347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet yemek takımını tek alırsan 1200 çatal bıçak yanında olursa 1500... Ben çatal bıçağı hisardan düşünüyorum ne yapacam bilmem

bir de adam dediki çatal bıçak takımı 650 liralıkmış takım 1500 müş o hediyeymiş işte tek alırsanız böyle falan demedi yani:)kandırmaya çalışıyor

offff gerçekten çok korkunç yaa kızın yaptığıda yani nebiliyim..çok ama çok zor olmalı kardeşin için ama atlatacak elbet insanlar neleri atlatıyor,senin ve sevdiklerinin desteğiyle normal hayatına döner Allah'ın izniyle bu ilişkide ona bir şeyler öğrettiğiyle kalır.

Allah yardımcısı olsun yaaa ne insanlar varr... Ama zamanla alışacak tabiki de sizin desteğinizle.. Ve o kızdan ciddi şeyler başlamadan ayrıldığı için şükredecek haline inşallah

Evettt ama mecbur Benimkine gösterdim çok güzel çok güzel diyor... Ben beğendiysem tamam... Ama karışmaması güzel de bu kadar da olunmaz yani hiç anlamaz bu işlerden

erkekler pek anlamıyor ama bence beraber seçmesi daha zevkli ve güzel olur sonuçta yine senin dediğin alınır ama birlikte seçmiş olurusunuz

sabahki dersime gitmeyecem ya kim uyanacak sabah sabah üşendim valla..
pzt.de vizeler başlıyor çok çalışmam lazım çooook yandım yaa..depresyon moduna girecem galiba yarından itibaren sürekli bir uyku hali,normalde yapmadığın hatta yapmaktan hoşlanmadığın bir çok şeyi yapmak istiyorsun sırf ders çalılşmamak için,böyle saçma bir psikoloji işte.sonrasında da pişmanlık ve yetmeyen zaman...ah bir gün daha olsaydı şu sınava çok iyi yapardım ya da neden oturup film izledim ki onun yerine çalışsaydım kesin geçerdim...

Film lafı geçti
Hangi filmi izledin kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…