Bende başlangiç filmini hala izleyemedim yaaa geldiğinde dersler sınavlar falan gidememiştim şimdi de açıp izlemeye üşeniyorum bayılmıştı millet o filme valla izlemediysen aç onu izle :)
Canımcım Sanem Sevgen ayakkabıları üreten. Sanem'e mail atarsanız yapar diye düşünüyorum.
Mailini paylaşayım.
sanemiko@gmail.com
Bu da facebook sayfası.
Sanemiko Shop | Facebook
inciceciği canım geçmişten okuyorumda moralini yüksek tut elbet bişiler oluyor ama hepsi sağlıcakla gelcek canım güç verin bibirnize
tripli canım ben amelyat olcağnı görmemiştim sanırsam ertelenmiş canım şimdiden geçmiş olsun tripli bu arada ayakkbı için pauylaştığın link harika bende dantelli babet yaptırcam ama topuklu giyinemicem boylarmız hemen hemen eşit nasıl olur bilemedim ama çok cici ayakkbılar var
nena canım beyaz eşyaları söylemişsin büyük ihtimal bosch alıcaz bakalım siemens te olabilir anneme sorsam arçelik der buzdolab içinde aeg den şaşmaz bizim büyükler arçelik diyorlar
canım sağolasın deniyeceğim haritanın çıktısınıda alıp boyaybilirim bakalım
triplimmm sanemikonun ayakkabıları süperrr acaba siparişle daha az topuklularını da yapıp gönderebilirmi izmirden istanbula?
nenacım ben arçelik alıcam bütün beyaz eşyalarımı, bi arkadaşım arçelik genel müdürlükte çalışıyo o çok indirimli halledicek sağolsun hepsini.
inci çiçeğim içini ferah tut sen Allahın izniyle tüm askerlerimiz döncek sağ salim , üzme kendini.
2007hu haritamız bu isteyen olursa diye son kez paylaşıyorum daha da paylaşmam he
Eki Görüntüle 543487
bizimkilerde mangal yapmış(nusaybinde) havalar bu aralar güzel dedi benimki :) aynı meridyen üstünde değillermi acaba ehehe allah hyrlı tezkereler versin hepimze inş...
kızlarrr teşekkür ederimm az önce msn den görüştük rahatladım gibi biraz ama bugün baya kötü oldum işte bütün günde yalnızdım kendimi dinledim hep kendi kendime canımı dahada sıktım işte
çok özledim yaaaa
bende :2::2::2::2::2: bugün mr çekildi canım belindenacemilikte beli tutuldu biraz azalmıştı yeniden arttı bugün mr çekildi inşallah önemli bişeyi yoktur. Dua edin lütfen kızlar
çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz
Nenacım bizim Yarenlerimiz iyi arkadaşlarmış onu öğrenmiştim, hatta mangalı arkadaşları yapmış görevde olduğu için Askerime de getirmişler sağolsunlar. Bayramda Senin Askerine de yardım etmiş, beraber görev yapmışlar diyebilirim. Kurbanını ailesi alıp onun niyetine kesmişler, arkadaşlarıyla girmemiş yani. Aynı yerde olmalarına rağmen Benim Sevdiğim üşüyor demek kiBugün Binbaşı başkasında telefon yakalamış herkesinkini toplamış. Kaç gündür 2 saat de olsa mesajlaşıyorduk bu akşam görüşemedik. Tez zamanda rahatlarlar tekrar telefon kullanmaya başlar hayırlısıyla ( cep telefonu büyük nimet, Rabbime bir kere daha şükürler olsun ).
Beyaz eşyayı gitmeden bakmıştık, karar verdik bi alması kaldı onu da gelince hallederiz inşallah. Biz Samsung serisinde karar kıldık.[/Q
sen nerden tespit ettin arkadas olduklarını :)) evet tlfn kontrolu yapmıslar toplamıslar hepsinide benim askerimde telefon yok adı ne senin askerin :))
Bu arada aşkımın ayağına malzeme taşırken demir düşmüş. 2 gündür yatıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?