347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar herkese iyi geceler bir kavuşma hikayesi daha gönderiyorum bu arkadaşta 460 gün bekledi vakit değilde beklemek zor gözlerim dolu dolu okudum oda bugün kavuştu yarenine

Giz bu kadar olur aynı anda aynı şeyi okumuşuz tam ben linkini koyacaktım sen yazıyı paylaşmışsın

gizzz canım uzun oldğu için alıntı yapmadım
ne kadar güzel anlatmış gözyaşlarımı zor tutuyorum aktı akıcak
rabbim bizlerede göstersin inşallah çabucak kavuşalım aşklarımıza

ayy gozlerım doldu hıkayeyı okurken bızde gorebılıcekmıyız o gunlerı ya bız neler hıssedıcez nasıl yazıcaz acaba buraya kavustugumuz gunu

insallah canım benim ya siz ne korkular yasıyosunuz bizde sımarıklar gibi aradı aramadı muhabbeti yapıyoruz burda

onlarda hayatın tuzu biberi işte napacaksın canım.ama sizde öyle düşünüyorsunuzdur ki psikolojilerinde ve sağlıklarında bir problem olmadan yanımıza gelmeleri herhalde en büyük mutluluğumuz olur.küçük problemler geldiğinde zaten yok olur,büyük problemler ise eğer gerçekten sevgi varsa yüz yüze konuşularak halledilir.

Böyle hikayeler okuyunca umut olacağına daha kötü oluyorum. Çünkü yarın gelmiyor sevdiğim....

evet canım cok haklısın artık kavusalım baska hıcbısey ıstemıyorum ben

Böyle hikayeler okuyunca umut olacağına daha kötü oluyorum. Çünkü yarın gelmiyor sevdiğim....

bızımkıler de soyledıklerınden erken gelıp suprız yaparlar belkı bıze, en azından bız 460gun beklemıyoruz buna da sukretmek lazım uzulme tatlım

Yarın iş var gidip uyuyayım. 10 pazar günü daha yarın iş var gidip uyuyayım dedikten sonra biticek bu askerlik

bende safagımı attırıp uyumaya gıdıyorumm.. SAFAK:63 urfalıyammm ezeldennnn urfalıyammm ezeldennn gonlum gecmezzz guzeldenn vayyyy herkese iyi gecelerrr...

Ben de çok kötüyüm yaa 71 e girdi görmediğim dayanamıyorum

Benim ki de 1 ay önce nete girdi birşey yazıyorum 10 dk sonra cevap geliyor ne bu dedim neye geldin zaten çıkacaksın birazdan... kurtlar vadisi izliyormuş... bende dedim bi daha nete gidince benimle konuşacaksan beni çağır yoksa gir kendin izle çık

Offf yaa aynı.. canım çok sıkıldı bugün yaaa. dün aramadı hiç bugün de 7de aradı bi nasılsın falan sabah hastaneye gidecek tekrar bana haber ver hemen falan dedim amann yaa off puff başka bişey diyor musun dedi kapattı. merak etmek de suç oldu

Günaydın kızlar. Bugün yeni bir haftanın başlangıcı. Çabucak geçen 1 hafta olur inşallah ve sevdiklerimize 1 hafta daha yaklaşırız.

ŞAFAK: 65 VAN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…