İlknur 800 km ye kadar olan yerler için 1 gün
801-1600 km arası olan yerler için 2 gün
1601 km ve üstü için 3 gün yol izni veriliyormuş. Kıbrıs-İstanbul arası 3 günmüş mesela.
ayy cok saol cnm boylelikle kesinleşti 2 gün oldugu :))
OZAMAN BENM SEVGİLİM 1000KM MESAFESİ VAR .. 2 GÜN OLUCAK AMA BANA 1 GÜN DEMİŞTİ AMA NEYSE ARAYINCA SORARIM
Dün doğum günümde ameliyat oldum kızlar. Dün geceyi bir ben bir allah biliyor çok çok zor geçti. Şafak falan da sayamayacağım 10 gün çooookkk ağrım var ama umarım sonuç çektiklerime değer.
Hepinizi çok seviyorum, teşekkürler...
Merhaba kızlar nasılsınız :))) Triplllli geçmiş olsun umarım bi an önce iyileşirsin :)))) 76 da geçti geçiyor :))) Yarın Ardahan a doğru uzanacağım inşallah
Dün doğum günümde ameliyat oldum kızlar. Dün geceyi bir ben bir allah biliyor çok çok zor geçti. Şafak falan da sayamayacağım 10 gün çooookkk ağrım var ama umarım sonuç çektiklerime değer.
Hepinizi çok seviyorum, teşekkürler...
Hoşgeldin canımNe güzel plakalara geçeliden beri su gibi akıyor sizin şafaklar ya da bana öyle geliyor. Biz de nasipse yarın Düzceden giriş yapacağız. Bide benim erkek arkadaşım ısrarla fazla sayıyor 2 gün. Ben diyorum bak böyle böyle kadınlar kulubünde kızlar yazıyorlar yol izni falan düşülecek die o ısrarla fazladan sayıyo. Ne yapayım iki şafak saymaktansa ben ona uydum.
hoşbuldum :)))) ay benimkine de dedim ben millet 72lere indir neden biz 76yız arada 4 gün var izin falan da kullanmadık(( 5 ay 5 gün dedi... 5 ay 150+5=155 ama 3 ay 31 çetiği için 158 onlar 155 sayıyor demekki dedi... Bizim burası 18 ocakta çıkacak dedi... Yani az olmasın da çok olsun erken bırakırlarsa sürpriz olsun
Hoşbuldum :)))) Ay benimkine de dedim ben millet 72lere indir neden biz 76yız arada 4 gün var izin falan da kullanmadık(( 5 ay 5 gün dedi... 5 ay 150+5=155 ama 3 ay 31 çetiği için 158 onlar 155 sayıyor demekki dedi... Bizim burası 18 Ocakta çıkacak dedi... yani az olmasın da çok olsun erken bırakırlarsa sürpriz olsun
Kızlar başsağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin...
Şafak 81 Düzceden plakalara sonun da giriş yapabildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?