347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım o zaman 2 gündür çünkü bizim yolumuz 200 km ama bir gün iznimiz var. Size o kadar az olamaz. Sen sevgiline sor daha iyi bilir canım benim. Ben netten araştırıp yazmıştım.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım benim. Sonuçtan inşallah memnun kalırsın.

Merhaba kızlar nasılsınız :))) Triplllli geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin :)))) 76 da geçti geçiyor :))) Yarın Ardahan a doğru uzanacağım inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız :))) Triplllli geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin :)))) 76 da geçti geçiyor :))) Yarın Ardahan a doğru uzanacağım inşallah

Hoşgeldin canım Ne güzel plakalara geçeliden beri su gibi akıyor sizin şafaklar ya da bana öyle geliyor. Biz de nasipse yarın Düzceden giriş yapacağız. Bide benim erkek arkadaşım ısrarla fazla sayıyor 2 gün. Ben diyorum bak böyle böyle kadınlar kulubünde kızlar yazıyorlar yol izni falan düşülecek die o ısrarla fazladan sayıyo. Ne yapayım iki şafak saymaktansa ben ona uydum.

tekrardan çok geçmiş olsun canım,inşallah memnun kalırsın çektiğin ağrılara değer..

Hoşbuldum :)))) Ay benimkine de dedim ben millet 72lere indir neden biz 76yız arada 4 gün var izin falan da kullanmadık (( 5 ay 5 gün dedi... 5 ay 150+5=155 ama 3 ay 31 çetiği için 158 onlar 155 sayıyor demekki dedi... Bizim burası 18 Ocakta çıkacak dedi... yani az olmasın da çok olsun erken bırakırlarsa sürpriz olsun

hayırlısı olsun da 1 2 gün geç olsun ne farkeder

Canım er ya da geç gelecekler. Geç olsun güç olmasın.

Kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin...

Cannımm başlığı düzgün takip etmediğim için görmemişim şimdi dönüp baktım da başın sağolsun canım. Bu durumda söylenecek başka da söz yok. Emin ol eşinde senin yanında olabilmeyi elini tutabilmeyi çok istemiştir.

Selam kızlar
sevgilim bugün çarşı iznindeydi.
Bol bol sohbet ettik sabahtan akşama kadar kamera, telefon derken içeri yeni girdi

selam kızlarrr bugün biraz fazla gezdim galiba anca gelebildim

ŞAFAK:72 BATMAN'a selam yola devammmm

Son düzenleme:
Şafak 81 Düzceden plakalara sonun da giriş yapabildik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…