347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok canım normal zamanda da yapmazdı askerdeyken de yapmıyor.Aksine ben üzülüyorum diye kendisi diyor gez eğlen kafanı dağıtmıs olursun diyor.

Aynen canım benimki de öyle ohh ohh diyor git ne güzel.. çoğu evdeyim zaten bi gün arkadaşınla çıksan bi daha 2. gün canın istemiyor ki...

kaç senedir beraberiz şimdiye kadar bir kez bile nereye gidiyosun ne işin var çıkma falan demedi çok şükür geceleride çıkarım arkadaşlarımla bişey demez sağolsun askerde de değişmedi bundan sonrada değişmez inşallah. hatta bu ara ben eve kapattım resmen kendimi çıkıp dolaşsana falan diyo kendi
amaaa ben ona çok karışırım gitme ne işin var falan die

sizde tam tersi desene :)

Benimki de çok karışmaz ama haber vermemi ister.. Benim arkadaşımın o nişanlısı normalde hiç vurdumduymaz bi çocuktu askere gidince dellendi.. Bende onu öyle görünce al dedim bu bile ne hale geldi benimki uçar da korktuğum başıma gelmedi.. Ben ondan daha çok kıskancım maalesef (( Annem diyor çocuğu bu kadar sıkma bişey yağptığı yok sonra ters teper... ama ben başak burcuyum o da akrep iki kıskanç burç bi araya geldik

Kızlar ben yatıyorum sabah dayıma kahvaltıya davetliyiz Eve geldikten sonra görüşürüz inşallah gelirim Öpüldünüz kocaman kalplerle

canım benimkide çok kıskançtır bendede kıskançlık hiç yoktur mesela aynı şeleri bende etraftan duydum kesin göndermez etmez ama ben özellikle yaz geceleri dışardaydım her haftasonu haftaiçi istediğim kadar gezdim bişicik demedi hani kıskanç biri için askeriyede değişim oldu normaldede demezdi ama giz bekle ben gelince gidelim derdi

yoksa biliyo dışarıya çıkmazsam ona kafamı yorup üzülcem o yüzden bensiz geziyorsun demedi allahtan empati kurabiliyorda kıskançlığı o kadar baskın olmuyor

bende başak burcuyum ama benimki boğa her şekilde kıskançlık onda var bana yakışmıyor zaten diyorda sen kıskanmıyorsun kendini kasıyosun numaradan kıskandığını belli etmeye çalışıyorsun çok yavan duruyor yapma diyor uyuz oluyor kıskanmıyorum die

bugün güzel bir tesadüf 67 zonguldak diyorum ve 10 kasım 2007 de ona o şehirde ilk grdüğüm anda aşık olmuştum bugün bizim için özel bir gün

ULU ÖNDER ATATÜRKÜ SAYGIYLA ANIYORUM İZİNDEYİZ

Canım sevindim senin adına güzel günler geçirmişsiniz. Bu arada ne iyi kayınpederin varmış ya maşallah

Valla sorma canım çok iyidir kendisi gözümüzde hiç bişeyi bırakmıcakmış kendisi

Amin canım darısı başınıza yok ben malatyadaydım istanbula sık sık gidiyorum abimler orda ama malatyadan da istanbuldan da hemen hemen uçakla mesafe aynı o yüzden çok sıkıntı yok

Saygıyla anıyoruz...

Eklentiler

• $Olmasaydın olmazdık!.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

hiç yapmadı valla aksine hep gez eğlen diyor sen orda mutlu olunca ben rahatlıyorum mutlu oluyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…