347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende başlangiç filmini hala izleyemedim yaaa geldiğinde dersler sınavlar falan gidememiştim şimdi de açıp izlemeye üşeniyorum bayılmıştı millet o filme valla izlemediysen aç onu izle :)

çoktan izledim onu
jim carrey nin tüm filmlerini biliyorum

ben film izlemeye başlıyorum kızlar
sonra görüşürüz

kızlarrr teşekkür ederimm az önce msn den görüştük rahatladım gibi biraz ama bugün baya kötü oldum işte bütün günde yalnızdım kendimi dinledim hep kendi kendime canımı dahada sıktım işte

bizimkilerde mangal yapmış(nusaybinde) havalar bu aralar güzel dedi benimki :) aynı meridyen üstünde değillermi acaba ehehe allah hyrlı tezkereler versin hepimze inş...

Nenacım bizim Yarenlerimiz iyi arkadaşlarmış onu öğrenmiştim, hatta mangalı arkadaşları yapmış görevde olduğu için Askerime de getirmişler sağolsunlar. Bayramda Senin Askerine de yardım etmiş, beraber görev yapmışlar diyebilirim. Kurbanını ailesi alıp onun niyetine kesmişler, arkadaşlarıyla girmemiş yani. Aynı yerde olmalarına rağmen Benim Sevdiğim üşüyor demek ki Bugün Binbaşı başkasında telefon yakalamış herkesinkini toplamış. Kaç gündür 2 saat de olsa mesajlaşıyorduk bu akşam görüşemedik. Tez zamanda rahatlarlar tekrar telefon kullanmaya başlar hayırlısıyla ( cep telefonu büyük nimet, Rabbime bir kere daha şükürler olsun ).

Beyaz eşyayı gitmeden bakmıştık, karar verdik bi alması kaldı onu da gelince hallederiz inşallah. Biz Samsung serisinde karar kıldık.

sıkma canını canım benim su gibi geçip gidicek zaman bi bakmışsın ki gelmişş

HTML:
http://www.youtube.com/watch?v=Lypflt-mZZo&feature=share
Herkese iyi geceler kızlar şu an bu şarkıyı dinliyorum size de armağan ediyorum

kızlarımmmm günaydınlarr mutlu sabahlar,mutlu cumalar,askerlerimizle bol bol konusmalı günler hmm daha ne saysam :)) şafaklarımızı su gibi saymalar daha dabsy gelmedii aklıma :)) herkese hayırlı işler güçler mutlu hafta sonları vs... bu haftadan sonra geriye tam tamına 10 haftamız kalıyor başka yok pamuk prenseslerimmmm YUPPPİİİİ

şafak 75 ardahana selam yola devam günaydınlar musmutlu bir gün ve haftasonu diliyorum

benim askerim 18 ocakta çıkıcakmış tam olarak komutanları demiş 17 de olabilirmiş benmkide herhalde bunlar beni hiç bırakmıcak askerde kalayım olmadı diyor şakası bile kötü meslek istemiyorum askerlik

şafağım 74 millet ohhhhhh az kaldı geliyor sevdiceklerimiz ocak ın ortası hepimize bayram havası esecek

Günaydınlarrr. Hayırlı cumalar.

Şafak : 83

Aşkımı görmeye : 14

Pazar günü bende plakalara başlıyorum. Mercinin haritasını çıkarttım sabırsızlıkla bekliyorum. Kaplumbağ gibiyim la

Bu arada aşkımın ayağına malzeme taşırken demir düşmüş. 2 gündür yatıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…