347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Olabilir canım bakalım inşallah ben tam gününe sayayım da erken bırakırlarsa da sürpiz olur ikimize de zaten bıraktıkları gün göremem herhalde 9-10 saat yol var gece binse sabaha ancak gelir

15i çıkacaklarsa eğer 14ü gece yarısından sonra serbestlermiş. aşkımın bölüğünden çıkış kapısına da tam 8km yol var, o saatte servis de olamayacağı için olmazsa bavullarını bi hafta önceden kargoyla yollayıp o 8 km yolu yürüyüp geceden çıkıcak bende kapıda onu bekliyo olcamm

Canım sadece senin askerinin mi çarşısını kitlemişler tüm bölüğün mü? Daha önce benim eşimin bölüğünde 2 kişi çarşıdan geç dönmüştü tüm bölüğe 2 hafta çarşı yasağı vermişlerdi. Geç kalanlara ben baya saymıştım.

Daha gitme konusunu konuşmadık ama gitmeyi bende düşünüyorum tabi kesin tarih belli olunca inşallah bakalım

Bizim bu hafta çarşı yokmuş... biri yüzünden herhalde herkese yokmuş zatan karakol da toplam 21 asker var

Kızlar yarın evim sensin filmine gidiyorum. Ağlama garantiliymiş gidiyim biraz ağlıyım açılıyım Allah ağlatmasın :44:

Canım sadece benim askerimin çarşısı kitlendi. Diger askerlerin çarşısının kitlenmesi saçma olurdu. Öyle olsa ben de üzülürdüm çok.

triplicim doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yaşlara,seneye inşallah sevdiğinle birlikte kutlarsın

inşallah arada girersin mutlu oluruz,eğitim senin için iyi olacak zaman geçecek geldiğinde neredeyse bitmiş olacak süper

Canım sadece benim askerimin çarşısı kitlendi. Diger askerlerin çarşısının kitlenmesi saçma olurdu. Öyle olsa ben de üzülürdüm çok.

Mantığın bittiği yerde askerlik başlar Ben eşimin anlattıklarına bazen mantıksız deyince diyorki ağaca bile ceza veriliyorsa mantık aramamak lazım. ( Ağaç birinin gözüne mi batmış ne sorunca o ağaç cezalı diyorlarmış ) Genelde biri ceza alınca topluca uygulanıyor o yüzden sordum. Sizde öyle olmamış iyiki gerçekten üzülür insan.

Askerlere ceza vermek için onları sinir etmek için, Tüpe selam verdiriyorlarmış yaaaa tüpe bildiğin mavi tüp. ne saçmalık yaaa ordan geçerken selam durma da gör.... uyuzluk resmen yaaa bi bitsim diyor askeriyenin önünden geçmem

kızlar ya bişey sorcam bu 1 gun 2gun 3 gun yol iznini neye göre hesaplıcaz kac km olması gerek sehirler arasında bilen var mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…