Benimkide ilk zamanlara göre daha çok konuşuyor ama bizde hala üzüm üzüme baka baka kararır olayı olmadıBirde ben uyumadan önce sohbet etmeyi çok severim evlenmeden önce uyumadan önce annemi yanıma çağırırdım annemle konuşurken ben uyuya kalırdım. Eşim başını yastığa koyar koymaz uyur Askerler eşime diyormuş sen nasıl uyuyorsun hemen diye. Dedim eşime onlar bile rahatsız olmuş senden
biz temmuz diye düşünüyoduk ama ertelicez galiba biraz bi iş planımız var önce onu halletmemiz lazım biraz riskli bi iş o yüzden evliyken cesaret edemeyiz
Benimkisi evde sıkılmıyım diye bir yere gitmeyesim varsa bile gideyim diye zorluyor. Sadece bir kere dediki ben yemek yiyordum, ne yiyorsun dedi dedim döner. Dedi ben burda açım sen döner yiyorsun bende dedim, sen açsın diye birşey yememem mi gerekiyor dedim. Sustu birşey demedi. Hiç öyle triplere gelemem. Bir kere taviz verince peşi kesilmez.
Mesajları okuya okuya geldim kızlarrrr... Bugün giremedim iş güç vardı dışarı çıktım falan eve gelince de kışlık yazlık çıkarımı falan iş çoktu ne yaptınız bakalım????
Ay bu yazlık kışlık işleri kadınların bitmez çilesimidir ya. Ben kışlıkları çıkarttığımda geçen kışkı kıyafetler olmadığı için kilo vermemden dolayı bugün biraz alışveriş yaptım. Sürekli kilo verdiğim için yeni kıyafet almamıştım uzun zamandır. Eşimin yanına gidicem diye bi kaç bişey aldım.
evet ya resmen bi eziyet o yazlık-kıslık değişimi öffff
Sürekli kilo mu veriyorsun neden rahatsızlığın falan mı var yoksa diyet mi yapıyorsun??? Biz de giyilmeyen şey saklanmaz her değiş tokuş ta giymediğimiz temiz olan kıyafetlerimizi annem verir ihtiyaç sahiplerine hiç sevmem fazlalık saklmayı :) Güzel cici giyersin eşinin yanındamaşallah
Diyet yapıyorum canım, eşim askerden geldikten sonra bebek düşünüyoruz o yüzden şu an verebildiğimce kilo veriyorum 11 kiloya yakın verdim. Kıyafetlerimi mecbur saklıycam hamile olma durumunda o kıyafetleri tekrar giymem muhtemel olacak :26:
bana da banada söyleyin :)
Ben b-fit e yazıldım canımmm... sıkılaşmak istiyorum.. yaza düğün düşünüyoruz o zamana kadar gideceğim inşallah.. ama çenemi tutamıyorum şimdi bende sıkılınca yeme huyu var
Ne diyeti kız bu bana da anlatbende spora başladım canım geldiğinde azıcık zayıflamış görsün beni... Azıcık kiloluyum da ben
bende spor yapıyorum .beyler askerde zayıfladı bizde ne versek kardır onlar gelene kadar :) ama aynen bende tutamıyorum cenemi özellikle moralim bozukkennn
Akşam 7'den sonra meyveden başka birşey yemiyorum. Uzun süredir çavdar ekmeği yiyorum bu uno'ların poşette ekmekleri varya. Başta 3-4 dilim yiyordum bir öğünde azalta azalta şu an yemek istesemde günde 2 dilimden fazla yiyemiyorum miğdem küçüldü galiba. Haftada 2 gün işten sonra halk oyunlarına gidiyorum hareket oluyor. Başta çok disiplinli yürüdüm evimiz sahile yakın her akşam yürüyordum nerdeyse şimdi yürüyemiyorum fazla ama yine de dikkat ediyorum. Hamur işini pilavı makarnayı haftada 2 kere yersemde öğle yemeğinde yiyorum. Bu uzman tv var ordan yiyeceklerle ilgili baya bilgi edindim ordan ne faydalı ne faydasız ona göre beslenmeye çalışıyorum. Ara öğünü aksatmıyorum çantamda her zaman ceviz vardır. Öyle işte diyetten çok yediklerime dikkat ediyorum diyelim.
anladım çok iyi yapmışsınsüpersin maşallah darısı başıma
Amin canım, bu arada kilo vermeyi düşünüyorsan eve iyi bir elektronik tartı al eğer yoksa. o tartı insanı çok hırslandırıyor. Annem 2 gün bende kalmıştı babama anlatıyormuş eda su içse tartılıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?