bu da benim haritam :)))
Canım nasıl boyadın onu bilgisayarda anlatabilir misin?
bu da benim haritam :)))
Bilgisayarın da mutlaka paint programı vardır... resmin üstüne gel sağ tuşla birlikte aç paint de... dosya paint te açılınca sağ da üstte önce bi rengin üstüne bas sonra da fırçalar yazan yerden fırça boyutu seçip şehrin üstüne gel boya :))))
İlknurcum canım nasıl boyadın ben bir türlü bilgisayarda boyamayı beceremedim.Çıktı aldım, kendim boyuyorum.
Tamam canım benim paint programı var evet. Biz de daha yeni düşmeye başlayacağız plakalardan. Çünkü dağıtım izni kullandık.
Teşekkür ederim canım. Evet 2007hu anlattı saolsuncanım ben d bi cizim programı var orda boyuyorum..ama her bilgisayarda paint vardır o en kolayı :)) anlatmışlar zaten sana :)
hımm olsun canım azalsın da :))) Bizde dağıtım izni yoktu çünkü acemi de ustalık da aynı şehirdi.. Biz gittik yanında kaldık iki gün
Teşekkür ederim canım. Evet 2007hu anlattı saolsun
Canım öyle ya da böyle azalıyor günler. İlk gittiği zamanları düşünüyorum da dakikalar bile geçmek bilmiyordu. Şimdi adapte olduk öyle yada böyle bitecek. Yarısı bitti işte ancak. Bizimki dayanamadı izin kullandı. Elbet çıkacaklar canım haklısın bir hafta önce ya da sonra. Bizimki bayramda evci çıktı. Babası gitti çıkarttı. Ama hergün gidip imza atması gerekiyordu. Bulunduğu şehirden çıkmaması lazımdı. Ama benim yanıma geldi o yüzden evcisini kitlemiş komutan 4 hafta da çarşısını kitlemiş. Ama yazık kuzum diyor ki seni gördüğüme değdi, yine olsa yine yaparım. Çok özledim bebeğim benim ya.
selam kızlarrr ŞAFAK:73 Şırnak'a selam yola devammm
tripliicimmmmm doğum günün kutlu olsun nice senelereeee
dün dayanamadım sanemikoya mail attım babetler 350 tl , bide hafif topuklular vardı onlara da 400 dedi. %100 deriymiş, desenler de el yapıymış. ilgilenen gelin adaylarına duyurulurrr
kızzz çok pahalı yaaa(( senin nişanlın hangi tarihte çıkacakmış?? Bölükten bölüğe değişiyor mu bu yaa böyle
selam kızlarrr ŞAFAK:73 Şırnak'a selam yola devammm
tripliicimmmmm doğum günün kutlu olsun nice senelereeee
dün dayanamadım sanemikoya mail attım babetler 350 tl , bide hafif topuklular vardı onlara da 400 dedi. %100 deriymiş, desenler de el yapıymış. ilgilenen gelin adaylarına duyurulurrr
15inde canım duruma göre daha erken yada daha geç de olabilirmiş. karacılardan biraz farklı gidiyolar. bide iskenderun dan çanakkale çok uzak olduğu için yol izni de düşüyo
Hımm o yüzden sizinki az hep bendeniçime dert oldu yani benimki daha 18 inde çıkacakmış
olsun canım geç olsun güç olmasın. seninki aynı yerde kaldı diye yol izni düşmüyo galiba ondan
iyi akşamlar kızlarrr
Tripliii canım doğum günün kutlu olsun sevdiğinle birlikte nice yaşlaraa
iyi akşamlar kızlarrr
Tripliii canım doğum günün kutlu olsun sevdiğinle birlikte nice yaşlaraa
ne var ne yok kızlarr nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?