hmm 1-3 güzel canımm fiyatları ne kadarmışş
700-900 arası değişiyor... Ateş pahası herşey yaaa aynı modellerin taşlıları da var onlar 2000 e çıkıyor ben sevmem şaşayı zaten her zaman şık ve sade olmaktan yanayım
Ha gayret kizlar bitti bitecekkkksuan safak saymiyorum onumuzdeki ilk safagim haftaya evci cikoruzzzz
ohh ohhh
valla kızların işi çok zor yaa. herşey ateş pahası al al bitmiyoo
Evli olmanın yararları evci çıkabiliyorsun.. Biz daha kanun önünde hiçbirşeyiz birbirimizin o yüzden gitsen de 2 saat
Saat 00.07 Haydi Aksaray yolcusu kalmasın
türk filmlerinde ki gibi oldu :) 60küsüre düştük sonunda.3ten geriye sayacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Bende bendeeee nişanlım kaçta gelirse gelsin eve gidip arabasını alıp bizim kapının önüne gelecekmiş isterse 2 olsun gece de olsa aşağı ineceksin diyorönceden olsa eve gider yatardı yorgunum diye
eee ayrı kalmak biraz işe yarıyor demekki canım daha iyi anlıyorlar kıymetimizi.ee bizde onlarınkini
Tabi canım o yönden öyleBu arada ben senin ismini bilmiyorum
ismim seher canım
Ben de Hümhüm yani Hümeyra :13::13::13::13::13:
humeyracım onlar sımdı oyle derler ama geldıkten sonra 2gunde eskı hallerıne donerler yorgunum der evlerıne gıderler bence :)))) yanı benımkı oyle yapar kesın
humeyracım onlar sımdı oyle derler ama geldıkten sonra 2gunde eskı hallerıne donerler yorgunum der evlerıne gıderler bence :)))) yanı benımkı oyle yapar kesın
Umuyorum bendekızlar size bişey soracağım Sizin sevgiliz/ nişanlınız "ben askerdeyim sen gezmeye gidiyorsun.. vs" triplerine girdi mi hiç?? Benimki kıskançtır yapar diye bekliyordum çok şükür yapmadı... Arkadaşımın nişanlısı kızı mahvetti dayısına giderken izin iste dedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?