- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
gece 12 yi bekliyorummm :) Iğdır ı boyamak için
Olabilir canım bakalım inşallah ben tam gününe sayayım da erken bırakırlarsa da sürpiz olur ikimize dezaten bıraktıkları gün göremem herhalde 9-10 saat yol var gece binse sabaha ancak gelir
ne güzell plakalarda yavaş yavaş azalıyo. bizim harita boyamaya daha çook var
Teşekkür ederim canım. Evet 2007hu anlattı saolsun
Canım öyle ya da böyle azalıyor günler. İlk gittiği zamanları düşünüyorum da dakikalar bile geçmek bilmiyordu. Şimdi adapte olduk öyle yada böyle bitecek. Yarısı bitti işte ancak. Bizimki dayanamadı izin kullandı. Elbet çıkacaklar canım haklısın bir hafta önce ya da sonra. Bizimki bayramda evci çıktı. Babası gitti çıkarttı. Ama hergün gidip imza atması gerekiyordu. Bulunduğu şehirden çıkmaması lazımdı. Ama benim yanıma geldi o yüzden evcisini kitlemiş komutan 4 hafta da çarşısını kitlemiş. Ama yazık kuzum diyor ki seni gördüğüme değdi, yine olsa yine yaparım. Çok özledim bebeğim benim ya.
ne güzell plakalarda yavaş yavaş azalıyo. bizim harita boyamaya daha çook var
oy canım benim o günleri de burda beraber görcez inşallah hiç merak etme sen
15i çıkacaklarsa eğer 14ü gece yarısından sonra serbestlermiş. aşkımın bölüğünden çıkış kapısına da tam 8km yol var, o saatte servis de olamayacağı için olmazsa bavullarını bi hafta önceden kargoyla yollayıp o 8 km yolu yürüyüp geceden çıkıcak bende kapıda onu bekliyo olcamm
Canım sadece senin askerinin mi çarşısını kitlemişler tüm bölüğün mü? Daha önce benim eşimin bölüğünde 2 kişi çarşıdan geç dönmüştü tüm bölüğe 2 hafta çarşı yasağı vermişlerdi. Geç kalanlara ben baya saymıştım.
Canım sadece senin askerinin mi çarşısını kitlemişler tüm bölüğün mü? Daha önce benim eşimin bölüğünde 2 kişi çarşıdan geç dönmüştü tüm bölüğe 2 hafta çarşı yasağı vermişlerdi. Geç kalanlara ben baya saymıştım.
Kızcanlarrr bende sonunda plakalara düştüm biraz uzatmalı oldu ama olsunnnşafak bugün 80 Osmaniye bizim için 16 ve 06 önemlii aslında en önemlisiiiii 01 Adananın sabahıııı
Aranızda uzun bi süre olamayacağımEğitim için İstanbula gidiyorum pazar sabahıı ve 6 ile 7 hafta arasında sürecek denildi...Aralık sonlarına doğru burda olurumm ve şafaklarr yenmiiiişşş bitmişşş son ayımıza gitmiş oluruzzz inşallahhhh
Tripliii doğum günün kutlu olsunnn gelecek yıla sakla kendini
en çok bu siteyi özleyeceğim inşallah fırsatım olur en azından girer okurum ...
Daha gitme konusunu konuşmadık ama gitmeyi bende düşünüyorum tabi kesin tarih belli olunca inşallah bakalım
Canım sadece benim askerimin çarşısı kitlendi. Diger askerlerin çarşısının kitlenmesi saçma olurdu. Öyle olsa ben de üzülürdüm çok.
Mantığın bittiği yerde askerlik başlarBen eşimin anlattıklarına bazen mantıksız deyince diyorki ağaca bile ceza veriliyorsa mantık aramamak lazım. ( Ağaç birinin gözüne mi batmış ne sorunca o ağaç cezalı diyorlarmış ) Genelde biri ceza alınca topluca uygulanıyor o yüzden sordum. Sizde öyle olmamış iyiki gerçekten üzülür insan.
kızlar ya bişey sorcam bu 1 gun 2gun 3 gun yol iznini neye göre hesaplıcaz kac km olması gerek sehirler arasında bilen var mı :))
850km den fazlaysa 2 gün yol izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?