347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yok canım ancak o ara dediğinde arayabiliyorum.cünkü ankesörlü telefonlar bahcede ve koğuslara cok uzaktaymıs

yok canım maalesef o ara demedn arayamıyorum.ankesörlü telefonlar bahçede ve koğuşlara çok uzakmıs

ooooohhhh negüzel yapmışsınız valla bende çok severim kestaneyi,anlaşılan huzurlu mutlu bir akşam geçiriyorsunuz.Allah mutluluğunuzu bozmasın

hoşgeldin canım bazen kendi kabuğuna çekiliyor insan,önemli olan kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yapman.ama bize de yaz arada sana moral olabilir:)

off cok ozledım ben askımıı, artık yetmıyo gunde 10dk cık konusmak. Hep yanımda olsun , hep elımı tutsun, gozlerıme baksın ıstıyorum cokk mu sey ıstıyorum yaaa gecsın artık su 63 gunnn..

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
Tripliii, kilebek, 2007hu, nikita_+, caglasam_mi, puknas, incicicegi35, stanki, merci_88

off cok ozledım ben askımıı, artık yetmıyo gunde 10dk cık konusmak. Hep yanımda olsun , hep elımı tutsun, gozlerıme baksın ıstıyorum cokk mu sey ıstıyorum yaaa gecsın artık su 63 gunnn..

Ne güzel söylemiş Yalın abimiz;

Hani aşkta mesafe yoktur falan tamam
Ama dokunmak sarılmak diye bir şeyde var

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar, keyifler nasıl?

Şanlıurfa'ya da bye bye diyoruz bugün.

Ben işten çıkınca gittim bakın ne aldım çeyizime. Hiç bir yerde kalmamış. Bir yerde buldum ordada 4 tane vardı birini ben aldım. İnternetten almak istemedi canım kırık falan çıkar değişimle uğraşmak istemedim.

Carina | Bernardo

Göründüğü gibi mat da değil, parlak.

Haziran gelsin artık. Kullanmak istiyorum hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…