Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...
Bugün canım aradı o dün o olaydan sonra konuşamadık zaten.. Mr sonucunu almış belinde fıtık varmış... Balıkesir askeri hastanesinde bel fiziik falan bölümü olmadığı için izmir e sevk etmişler... Sabah izmir e gidecekmiş.. İzmir de de yakın bi arkadaşım var benim.. sende gel gündüz görüşürüz akşam dönersin dedi annemlerden izin aldım onlar tamam dediler... ama ama ama o kadar heveslendik ki hemen iner inmez buraya geleceksin demişler((( eğer fizik tedavi verirlerse izmir de kalacak o zaman belli olunca gideceğim görmeye.. Fizik vermezse istirahat verirler demiş doktor... acaba o da kaç gün ankaraya gelmesine izin verecekler mi falan hiçbişey belli değil.. kızlar dua edin de çok önemli bişey olmasın Herşey üst üste geldi yaa kardeşimin kulak zarı delindi sonra canım fıtık oldu var başımızda bi müsibet ama Allah bilir
tripliii, canımm iyi günlerde güle güle kullan cicini inşallah. biz daha büyük parçaları almadık bakalım ne zaman alırız belli değil. ben yavaş yavaş beyaz eşyaları halledelim diyorum ama bakalım ne zaman alıcaz.
muss87, canım gerçekten çok kötü olmuş bu olay nasıl yardımcı olsam bilemedim. eğer şikayetçi olursa olay çok büyüyecekse hiç olmasın şurda ne kaldı ki iyice sinirleri bozulur belki sonra.
2007hu, çok geçmiş olsun sizede canım. gerçekten hepsi üst üste gelmiş. inşallah kötü bişey çıkmaz hemencik geçer. böyle heveslenip kalmak çok kötü bilirimm(
Herşey belli olsun da gideceğim inşallah yoksa içim rahat etmeyecek
canım geçmiş olsun bende de fıtık var hem de 3 tane. geçen sene yürüyemeez hale gelmiştim önce 10 gün yattım. sonra 15 gün fizik gördüm. tabi geçen bişey değil bu sürekli yüzmen falan gerekiyor. ama ne zaman ağrılarım olsa en az 1 hafta yatış veriyorlar hep....
bekle bakalım nasılsa sizinkilerden izin çıkarsın. fırsatını bulunca uçarsın hemencik sevdiceğinin yanına
Evet bizimkiler azıcık pimpiriklidir mesela hiç bir arkadaşım da kalmama falan izin vermezler küçüklüğümden beribiraz korkarak sordum anneme ama o da babana sormam lazım dedi sordu aradı sabah gidip gece dönmen kaydıyla gidebilirsin dedi
asker olunca bi de sağlık sorun olunca izin vermiştr napsınn kıyamamştır sana
Evet bi de babam çok hassastır bu konularda birlikte gidelim bile diyebilir... akşam eve gelince sordu ne zaman gidecekmiş hastaneye falan haber versin diye
iyi olmuş fırsatını bulursan hiç durma valla
Heeee kzııyordum bazen ona okul biter bitmez git diye söz nişan olmadan ama iyi ki de şimdi olmuş dedim yemin törenine gidemezdim o zaman böyle bi durumda meraktan çatlamakla yetinirdim sadece buralarda kendimi yerdim
zamanlama tam yerinde iyi olmuş o zaman canım.
bende bi ara gidemicem sandım ama neyseki gittim bambaşka bi duygu orda olmak
Evettttt çok güzeldiiiii videolar fotolar süperdi :)) Asker arkadaşlaıyla tanışmak falansiz sevgili nişanlı???
2 sene 4 aydır nişanlıyım canım
benim tek kare fotoğrafım yok malesef törende çekemedim. babası biraz aceleci davrandı tören alanından erken ayrıldı. törenden sonra kuzumlara 10 dk izin vermişler foto çekilmek için ama biz çoktan nizamiyeye dönmüştük( çok içimde kaldı. tören olurkende yasak die çektrmediler
Bugün canım aradı o dün o olaydan sonra konuşamadık zaten.. Mr sonucunu almış belinde fıtık varmış... Balıkesir askeri hastanesinde bel fiziik falan bölümü olmadığı için izmir e sevk etmişler... Sabah izmir e gidecekmiş.. İzmir de de yakın bi arkadaşım var benim.. sende gel gündüz görüşürüz akşam dönersin dedi annemlerden izin aldım onlar tamam dediler... ama ama ama o kadar heveslendik ki hemen iner inmez buraya geleceksin demişler((( eğer fizik tedavi verirlerse izmir de kalacak o zaman belli olunca gideceğim görmeye.. Fizik vermezse istirahat verirler demiş doktor... acaba o da kaç gün ankaraya gelmesine izin verecekler mi falan hiçbişey belli değil.. kızlar dua edin de çok önemli bişey olmasın Herşey üst üste geldi yaa kardeşimin kulak zarı delindi sonra canım fıtık oldu var başımızda bi müsibet ama Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?