yok canım normal zamanda da yapmazdı askerdeyken de yapmıyor.Aksine ben üzülüyorum diye kendisi diyor gez eğlen kafanı dağıtmıs olursun diyor.
Umuyorum bendekızlar size bişey soracağım Sizin sevgiliz/ nişanlınız "ben askerdeyim sen gezmeye gidiyorsun.. vs" triplerine girdi mi hiç?? Benimki kıskançtır yapar diye bekliyordum çok şükür yapmadı... Arkadaşımın nişanlısı kızı mahvetti dayısına giderken izin iste dedi yaa
kaç senedir beraberiz şimdiye kadar bir kez bile nereye gidiyosun ne işin var çıkma falan demedi çok şükür geceleride çıkarım arkadaşlarımla bişey demez sağolsun askerde de değişmedi bundan sonrada değişmez inşallah. hatta bu ara ben eve kapattım resmen kendimi çıkıp dolaşsana falan diyo kendi
amaaa ben ona çok karışırım gitme ne işin var falan die
sizde tam tersi desene :)
kaç senedir beraberiz şimdiye kadar bir kez bile nereye gidiyosun ne işin var çıkma falan demedi çok şükür geceleride çıkarım arkadaşlarımla bişey demez sağolsun askerde de değişmedi bundan sonrada değişmez inşallah. hatta bu ara ben eve kapattım resmen kendimi çıkıp dolaşsana falan diyo kendi
amaaa ben ona çok karışırım gitme ne işin var falan die
Aynen canım benimki de öyle ohh ohh diyor git ne güzel.. çoğu evdeyim zaten bi gün arkadaşınla çıksan bi daha 2. gün canın istemiyor ki...
sakın bu bize bi mesaj olması 'gezin gezin nasılsa son gezmelerin' falan diye
sonuc şu ki biz kızlar daha kıskancız demekki :)
Etraftaki kızlara güven olmaz canım.. Şu devirde kızlar daha fena.. eskiden kızların gözü kapalıydı şimdi bi açıldılar kii aman aman kem gözlerden uzakkk
Kızlar ben yatıyorum sabah dayıma kahvaltıya davetliyizEve geldikten sonra görüşürüz inşallah gelirim Öpüldünüz kocaman kalplerle
Bu takımlardan hangisi güzel ???????
Benimki de çok karışmaz ama haber vermemi ister.. Benim arkadaşımın o nişanlısı normalde hiç vurdumduymaz bi çocuktu askere gidince dellendi.. Bende onu öyle görünce al dedim bu bile ne hale geldi benimki uçar da korktuğum başıma gelmedi.. Ben ondan daha çok kıskancım maalesef(( Annem diyor çocuğu bu kadar sıkma bişey yağptığı yok sonra ters teper... ama ben başak burcuyum o da akrep iki kıskanç burç bi araya geldik
Canım sevindim senin adına güzel günler geçirmişsiniz. Bu arada ne iyi kayınpederin varmış ya maşallah
Amin canım darısı başınıza yok ben malatyadaydım istanbula sık sık gidiyorum abimler orda ama malatyadan da istanbuldan da hemen hemen uçakla mesafe aynı o yüzden çok sıkıntı yokaysegül canım çok ama çok sevindim adına güzel vakit geçirmişsiniz çeyiz işini halletmişsiniz darısı başımıza arabanız hayırlı olsun canım bide sen istanbuldaydın sanırım izmirede rahat gidip gelirsin evde tutumuş bu 7 ay da onu rahatça görürsün
Bu takımlardan hangisi güzel ???????
Umuyorum bendekızlar size bişey soracağım Sizin sevgiliz/ nişanlınız "ben askerdeyim sen gezmeye gidiyorsun.. vs" triplerine girdi mi hiç?? Benimki kıskançtır yapar diye bekliyordum çok şükür yapmadı... Arkadaşımın nişanlısı kızı mahvetti dayısına giderken izin iste dedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?