347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

700-900 arası değişiyor... Ateş pahası herşey yaaa aynı modellerin taşlıları da var onlar 2000 e çıkıyor ben sevmem şaşayı zaten her zaman şık ve sade olmaktan yanayım

ohh ohhh
valla kızların işi çok zor yaa. herşey ateş pahası al al bitmiyoo

türk filmlerinde ki gibi oldu :) 60küsüre düştük sonunda.3ten geriye sayacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Bende bendeeee nişanlım kaçta gelirse gelsin eve gidip arabasını alıp bizim kapının önüne gelecekmiş isterse 2 olsun gece de olsa aşağı ineceksin diyor önceden olsa eve gider yatardı yorgunum diye

Bende bendeeee nişanlım kaçta gelirse gelsin eve gidip arabasını alıp bizim kapının önüne gelecekmiş isterse 2 olsun gece de olsa aşağı ineceksin diyor önceden olsa eve gider yatardı yorgunum diye

eee ayrı kalmak biraz işe yarıyor demekki canım daha iyi anlıyorlar kıymetimizi.ee bizde onlarınkini

humeyracım onlar sımdı oyle derler ama geldıkten sonra 2gunde eskı hallerıne donerler yorgunum der evlerıne gıderler bence :)))) yanı benımkı oyle yapar kesın

Umuyorum bende kızlar size bişey soracağım Sizin sevgiliz/ nişanlınız "ben askerdeyim sen gezmeye gidiyorsun.. vs" triplerine girdi mi hiç?? Benimki kıskançtır yapar diye bekliyordum çok şükür yapmadı... Arkadaşımın nişanlısı kızı mahvetti dayısına giderken izin iste dedi yaa

yok canım normal zamanda da yapmazdı askerdeyken de yapmıyor.Aksine ben üzülüyorum diye kendisi diyor gez eğlen kafanı dağıtmıs olursun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…