Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...
Giderek ıssızlaşıyor burası
ilk başlarda hızlı geldik şimdi durduk nerdeyse
Canım çok üzüldüm ya bu askerlikte mantık yok gerçekten ve içerisi çok çirkin bence hiç kıyamıyorum askerlerimize.
Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, bir akrep daha sende bizdensin.
çok talihsiz bir olay yaşamışsınız ve üzücü,geçmiş olsun.sen ona destek ol yani üzülmeyin bir kere burda kişilğe yapılmış bir şey yok askerlik işte malesefki olmuş böyle bir şey,
doğumgünün kutlu olsun bu arada nice mutlu yaşlara sevdiklerinle beraber inşallah.
inşallah canım hep bu saatlerde arıyodu derken msj geldi
bu ara her yerde evim sensin i duyuyorum ama tek başıma da gitmek istemiyorumm
Canlarım ben ameliyatlıyım 10 gün raporluyum evdeyim dinlenip toparlanmaya çalışıyorum ondan ihmal ettim biraz ama ara ara gelip okuyorum çıkıyorum çok duramıyorum 10 dakka falan ama konuştuklarınızdan haberim var. Ben bir iş başı yapayım yine hareketlendiririm buraları. Değişen bir şey yok beklemeye devam ediyoruz daha geleceğiz düğün tarihlerimizi yazacağız. Bir sürü şey danışacağız. Benim dün pansumanım vardı mesela hastanede, çıkınca karşıda arçelik bayii vardı hadi girelim dedim anneme bir havam değişsin kaç gündür evden kafamı çıkarmadım dışarı çünkü. Girdik bulaşık makinamı aldık. Hemde fiyatı 1.686'dan 1 milyara düşmüş 8 programlı, gri inox, ankastre çok beğenince ve kampanyadayken kaçırmadık. Nişanlı çiftler siz neler aldınız? Benim çok az kaldı. Haziran geliniyim.
şimdiden iyi günlerde kullan canım.. çok güzel gelin olucaksın .. fotolarına bakıcam..
Tabi Duygu'cum bakarsın. Paylaşıcam. Sende çok güzel olacaksın şüphem yok canım.
Bu arada ben geldim hareket geldi.
Tabi Duygu'cum bakarsın. Paylaşıcam. Sende çok güzel olacaksın şüphem yok canım.
Bu arada ben geldim hareket geldi.
Musss87 teşekkür ederim canım sanada. Üzülme lütfen askerlikte mantık aramayacağız artık. Az kaldı inş. bundan sonraki tüm doğum günlerini birlikte kutlarsınız. Bana bir çiçek gelmiş çok güzel paylaşacağım, annesi sağolsun yaptırmış yoksa bizimkide oralardan nerden gönderecek. Artık bakmayacağız bu sene bunlara. Bugünlerin acısını seneye çıkarırız. Ben zaten doğum günümde ameliyat oldum. Çiçeği bile annem almış kapıdan. Ne çiçek görcek halim vardı ne bir şey. Bu sene doğum günü falan hiç bir şey anlamadım ben.
Canlarım ben ameliyatlıyım 10 gün raporluyum evdeyim dinlenip toparlanmaya çalışıyorum ondan ihmal ettim biraz ama ara ara gelip okuyorum çıkıyorum çok duramıyorum 10 dakka falan ama konuştuklarınızdan haberim var. Ben bir iş başı yapayım yine hareketlendiririm buraları. Değişen bir şey yok beklemeye devam ediyoruz daha geleceğiz düğün tarihlerimizi yazacağız. Bir sürü şey danışacağız. Benim dün pansumanım vardı mesela hastanede, çıkınca karşıda arçelik bayii vardı hadi girelim dedim anneme bir havam değişsin kaç gündür evden kafamı çıkarmadım dışarı çünkü. Girdik bulaşık makinamı aldık. Hemde fiyatı 1.686'dan 1 milyara düşmüş 8 programlı, gri inox, ankastre çok beğenince ve kampanyadayken kaçırmadık. Nişanlı çiftler siz neler aldınız? Benim çok az kaldı. Haziran geliniyim.
Teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için. Çok rencide edici bir durum bizim açımızdan. Şimdi şikayette bulunacak ya korkuyorum ki diskoya falan atarlar die. Şurda az bir zaman kaldı ama bir yandan da hakkını araması lazım çünkü o olan olayları kabullenebilecek biri değil. Rahat edebilmesi için hakkını araması gerek.
Ben bu ara biraz hayata küstüm konuşasım, yazasım, hiç bişey yapasım yoknegatif enerjimi buraya da vermek istemiyorum...
Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...
aaaa yapma böyle güzel şeyler düşün
hayatımda şu ara iyi giden hiç bişey yok canım ya düşünemiyorm bile artık güzeli geçtim
rencide edici olmasın işte,takmamaya çalışsın kafasına haklısınız çok kötü bir durum ama normal hayatta olsun bakalım böyle bir şey imkanı var mı belkide sevgilinin yanına yanaşamayacak insanlardır ama işte orda her şey farklı.hakkını arasın tabi inşallah olumlu sonuç alır.
canım bugun sevgılım anlattı üst devreler yeni bir askeri dövmüşler cocuk şikayetçi olmuş ama komutanlar banyoda düştü diyip üstünü kapamışlar.. bügün baya şey anlattı bana. askerlik mantık aranmayan ve çoğu şeyi sineye atılacak bir yer olduğunu anlardım.. çünkü her bir komutan egolarını bunların üzerinde tatmin ediyorlar bence. sen onu sakinleştirmeye çalıştır. destek ol az zaman kaldı.. ordan allahın izniyle kurulacaklar.
Canım bana bu olayı anlattıktan sonra konuşamadık hala aramadı. Durum nedir şu an hiç bilmiyorum. Netten bununla ilgili olaylara bakıyorum ve onu şikayetçi olması için tutanak tutulması için yüreklendirsem mi yok sa sakinleştirsem mi hangisi doğru onu bilmiyorum. Zaten her telefon konuşmamızda söylüyor normalde muhattap bile olamayacak insanlar egolarını burda tatmin ediyorlar die. Of şu gurur yok mu? 8 kişi falanlarmış toplam tokat atılan ama sadece benimki şikayet etmeyi düşünüyor.
bende hiç bilmiyorumki hangisi doğru keşke yardımcı olabilsem.inşallah bir sorun olmadan biter bu olay.herkes korktuğundan şikayet etmek istemiyordur.
Canım bana bu olayı anlattıktan sonra konuşamadık hala aramadı. Durum nedir şu an hiç bilmiyorum. Netten bununla ilgili olaylara bakıyorum ve onu şikayetçi olması için tutanak tutulması için yüreklendirsem mi yok sa sakinleştirsem mi hangisi doğru onu bilmiyorum. Zaten her telefon konuşmamızda söylüyor normalde muhattap bile olamayacak insanlar egolarını burda tatmin ediyorlar die. Of şu gurur yok mu? 8 kişi falanlarmış toplam tokat atılan ama sadece benimki şikayet etmeyi düşünüyor.
Canım o kadar mantıksız şeyler var ki. Duyunca hayretler içine düşüyorum. Ama psikolojisi bozulacak korkuyorum bu yüzden. Sanırım onu sakinleştirmeliyim. Onun dışında diskoya atılıp işkence yapılanlar var. Netten askerhakları.com die bir site var orda olan anlatılan olaylar tüylerimi diken diken etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?