kızlar iyi akşamlar herkese pek giremiyorum şirkette kısıtlandı umarım herkes iyidir
2007hu inan çok üzüldüm yaa keşke riske atmasaydı herkeste varsa ne bileyim inşallah ceza vermezler
ben sevgilime sakın sokam şanslızk bizi bulmasın boşver dedim sokmadı ankesörlüden 6 kez felan konşyoruz çok şükür hep arıyor ama ben yoğunum ben kapattırıyorum telefonumuz olsaydı sürekli msj atamazdmımda yoğunum malesef
sanırım çoğumuzda benim gibi artık sancılı dönem yaşamıyoruz gelecekleri vakit yaklaştıkça burada sayfalarda azalıyor giremiyoruz eskisi kadar
Giderek ıssızlaşıyor burası
evett pek kimse uğramıyor artık
Herkes dağılmış bi yerlere
selamlar kızlar nasılsınız?
selam canımm
nasıl olalım vakit geçirmeye çalışıyorum, aşkımın aramasını bekliyorum. sen nasılsın?
selamlar kızlar nasılsınız?
orta halli gidiyorum işte
sen nasılsın
sağol canım bende iyiyim sinemaya gittim bugün gergedan mevsimine pek beğendiğim söylenemez..
bir an önce arar inşallah aşkın güzel güzel konuşursunuz
inşallah canım hep bu saatlerde arıyodu derken msj geldi
bu ara her yerde evim sensin i duyuyorum ama tek başıma da gitmek istemiyorumm
hadi gözünaydın..aslında ona gidelim dedik yer yoktu.
Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?