salim , üzme kendini.

2007hu haritamız bu isteyen olursa diye son kez paylaşıyorum daha da paylaşmam he
Eki Görüntüle 543487

Canımcım Sanem Sevgen ayakkabıları üreten. Sanem'e mail atarsanız yapar diye düşünüyorum.

Mailini paylaşayım.

sanemiko@gmail.com

Bu da facebook sayfası.

Sanemiko Shop | Facebook

Bende başlangiç filmini hala izleyemedim yaaa geldiğinde dersler sınavlar falan gidememiştim şimdi de açıp izlemeye üşeniyorum bayılmıştı millet o filme valla izlemediysen aç onu izle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…