347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kizcelere iyi gecelerr
ben biraz zir zmnlar yasadim bu ara aksilikler ust uste geldi
kardesim kiz arkadasindan ayrildi surekli onla ugrastim pskologlar vs cocuk her gece aglayarak uyuyodu. 1 aya yakindir onla cok ilgilendigim icin giremedim pek.. bi de trafik kazasi yaptim arabama carptilar resmen ben yolumda giderken ve kacti pislikler. onla ugrastim. ama bgn yeni isime basladim saat 9:10 da kocacimin cicegi geldi, imzasini jandarma er diye atmis oldurdu beni:) hayat birden bre guzellesti. bi de haritamizi face e ekledim o kdr begenmis ki kocacim :) herkes de bayildi fikrimize:) tum askerlerden alkis aldik:))))
sizi seviyorum kader arkadaslarim benimmmmm

selam kızlarr
özlem hepimzde hat safhada galibaa. çok az kaldı sizin şafakları görünce bana bile heycan geliyo valla

ben 16gundur gormedım ama bı baska ozledım bu sefer canıma tak ettı artık bıtsın su askerlık gelsın artık dayanamıyorum ben onsuzlugaa, berbat hıssedıyorum kendımı onsuzken dakıkalar saat oluyo yaaa

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
Tripliii, kilebek, 2007hu, nikita_+, caglasam_mi, puknas, incicicegi35, stanki, merci_88

Tripliiii canım bu arada listeye benide eklersen sevinirim : ) Asırlardır burdayım listede adım yok

Çok geçmiş olsunn!!! Bende haritamı en son bitince kapak fotosu yapacağım

cok sık cnm güle güle kullan.cok severim bende siyah beyaz ürünleri.

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)
Tripliii, kilebek, 2007hu, nikita_+, caglasam_mi, puknas, incicicegi35, stanki, merci_88

ama bunlar harika :))
gule gule kullan kuzu
urfayi boyamak buyuk zevktiiii koskocaman bir il:) haritada boyadigimda cok yer kaplayan yerleri seviyorum

hayırlı olsun canım çok güzeller güle güle kullan..

Yakın zamanlar gelin olacağız inşallah Bizde mayıs sonu düşünüyoruz... Bende yemek takımımı beğendim kızlar nasıl sizce???

Öncesi için büyük geçmiş olsun canım, yeni işin hayırlı olsun. Bundan sonrasında da her şey gönlünüzce olsun.

kötü günler geçirmişsin gerçekten kardeşin inşallah toplamıştır kendini..
çok geçmiş olsun Allah'tan büyük bir kaza değilmiş çok şükür.
yeni işin hayırlı olsun canım.bizde seni seviyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…