gece 12 yi bekliyorummm :) Iğdır ı boyamak için
iyi geceler kızlar
gezdim tozdum geldim
850km den fazlaysa 2 gün yol izni
iyi geceler kızlar
gezdim tozdum geldim
Kızlaaarrrrrrr,
İyi geceler derslerimini yoğunluğundan dolayı ne zamandır girmiyodum. Sevdiğim çukurcada taş taşıyor nöbet tutuyor ben de plaka sayıyorum sadece 75 gün kaldı sonra güle güle hakkari :)
Eki Görüntüle 544452
İşte benimmm haritammm o gün ığdırı boyuyordum bugün ardahanı boyadım gün gelecek adanayı da boyayıp sonra da haritayı yakıp ateşinin üstünden atlarım heralde:)))
Beklemek hem zor hem güzel gel artık askerim çok özledim seniiii
Mantığın bittiği yerde askerlik başlarBen eşimin anlattıklarına bazen mantıksız deyince diyorki ağaca bile ceza veriliyorsa mantık aramamak lazım. ( Ağaç birinin gözüne mi batmış ne sorunca o ağaç cezalı diyorlarmış ) Genelde biri ceza alınca topluca uygulanıyor o yüzden sordum. Sizde öyle olmamış iyiki gerçekten üzülür insan.
1419 km ymiş şimdi baktım netten ay 2 yi garantiledik 3 olsa da olurdu yaniiii :))
Kızlaaarrrrrrr,
İyi geceler derslerimini yoğunluğundan dolayı ne zamandır girmiyodum. Sevdiğim çukurcada taş taşıyor nöbet tutuyor ben de plaka sayıyorum sadece 75 gün kaldı sonra güle güle hakkari :)
Eki Görüntüle 544452
İşte benimmm haritammm o gün ığdırı boyuyordum bugün ardahanı boyadım gün gelecek adanayı da boyayıp sonra da haritayı yakıp ateşinin üstünden atlarım heralde:)))
Beklemek hem zor hem güzel gel artık askerim çok özledim seniiii
ayy bayıldım resmine benim okdr büyük çıktı alma şansım olmadığı için bilgisayardan boyuyorum ama normali boyamak kadar zevk vermiyo hiç. bu hafta bende bi çıktı alıyım yaaa
Canım evet mantıksızlık konusunda haklısın. Malesef komutanlar çarşı kitlemek için bahane arıyorlar. Bizimkinin bölüğünde biri lazer tutuyormuş alayın içinde komutan aramış kim olduğunu bulamamış. Sonra o sırada nöbetçi olanların çarşısını kitlemiş. Sonrada birbirinizi neden uyarmıyorsunuz diye bütün bölüğün çarşısını kitlemiş. Ama zaten bizim çarşımız kitli olduğu için etkilemedi. 4 hafta onu göremeyeceğim ama yapacak bir şey yok. Ama bizim yüzümüzden bütün bölük cezalı olsa gerçekten üzülürdüm. El insaf yani...
İlknur 800 km ye kadar olan yerler için 1 gün
801-1600 km arası olan yerler için 2 gün
1601 km ve üstü için 3 gün yol izni veriliyormuş. Kıbrıs-İstanbul arası 3 günmüş mesela.
Canım böyle kocaman bir harita da şafak saymak süper. Yalnız saçlarına bayıldım
kızlar günaydın
tripli canım mutlu ve sağlıklı yıllar diğer tüm yaşlarında aşkınla beraber girer ve onla huzurlu bir hayat sürersin inşallah iyisindir canım özledik seni
yeşilelma unutma bizi lütfen arada gir canım
askkusu canım büyük bir çıktı ne güzel duruyor keşke bende öyle çıkarsaydım saçlarınada maşallah canım inşallah askerin sağ salim döner mutlu güzel hayat sürersiniz
dün doğum günümde ameliyat oldum kızlar. Dün geceyi bir ben bir allah biliyor çok çok zor geçti. şafak falan da sayamayacağım 10 gün çooookkk ağrım var ama umarım sonuç çektiklerime değer.
Hepinizi çok seviyorum, teşekkürler...
çok geçmiş olsun canım. Ne operasyonu oldun..
kepçe kulak operasyonu oldum canım. Sol kulağım kepçeydi, sağda bir şey yoktu ama sola benzetmek için onu da ellediler. Bayağı ağrım var.
Bu arada dün ben ameliyattan sonra evde uyurken çiçeklerim gelmiş. Bizim kuşla kayınvalidem bana kocaman çiçek göndermişler üstündede koca sayfa not. çok mutlu oldum, nasıl kalktım yataktan anlatamam önce bizimkine sonra annesine telefon açtım. Bir an unuttum ağrıyı sızıyı ama sonra yine başladılar. Lokal olduğum için tüm gece ağrı sızının yanında bir de kırt kırt kesme sesleri kulaklarımdan gitmedi. çok etkilendim. Lokal tavsiye etmiyorum kimseye.
Dün doğum günümde ameliyat oldum kızlar. Dün geceyi bir ben bir allah biliyor çok çok zor geçti. Şafak falan da sayamayacağım 10 gün çooookkk ağrım var ama umarım sonuç çektiklerime değer.
Hepinizi çok seviyorum, teşekkürler...
İlknur 800 km ye kadar olan yerler için 1 gün
801-1600 km arası olan yerler için 2 gün
1601 km ve üstü için 3 gün yol izni veriliyormuş. Kıbrıs-İstanbul arası 3 günmüş mesela.
ayy cok saol cnm boylelikle kesinleşti 2 gün oldugu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?