347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gerçekten nefret ediyorum bu askeriyeden yaaa (( Canım da benim doğumgünümü unutmuştu bende trip atmıştım aynı böle olaylar olmuştu o zaman da .. tüp e selam veriyorlardı falan saçma sapan

Bugün canım aradı o dün o olaydan sonra konuşamadık zaten.. Mr sonucunu almış belinde fıtık varmış... Balıkesir askeri hastanesinde bel fiziik falan bölümü olmadığı için izmir e sevk etmişler... Sabah izmir e gidecekmiş.. İzmir de de yakın bi arkadaşım var benim.. sende gel gündüz görüşürüz akşam dönersin dedi annemlerden izin aldım onlar tamam dediler... ama ama ama o kadar heveslendik ki hemen iner inmez buraya geleceksin demişler ((( eğer fizik tedavi verirlerse izmir de kalacak o zaman belli olunca gideceğim görmeye.. Fizik vermezse istirahat verirler demiş doktor... acaba o da kaç gün ankaraya gelmesine izin verecekler mi falan hiçbişey belli değil.. kızlar dua edin de çok önemli bişey olmasın Herşey üst üste geldi yaa kardeşimin kulak zarı delindi sonra canım fıtık oldu var başımızda bi müsibet ama Allah bilir

tripliii, canımm iyi günlerde güle güle kullan cicini inşallah. biz daha büyük parçaları almadık bakalım ne zaman alırız belli değil. ben yavaş yavaş beyaz eşyaları halledelim diyorum ama bakalım ne zaman alıcaz.

muss87, canım gerçekten çok kötü olmuş bu olay nasıl yardımcı olsam bilemedim. eğer şikayetçi olursa olay çok büyüyecekse hiç olmasın şurda ne kaldı ki iyice sinirleri bozulur belki sonra.

2007hu, çok geçmiş olsun sizede canım. gerçekten hepsi üst üste gelmiş. inşallah kötü bişey çıkmaz hemencik geçer. böyle heveslenip kalmak çok kötü bilirimm (

canım geçmiş olsun bende de fıtık var hem de 3 tane. geçen sene yürüyemeez hale gelmiştim önce 10 gün yattım. sonra 15 gün fizik gördüm. tabi geçen bişey değil bu sürekli yüzmen falan gerekiyor. ama ne zaman ağrılarım olsa en az 1 hafta yatış veriyorlar hep....

Herşey belli olsun da gideceğim inşallah yoksa içim rahat etmeyecek

Çok teşekkür ederim sana da büyük geçmiş olsun.. Benim ailemde fıtık olmayan kişi sayısı parmağı geçmez... annem de fıtık kolay gelir omirilik kayması var o yüzden çok iyi biliyorum ne demek olduğunu annem her sene 21 gün fizik alıyor maalesef kaplıca falan doktor ameliyat diyor ama biraz daha idare et son radde de amliyat ederiz diyor şimdi canımda da çıktı acaba istirahat verirse orda mı durur yoksa gelebilir mi buraya onu merak ediyorum

bekle bakalım nasılsa sizinkilerden izin çıkarsın. fırsatını bulunca uçarsın hemencik sevdiceğinin yanına

Evet bizimkiler azıcık pimpiriklidir mesela hiç bir arkadaşım da kalmama falan izin vermezler küçüklüğümden beri biraz korkarak sordum anneme ama o da babana sormam lazım dedi sordu aradı sabah gidip gece dönmen kaydıyla gidebilirsin dedi

asker olunca bi de sağlık sorun olunca izin vermiştr napsınn kıyamamştır sana

Heeee kzııyordum bazen ona okul biter bitmez git diye söz nişan olmadan ama iyi ki de şimdi olmuş dedim yemin törenine gidemezdim o zaman böyle bi durumda meraktan çatlamakla yetinirdim sadece buralarda kendimi yerdim

zamanlama tam yerinde iyi olmuş o zaman canım.
bende bi ara gidemicem sandım ama neyseki gittim bambaşka bi duygu orda olmak

Son düzenleme:
Evettttt çok güzeldiiiii videolar fotolar süperdi :)) Asker arkadaşlaıyla tanışmak falan siz sevgili nişanlı???

2 sene 4 aydır nişanlıyım canım
benim tek kare fotoğrafım yok malesef törende çekemedim. babası biraz aceleci davrandı tören alanından erken ayrıldı. törenden sonra kuzumlara 10 dk izin vermişler foto çekilmek için ama biz çoktan nizamiyeye dönmüştük ( çok içimde kaldı. tören olurkende yasak die çektrmediler

Maşallah yooo ben videoya ya falan aldım canım yemin törenini... sonra da nizamiye de çekildik

çok geçmiş olsun,talihsizlikler üst üste gelmiş

yok yaa biz içeri girerken sıkı aramadan geçirdiler zaten herkesin makinesini telefonlarını falan aldılar ben makineyi çantamın gizli bölmesine koymuştum çekerim die ama çantamdan çıkartamadım bile aşkımda nizamiyeye gelince çabuk çıkalım ben çok yoruldum açım dedi zaten üstünüde değiştrmişti çekilmedik
bende eve gelince giydirdim takımları ( kıyafetinde değişik bi adı vardı ama unuttum )çekildim. nişanlım fotoğrafçıya gidelim istersen dedi ama yok dedim keşke gitseymişizz biraz pişman oldum sonradan

Canım aradı şimdi :))) oyy içim rahatladı yaa... Diyor ki bana ben seni kandırdım süpriz yapacaktım şafak daha az aslında Bende dedim zaten biliyordum öyle bişey yaptığını neden söylüyorsun şimdi Ne yapayım çok özledim dayanamadım diyor 2 gün daha fazla bekleyeceğini düşünmene oy canım kuzum benim yaaa ağlamamak için kendimi zor tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…