347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydınnn kızlarrr :) cabucak gecsın bu haftaa bı hafta daha yaklasalım dogan gunesee

kızlar şafat 66 az kaldı diye kendimi avutuyorum ama bekliyorum.Özledim askerimi.Göremedimde bu hafta netten işteydim ama neyse saglıgı yerinde neşesi yerinde.Şimdide gelince ne yapacak telaşı sardı beni ama ona belli etmiyorum bakalım ne olacak.

ben geldim kızlar hepinize iyi aksamlar.bugun kendime yeni renkli kağıtlar zarflar falan aldım bi mektup yazasım var bugun

Ohh ne güzel yaz yaz nişanlımı hastaneye yattı 10 gün fizik olacakmis gitsem.dışarı cikabilir mi diye düşünüyorum ne yapacağımi bilmiyorum bi kaç gün geçsin ona göre karar verecegim

Ohh ne güzel yaz yaz nişanlımı hastaneye yattı 10 gün fizik olacakmis gitsem.dışarı cikabilir mi diye düşünüyorum ne yapacağımi bilmiyorum bi kaç gün geçsin ona göre karar verecegim

hadi ya gecmiş olsun canım.önemli birsey yoktur umarım.eğer cıkartırlarsa süper olur gercekten.bahane ile kavusmus olacaksınız ne güzel

aa sayfalar hic ilerlememis sabahtan beri, artık herkes boslamaya basladı burayı demekkı askerlerı gelıncı hıc ugramıcaklar. Bende cok gergın bı gun gecırdım bugun okulda durumlar gergın aynı sınıfı paylastıgım ogretmene taktı mudur , bende onunla aynı yas grubu oldugum ıcın banada yansıyo butun gergınlık. Canım hıcbısey yapmak ıstemıyo bu aralar, askımın ozlemı yetıyo da artıyo zaten bıde huzursuzluga dayanamıyorum

Kızlarrr anneme geldim huzur bulmaya : ) Annem sobada kestane yapıyor. 10 yıldır evde doğalgaz varken 10 yıldır hersene bu sene son kez soba yakıyorum diyen annem bu yılki soba açılışını yaptı kestaneleri de üzerine attık. Dedikodularımızı tamamladık. Sizler ne yapıyorsunuz bakalım.

hayırrrrrrrr :) cok severim bende soba üstünde kestaneyi hep eski zamanları hatırlatıyor bana.eee artık doğalgaz cıktı cıkalı o tadı ve zevki unuttuk malesef.bizim içinde ye afiyet olsun.

doğalgazda neymiş ya.. mis gibi soba varken, ah keşke hala evimizde soba olsaydı daha sıcak olurdu her yer. üstünde mis gibi kestane .. afiyet olsun canım

kızlar iyi akşamlar uzun zamandır gelemiyorum..daha doğrusu nankörlük yapıyorum gelmiyorum..biraz kafamı mı dinlemek istedim bilmiyorum kabuğuma çekildim konuşmadım kimseyle gelip size slm vermek için bile güç bulamadım kendimde sebebini bilmiyorum işte sormayın.
sizi çok özledimmmm

Hoşgeldin canım, düzeldimi aranız?

Haydin kızlar oturmaya mı geldiniz

[video=youtube;V1U3v5p6xXg]http://www.youtube.com/watch?v=V1U3v5p6xXg[/video]

bugun sevdiceğimin hiç sesini duymadımmmmmm

Geri aranabilir ankesörden sen arayamıyor musun canım? Ben bazen çok acil birşey olduğunda arıyorum ankesörü bir asker çıkıyor bölüğünü söyleyip eşimin adını söylüyorum bağırıyorlar sonra eşim geliyor konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…