347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:) bende her zaman basını yastığa koyar koymaz uyuyanlara şaşırırım.uykusuzda olsam uyumadan önce 10 tur atıyorumdur yatağın içinde :)

Evettt aynen öyle

Mesajları okuya okuya geldim kızlarrrr... Bugün giremedim iş güç vardı dışarı çıktım falan eve gelince de kışlık yazlık çıkarımı falan iş çoktu ne yaptınız bakalım????

Kızlar bugün çarşıda çamaşırcı da bi kız vardı bizden önce girmişti dükkana görevliye diyordu ki "rahat kullanabileceği bişey olsun orda şimdi izin vermezler falan" kıza dedim rahat oluyor yıkamak merak etme yüzüme baktı ne alaka der gibi... Asker nişanlısıyım dedim hemen anladım 349 da gönderecekmiş soğuk olur diye iç fanile alıyordu.. allah yardımcın olsun dedim..

Mesajları okuya okuya geldim kızlarrrr... Bugün giremedim iş güç vardı dışarı çıktım falan eve gelince de kışlık yazlık çıkarımı falan iş çoktu ne yaptınız bakalım????

Ay bu yazlık kışlık işleri kadınların bitmez çilesimidir ya. Ben kışlıkları çıkarttığımda geçen kışkı kıyafetler olmadığı için kilo vermemden dolayı bugün biraz alışveriş yaptım. Sürekli kilo verdiğim için yeni kıyafet almamıştım uzun zamandır. Eşimin yanına gidicem diye bi kaç bişey aldım.

Sürekli kilo mu veriyorsun neden rahatsızlığın falan mı var yoksa diyet mi yapıyorsun??? Biz de giyilmeyen şey saklanmaz her değiş tokuş ta giymediğimiz temiz olan kıyafetlerimizi annem verir ihtiyaç sahiplerine hiç sevmem fazlalık saklmayı :) Güzel cici giyersin eşinin yanında maşallah

Diyet yapıyorum canım, eşim askerden geldikten sonra bebek düşünüyoruz o yüzden şu an verebildiğimce kilo veriyorum 11 kiloya yakın verdim. Kıyafetlerimi mecbur saklıycam hamile olma durumunda o kıyafetleri tekrar giymem muhtemel olacak :26:

Ne diyeti kız bu bana da anlat bende spora başladım canım geldiğinde azıcık zayıflamış görsün beni... Azıcık kiloluyum da ben

Ben b-fit e yazıldım canımmm... sıkılaşmak istiyorum.. yaza düğün düşünüyoruz o zamana kadar gideceğim inşallah.. ama çenemi tutamıyorum şimdi bende sıkılınca yeme huyu var

bende spor yapıyorum .beyler askerde zayıfladı bizde ne versek kardır onlar gelene kadar :) ama aynen bende tutamıyorum cenemi özellikle moralim bozukkennn

Ne diyeti kız bu bana da anlat bende spora başladım canım geldiğinde azıcık zayıflamış görsün beni... Azıcık kiloluyum da ben

Akşam 7'den sonra meyveden başka birşey yemiyorum. Uzun süredir çavdar ekmeği yiyorum bu uno'ların poşette ekmekleri varya. Başta 3-4 dilim yiyordum bir öğünde azalta azalta şu an yemek istesemde günde 2 dilimden fazla yiyemiyorum miğdem küçüldü galiba. Haftada 2 gün işten sonra halk oyunlarına gidiyorum hareket oluyor. Başta çok disiplinli yürüdüm evimiz sahile yakın her akşam yürüyordum nerdeyse şimdi yürüyemiyorum fazla ama yine de dikkat ediyorum. Hamur işini pilavı makarnayı haftada 2 kere yersemde öğle yemeğinde yiyorum. Bu uzman tv var ordan yiyeceklerle ilgili baya bilgi edindim ordan ne faydalı ne faydasız ona göre beslenmeye çalışıyorum. Ara öğünü aksatmıyorum çantamda her zaman ceviz vardır. Öyle işte diyetten çok yediklerime dikkat ediyorum diyelim.

Benimkini hiç tepeden aşağı göremedim zayıfladı mı anlamıyorum o küçücük bozuk kameradan... Zaten cafe de 2 pc var kamerası olan onlar da bozuk yaa doğru düzgün açılmıyor neyse buna da şükür... Zayıfladın mı diyorum bilmiyorum tartılmadım diyor

anladım çok iyi yapmışsın süpersin maşallah darısı başıma

anladım çok iyi yapmışsın süpersin maşallah darısı başıma

Amin canım, bu arada kilo vermeyi düşünüyorsan eve iyi bir elektronik tartı al eğer yoksa. o tartı insanı çok hırslandırıyor. Annem 2 gün bende kalmıştı babama anlatıyormuş eda su içse tartılıyor diye

Var canım çoktaan kaç yıl önce aldık ama işte bi diyeti oturtamadım... başladım 2-3 kilo verdim dayımı kaybettim ondan 3 gün sonra nişanlım askere gitti.. ikisi üst üste geldi canım sıkılınca başlarım yemeye .şimdi tekrar yavaş yavaş başlayacağım gelinliğin içinde pot mu kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…