347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

niki niki nikita yokmuydu ayol mobese yada onu da geçtim fotoğraf çektiren bi turist grubu falan :))
yeni işin borç içinde yüzen insanlara bi nebze olsun bir umut bir nefes olur inşallah :)

benimkinin hic telefon sokmaya niyeti yok o yuzden elimiz mahkum biz boyle devam edicez bitene kadar

Zor muymuş telefon sokmak :44:
Sevgilimin olduğu yerde çok rahat herkeste telefon varmış hatta akıllı telefonlardan bile doluymuş. Nöbet kulübelerinde, koğuşta her yerde priz varmış. Şarj sorunu da olmuyor

Son düzenleme:

Kız ödül alan takım var bi tane kenarları parlak düz beyaz onu mu diyorsun??

o mu acaba bilmem ödül mü almış:) yanında çatal kaşık takımı hediyeydi fiyatı 1.500 dü böyle tarif ediyim:)
evet kenarları parlak beyaz yani metal gibi işte beyaz altın adı ordan geliyor sanırım:)

Eda siz bayramda mı izin kullandınız bizden 1 hafta gerisiniz herhalde

Yok canım, yemin töreninden sonra kullandı 7 gün. Bende görmeyeli baya oldu. O zamanda kullanmayacaktı ama her sene yemin töreninden sonra dağıtım izni veriyorlarmış bu sene dağıtım izni vermediler. Bizde dağıtım izni olacağını düşünüp 2 gün plan yapmıştık. Dağıtım izni olmayınca 2 gün izin istedi. Ona da 2 gün olmaz ya 1 hafta dediler yada git usta birliğine teslim ol dediler o da 7 gün izin almak zorunda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…