347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok talihsiz bir olay yaşamışsınız ve üzücü,geçmiş olsun.sen ona destek ol yani üzülmeyin bir kere burda kişilğe yapılmış bir şey yok askerlik işte malesefki olmuş böyle bir şey,
doğumgünün kutlu olsun bu arada nice mutlu yaşlara sevdiklerinle beraber inşallah.

Giderek ıssızlaşıyor burası

ilk başlarda hızlı geldik şimdi durduk nerdeyse

Canlarım ben ameliyatlıyım 10 gün raporluyum evdeyim dinlenip toparlanmaya çalışıyorum ondan ihmal ettim biraz ama ara ara gelip okuyorum çıkıyorum çok duramıyorum 10 dakka falan ama konuştuklarınızdan haberim var. Ben bir iş başı yapayım yine hareketlendiririm buraları. Değişen bir şey yok beklemeye devam ediyoruz daha geleceğiz düğün tarihlerimizi yazacağız. Bir sürü şey danışacağız. Benim dün pansumanım vardı mesela hastanede, çıkınca karşıda arçelik bayii vardı hadi girelim dedim anneme bir havam değişsin kaç gündür evden kafamı çıkarmadım dışarı çünkü. Girdik bulaşık makinamı aldık. Hemde fiyatı 1.686'dan 1 milyara düşmüş 8 programlı, gri inox, ankastre çok beğenince ve kampanyadayken kaçırmadık. Nişanlı çiftler siz neler aldınız? Benim çok az kaldı. Haziran geliniyim.

Evet canım ben trip atıp kızmasam doğum günümü kutlamadın sen die bana da söylemeyecekti. Sonra dayanamadı söyledi. İçim acıyor inanki.. Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun bu arada sana da.

Teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için. Çok rencide edici bir durum bizim açımızdan. Şimdi şikayette bulunacak ya korkuyorum ki diskoya falan atarlar die. Şurda az bir zaman kaldı ama bir yandan da hakkını araması lazım çünkü o olan olayları kabullenebilecek biri değil. Rahat edebilmesi için hakkını araması gerek.

şimdiden iyi günlerde kullan canım.. çok güzel gelin olucaksın .. fotolarına bakıcam..

şimdiden iyi günlerde kullan canım.. çok güzel gelin olucaksın .. fotolarına bakıcam..

Tabi Duygu'cum bakarsın. Paylaşıcam. Sende çok güzel olacaksın şüphem yok canım.

Bu arada ben geldim hareket geldi.

Musss87 teşekkür ederim canım sanada. Üzülme lütfen askerlikte mantık aramayacağız artık. Az kaldı inş. bundan sonraki tüm doğum günlerini birlikte kutlarsınız. Bana bir çiçek gelmiş çok güzel paylaşacağım, annesi sağolsun yaptırmış yoksa bizimkide oralardan nerden gönderecek. Artık bakmayacağız bu sene bunlara. Bugünlerin acısını seneye çıkarırız. Ben zaten doğum günümde ameliyat oldum. Çiçeği bile annem almış kapıdan. Ne çiçek görcek halim vardı ne bir şey. Bu sene doğum günü falan hiç bir şey anlamadım ben.

Son düzenleme:
Tabi Duygu'cum bakarsın. Paylaşıcam. Sende çok güzel olacaksın şüphem yok canım.

Bu arada ben geldim hareket geldi.

eee senn olmadan olmuyor güzelimm buralar :=) şekerim çokk güzel bir gelinlik bekliyorum senden.. tülden ve hafif dantelden taşlı olmayan.. nedense ben taşlı şeyleri çok sevmem de:=)

tabi canımm bugun aradı yarım saatten fazla konuştuk.. orda olanları anlatıyor bırde nasıl gülüyor anlatamam.. okadar mantıksız şeyler varki.. :=) şimdiden başladı askerlik anıları asker sonrası neler duycaz kimbilir.

nasılsın canım daha iyisindir umarım ağrıların azalmıştır.
hayırlı olsun bulaşık makinan güle güle kullanırsın inşallah

rencide edici olmasın işte,takmamaya çalışsın kafasına haklısınız çok kötü bir durum ama normal hayatta olsun bakalım böyle bir şey imkanı var mı belkide sevgilinin yanına yanaşamayacak insanlardır ama işte orda her şey farklı.hakkını arasın tabi inşallah olumlu sonuç alır.

canım bugun sevgılım anlattı üst devreler yeni bir askeri dövmüşler cocuk şikayetçi olmuş ama komutanlar banyoda düştü diyip üstünü kapamışlar.. bügün baya şey anlattı bana. askerlik mantık aranmayan ve çoğu şeyi sineye atılacak bir yer olduğunu anlardım.. çünkü her bir komutan egolarını bunların üzerinde tatmin ediyorlar bence. sen onu sakinleştirmeye çalıştır. destek ol az zaman kaldı.. ordan allahın izniyle kurulacaklar.

Canım bana bu olayı anlattıktan sonra konuşamadık hala aramadı. Durum nedir şu an hiç bilmiyorum. Netten bununla ilgili olaylara bakıyorum ve onu şikayetçi olması için tutanak tutulması için yüreklendirsem mi yok sa sakinleştirsem mi hangisi doğru onu bilmiyorum. Zaten her telefon konuşmamızda söylüyor normalde muhattap bile olamayacak insanlar egolarını burda tatmin ediyorlar die. Of şu gurur yok mu? 8 kişi falanlarmış toplam tokat atılan ama sadece benimki şikayet etmeyi düşünüyor.

Canım o kadar mantıksız şeyler var ki. Duyunca hayretler içine düşüyorum. Ama psikolojisi bozulacak korkuyorum bu yüzden. Sanırım onu sakinleştirmeliyim. Onun dışında diskoya atılıp işkence yapılanlar var. Netten askerhakları.com die bir site var orda olan anlatılan olaylar tüylerimi diken diken etti.

diyorum ya bugun anlattı işte biraz çok gülüyordu.. bende dedim ki onlar orda kalıcak sen terhis olucaksın sosyal hayatına döneceksin. komutanlar orada kalmak zorundalar. hiç kafana takma dedim.. unutucaksın hepsini dedim. ewt öyle dedi ..

bu aralar burayı boşladık iyice iş güç koşturmaca derken zaman geçiyo mu geçmiyo mu anlayamıyorum. bazen bi bakıyorum çabuk geçiyo bazen de dakikalar saat oluyo sanki. havalar da soğudu, akşam karanlıkta çıkıyorum okuldan o yüzden saat 5buçukta bile eve gidip uyumak istiyorum. aşkım olmayınca hiç sosyal hayatım da kalmadı, canım hiç kimseyle görüşmek istemiyo, nasıl geçicek böyle bu günler hiçbir fikrim yok. Çanakkale de fırtına alarmı verilmiş bu gece için aşkım kesin çok üşücek nöbette, dayanamıyorum ben artık onsuzluğa gelsin artık gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…