Geri aranabilir ankesörden sen arayamıyor musun canım? Ben bazen çok acil birşey olduğunda arıyorum ankesörü bir asker çıkıyor bölüğünü söyleyip eşimin adını söylüyorum bağırıyorlar sonra eşim geliyor konuşuyoruz.
Geri aranabilir ankesörden sen arayamıyor musun canım? Ben bazen çok acil birşey olduğunda arıyorum ankesörü bir asker çıkıyor bölüğünü söyleyip eşimin adını söylüyorum bağırıyorlar sonra eşim geliyor konuşuyoruz.
Kızlarrr anneme geldim huzur bulmaya : ) Annem sobada kestane yapıyor. 10 yıldır evde doğalgaz varken 10 yıldır hersene bu sene son kez soba yakıyorum diyen annem bu yılki soba açılışını yaptı kestaneleri de üzerine attık. Dedikodularımızı tamamladık. Sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
kızlar iyi akşamlar uzun zamandır gelemiyorum..daha doğrusu nankörlük yapıyorum gelmiyorum..biraz kafamı mı dinlemek istedim bilmiyorum kabuğuma çekildim konuşmadım kimseyle gelip size slm vermek için bile güç bulamadım kendimde sebebini bilmiyorum işte sormayın.
sizi çok özledimmmm
ooooohhhh negüzel yapmışsınız valla bende çok severim kestaneyi,anlaşılan huzurlu mutlu bir akşam geçiriyorsunuz.Allah mutluluğunuzu bozmasın
off cok ozledım ben askımıı, artık yetmıyo gunde 10dk cık konusmak. Hep yanımda olsun , hep elımı tutsun, gozlerıme baksın ıstıyorum cokk mu sey ıstıyorum yaaa gecsın artık su 63 gunnn..
Ben nasıl özledim bir bilseniz siz yine gördünüz ben en son yemin töreninde
Ben nasıl özledim bir bilseniz siz yine gördünüz ben en son yemin töreninde
off cok ozledım ben askımıı, artık yetmıyo gunde 10dk cık konusmak. Hep yanımda olsun , hep elımı tutsun, gozlerıme baksın ıstıyorum cokk mu sey ıstıyorum yaaa gecsın artık su 63 gunnn..
peki ben en son nezaman gördüm..10 ağustostabir de beni düşünün çarşı yok msn bile yok.sadece sesi var başkada hiç bir şey yok
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
Tripliii, kilebek, 2007hu, nikita_+, caglasam_mi, puknas, incicicegi35, stanki, merci_88
Oy kuzum benimm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?