347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Telefonu yokken ankesörden günde 2 kez ancak konuşabiliyorduk o da max 10 dk yani... Tek çavuş o orda kantini de vermişler.. Bilmiyorum ne olacak sabahtan beri haber yok ne yaptılar ne ettiler merak içindeyim

İnsan ömründen gün gittiğine sevinir mi hiç? Sevinirmiş sonunda sevdiğine kavuşmak varsa. Şafak atar, hasret artar, ben yatar.

İyi Geceler.

selam canımm
nasıl olalım vakit geçirmeye çalışıyorum, aşkımın aramasını bekliyorum. sen nasılsın?

sağol canım bende iyiyim sinemaya gittim bugün gergedan mevsimine pek beğendiğim söylenemez..
bir an önce arar inşallah aşkın güzel güzel konuşursunuz

sağol canım bende iyiyim sinemaya gittim bugün gergedan mevsimine pek beğendiğim söylenemez..
bir an önce arar inşallah aşkın güzel güzel konuşursunuz

inşallah canım hep bu saatlerde arıyodu derken msj geldi
bu ara her yerde evim sensin i duyuyorum ama tek başıma da gitmek istemiyorumm

Kızlar bana yardımcı olun. Bir fikir verin. Sabah nöbetçi uyuyakalmış ve askerleri 15 dakka geç uyandırmış. İçtimaya da 2 dk. geç kalmış benim askerim ve bir kaç asker. İçtimayı alan astsubayda askerime geç gelen diğer kısa döneme tokat atmasını istemiş. O da diğer askerin yanağına dokunmuş yalandan. Astsubayda çok sinirlenmiş benim askerim ve diğer kısa dönem askere tokat atmış ve diğer uzun dönem geç kalan askerlerede gelişi güzel vurmuş. Çok gururludur benim ki. Gidip direk tabur komutanına çıkacakmış ama askerde silsile kuralı varmış. Bunu yapması suçmuş. Arkadaşları sakinleştirmiş. Şikayetçi olucak ve ben kötü bir şey olmasından çok korkuyorum. Onunla birlikte benim de gururum o kadar incindiki. Dün benim doğum günümdü ve sevgilim hatırlamadı. Ben ona trip attım meğer onun yaşadığı şeye bak. Ona nasıl yol göstermem gerekiyor ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.. Karmakarışığım...

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm ya bu askerlikte mantık yok gerçekten ve içerisi çok çirkin bence hiç kıyamıyorum askerlerimize.

Seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun canım, bir akrep daha sende bizdensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…