347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Umarım yapmazlarrr ama benimki de yapabilir Bu arada sizin düğün ne zaman??? Sende nişanlısın

biz temmuz diye düşünüyoduk ama ertelicez galiba biraz bi iş planımız var önce onu halletmemiz lazım biraz riskli bi iş o yüzden evliyken cesaret edemeyiz

Allah'ım sen bütün askerlerimizi koru hepsini ailelerine sevdiklerine bağışla,vatanımıza birlik ver,şehitlerimizin mekanlarını cennet eyle,günahlarını affeyle yarabbim:85:

off kocaman VAN 'ı boyamam gerekiyodu bugun ama bilgisayarım tamirde artık bi haftalık boyarım onumuzdeki hafta

Selam kızlar nasılsınız
Sabahtan beri sevgilimle konuşuyorum.
Bugün çarşı iznindeydi. Tüm gün görüştük nette, telefonda.
Akşam gidince de nöbeti vardı yine konuştuk. Bugün iyi geldi bize.

Benimkisi evde sıkılmıyım diye bir yere gitmeyesim varsa bile gideyim diye zorluyor. Sadece bir kere dediki ben yemek yiyordum, ne yiyorsun dedi dedim döner. Dedi ben burda açım sen döner yiyorsun bende dedim, sen açsın diye birşey yememem mi gerekiyor dedim. Sustu birşey demedi. Hiç öyle triplere gelemem. Bir kere taviz verince peşi kesilmez.

Bugün eşimin bölüğünden bir asker askerliğini bitirmiş 91/3 lerden. Çocuğun durumu iyi değilmiş para toplayıp biletini almışlar yollamışlar evine. Ben akşam konuşurken davul çalıyordu ne oluyor dedim askerlikleri bitenler gidiyor dedi. Bu arada askerde ensturaman çalmak serbestmiş bazen arıyorum ney çalıyor, bazen arıyorum saz çalıyor.

Selam kızlar nasılsınız
Sabahtan beri sevgilimle konuşuyorum.
Bugün çarşı iznindeydi. Tüm gün görüştük nette, telefonda.
Akşam gidince de nöbeti vardı yine konuştuk. Bugün iyi geldi bize.

Sedulu sormadan duramıycam : ) uzun süredir merak ediyorum. Bu kadar konuşcak ne buluyorsunuz ya

Sedulu sormadan duramıycam : ) uzun süredir merak ediyorum. Bu kadar konuşcak ne buluyorsunuz ya

Herşeyden konuşuyoruz işte sanki yanımda sohbet eder gibi. Bunlar az bile
Bi kere tatildeydik kışın elektrikler gitmişti yağmurda yağıyordu sabahtan gece yarısına kadar sohbet etmiştik. Konuşmaktan hiç sıkılmayız biz

Allah muhabbetinizi arttırsın canım : ) Ben çok konuşurum, eşim az konuşur ilk çıktığımız gün 2 saatte 15 dk anca konuşmuştur. İyi anlaşıyoruz ama uzun uzun konuşamıyoruz. Ben kız arkadaşlarımla telefonla konuşurken saatlerce konuşuruz ama eşim söylemesi ve sorması gereken şeyleri söyledikten sonra sustuğu için konuşacak birşey kalmıyor

seni az cok anlayabiliyorum.benmde nişanlım ilk yıllarımızda az konusur genelde beni dinlerdi.bende konusmasını seven biri olunca :) ama şimdi masallah en az ben kadar konusur :) üzüm üzüme baka baka kararı misali

Karşı taraf konuşmayınca zor olur tabi
Ya biz liseden de arkadaştık o zamanda sürekli sohbet ederdik.
O da bende konuşmayı çok seviyoruz. Burda paso geyik bölümünde takılıyorum zaten
Akla gelen gelmeyen her konudan konuşuruz çenemiz düşük bizim

Benimkide ilk zamanlara göre daha çok konuşuyor ama bizde hala üzüm üzüme baka baka kararır olayı olmadı Birde ben uyumadan önce sohbet etmeyi çok severim evlenmeden önce uyumadan önce annemi yanıma çağırırdım annemle konuşurken ben uyuya kalırdım. Eşim başını yastığa koyar koymaz uyur Askerler eşime diyormuş sen nasıl uyuyorsun hemen diye. Dedim eşime onlar bile rahatsız olmuş senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…