Ohh ne güzel yaz yaznişanlımı hastaneye yattı 10 gün fizik olacakmis gitsem.dışarı cikabilir mi diye düşünüyorum ne yapacağımi bilmiyorum bi kaç gün geçsin ona göre karar verecegim
Kızlarrr anneme geldim huzur bulmaya : ) Annem sobada kestane yapıyor. 10 yıldır evde doğalgaz varken 10 yıldır hersene bu sene son kez soba yakıyorum diyen annem bu yılki soba açılışını yaptı kestaneleri de üzerine attık. Dedikodularımızı tamamladık. Sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
Kızlarrr anneme geldim huzur bulmaya : ) Annem sobada kestane yapıyor. 10 yıldır evde doğalgaz varken 10 yıldır hersene bu sene son kez soba yakıyorum diyen annem bu yılki soba açılışını yaptı kestaneleri de üzerine attık. Dedikodularımızı tamamladık. Sizler ne yapıyorsunuz bakalım.
kızlar iyi akşamlar uzun zamandır gelemiyorum..daha doğrusu nankörlük yapıyorum gelmiyorum..biraz kafamı mı dinlemek istedim bilmiyorum kabuğuma çekildim konuşmadım kimseyle gelip size slm vermek için bile güç bulamadım kendimde sebebini bilmiyorum işte sormayın.
sizi çok özledimmmm
bugun sevdiceğimin hiç sesini duymadımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?