347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar herkese iyi geceler,rüyamızda sevdiceklerimizi görelim inşallah..aynen böyle sarılalım onlara

Kızlar ben kaçıyorum bu gece erken uyumam lazım ama nasıl uyucam bilmiyorum :44::44: 2den 3ten önce uyku girmiyor gözüme Sabah da 9da kalkıyorum geç de değil.... Herkese ii geceler öpüldünüz

hahahah orta okulda oynatırdım onları. Ne sapkındım her gece yatırırdım beraber Ama gel gör yaş 24 daha evlilik yok ufukta
ya çok bağımlılık yapıyor kerata
Bağımlılık yapıyor sims ya ben sürekli bebek yapıyordum birde ama büyütmek tam bir işkenceydi. Sürekli uyanıp ağlaması çileden çıkarıyordu yalnız çok güzel vakit geçirtiyor.
ben daha bebek yapmadım cicim aylarını yaşatıyorum

Gunaydin herkeslere
Bugun urfa diyoruz biz.eksilere dusmemek icin bingol merkeze ocak ayinin basinda gidebilirmisiz.yani muhtemelen ilcedeki son birbucuk ayimizi yiyoruz.
Pazar gunu telefon aldim.dun gonderdim cumaya en erken olur elinde.az buz da para degil.900liralik telefon ama istedi napayim.İNsallah ilk once kirilmadan basina bisey gelmeden teslim edilir.sonrada insallah caldirmadan telefonu doneriz ordan.ktm de komutana teslim edicem dedi.herseye sen bilirsin diyorum takili plak gibi.hee birde ampulden sarj ederken telefonu bu androidi nasil durmadan sarj eder bilmiyorum.bazen mantikli seyler yapmiyor ama bisry diyemiyorum iste

Son düzenleme:
günaydın millet bayadır fırsat bulup giremedim şafaklarınız ne alemde :))) ben bugun şanlıurfa dayım 2 ay nasıl geçecek fikri olan varmı???

Nasil gecicek nasil gecicek dedik agustosu, eylulu, ekimi, kasimin yarisini devirdik.geciyor gunler sukurler olsun.FAzla karamsar olmaya gerek yok artik.onu 349 lar dusunsun:) saka yapiyorum tabikide yeni giden 400leri dusundukce sukrediyoruz 63e.Sag saglim gelsin yeter.BEklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir diye de baglayayim konuyu:)

www.yedeksubay.tk ya girin orda yazar sinava kaç gün var teslime kaç gün var... Bizimkiler 11 ağustos ta teslim oldular sizinkiler de 11 aralık olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…