kızlar herkese iyi geceler bir kavuşma hikayesi daha gönderiyorum bu arkadaşta 460 gün bekledi vakit değilde beklemek zor gözlerim dolu dolu okudum oda bugün kavuştu yarenine
insallah canım benim ya siz ne korkular yasıyosunuz bizde sımarıklar gibi aradı aramadı muhabbeti yapıyoruz burda
evet canım cok haklısın artık kavusalım baska hıcbısey ıstemıyorum benonlarda hayatın tuzu biberi işte napacaksın canım.ama sizde öyle düşünüyorsunuzdur ki psikolojilerinde ve sağlıklarında bir problem olmadan yanımıza gelmeleri herhalde en büyük mutluluğumuz olur.küçük problemler geldiğinde zaten yok olur,büyük problemler ise eğer gerçekten sevgi varsa yüz yüze konuşularak halledilir.
Böyle hikayeler okuyunca umut olacağına daha kötü oluyorum. Çünkü yarın gelmiyor sevdiğim....
evet canım cok haklısın artık kavusalım baska hıcbısey ıstemıyorum ben
bızımkıler de soyledıklerınden erken gelıp suprız yaparlar belkı bıze, en azından bız 460gun beklemıyoruz buna da sukretmek lazım uzulme tatlım
tam anlamıyla aynı şeyi yaşamışız beraber okuduk ben mezun oldum hep istanbuldan yolcu ettim hep geride kaldım otobüsün arkasından bakan taraf ama alışığım bende senin gibi uzaklığa benim için esenboğada onun benim arkamdan üzgün baktığı an dünya durdu oysa biz anlaşırdık sayıp arkamızı dönüp farklı yönlere giderdik ama o bozdu bende dayanmadım baktım ki geride kalmış çok acı o ilk kez yaşadı ben ise 5 yıl boyunca yaşadım geride kalmayı günlerin geçmesini beklemeyi
2012 haziranda mezun oldu dedim hemen git askere bütsüz geçti sırf gitmek için okulun ismi değişti dediler ağustosta alırsın anca çıkış belgeni henüz karar verilmedi dediler, bu rektörün kapısında sabahladı haziran sonuna kadar ve askeri işlemler biterken son gün gitti belgeleri verdi inan bende 1 sene beklerdim söz nişan olurdu ama iyikide şimdi gitmiş diyorum alışmadım 1 sene varlığına 2 ay hep yanımdaydı yine koydu tabi ama ben 3 ay görmemeye alışığım ama en son 4 hafta önce gördüm ve şu anda kötüyüm neden böyle oldum ben neden diye sorguluyorum çok özlüyorum
selam kızlarrrr :) cok cici cizmeler aldım bugun kendime zımbalar da bu sene modaymıs bende modaya uydum zımbalı aldım cızmelerımı. bugun askım da carsıdaydı ama bana vakıt ayırmaya pek zaman bulamadı maalesef. Hatta bı ara atıstık bu konu yuzunden. Baskaları 4saat msnde konusuyo carsıya cıkınca ama sen bı msj bıle cekmıyosun dedım. Oda sevmıyorum ben ınternet cafelerı sankı bılmıyosun dedı ama yınede kalbım kırıldı benım : ( koskoca gun ınsan bırazcık da olsa gelmezmı ınternete, onun yerıne oturdu pes oynadı arkadaslarıyla, demekkı o daha onemlıymıs onun ıcın : ( bende o kızgınlıkla alısverıse gıttım durmadım evde
bende öğretmenim canım ama bu sene süpriz falan beklemiyorum zaten bu kadar şeyden sonra. zaten bahanesi de hazır ASKERDE O. internete girip bi çiçek bile yollamak aklına gelmez kesin
canım aynı durumdan bende muzdaribimm benimkide hiçç öle romantikleşmedii valla. bizde günde bir kere konuşuyoruz 10 dk falan telefonda oda akşam yemeğini yeikten sonra arıyo. bide gece yarım saat msn de görüşüyoruz. gece falan aramıyo hiç oda da 3 kişiyiz die bahane ediyo. koca gün arayıp sormuyo bari akşam arayınca uzun konş demi yokkk.. hoşş konşmalarımzda hep napıyon iyimisin anca ben anlatıyorumm
kızlar herkese iyi geceler bir kavuşma hikayesi daha gönderiyorum bu arkadaşta 460 gün bekledi vakit değilde beklemek zor gözlerim dolu dolu okudum oda bugün kavuştu yarenine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?