çok zor işler bunlar ya seçmesi ayrı dert uydurması ayrı dert:)ama zevkli tabi
Evet yemek takımını tek alırsan 1200 çatal bıçak yanında olursa 1500... Ben çatal bıçağı hisardan düşünüyorum ne yapacam bilmem
bir de adam dediki çatal bıçak takımı 650 liralıkmış takım 1500 müş o hediyeymiş işte tek alırsanız böyle falan demedi yani:)kandırmaya çalışıyor
insallahhhh insallahhhh
evlenme teklif etmeye gidince ogrendi bi de
ayrilardi ama ben bu kizla evlencem biliyorum sansimi deniycem dedi aldi tek tas gitti, snra da yuzugu cikarinca aglamis kiz ben baskasiyla beraberim demis, o baskasi da eski sevgilisi
ay icim sisti 1 aydir
zten bnm cnm cikio kocami beklerken.. bi de canimin yarisini her gece aglarken grmek beni bitirdi. gecicek ama insallah
Kızlar saat 12'ye geliyor. Bal kabağına dönüşmeden yatağıma yatayım. Babam geldi bakınıyor kime yazıyorsun bu kadar diye, dedim kader arkadaşlarıma
İyi Gecelerrrr
ben 15dk kala safagımı attırıp uyumaya gıdıyorum kızlar herkese iyi gecelerr...
SAFAK:62 tunceli'ye selamm yola devammmm
insallahhhh insallahhhh
evlenme teklif etmeye gidince ogrendi bi de
ayrilardi ama ben bu kizla evlencem biliyorum sansimi deniycem dedi aldi tek tas gitti, snra da yuzugu cikarinca aglamis kiz ben baskasiyla beraberim demis, o baskasi da eski sevgilisi
ay icim sisti 1 aydir
zten bnm cnm cikio kocami beklerken.. bi de canimin yarisini her gece aglarken grmek beni bitirdi. gecicek ama insallah
Uyuyanlara ii geceler öpüldünüzBen de daha 1 dirhem uyku yok ne olacak benim halim... Topiğin gece bekçisi oldum çıktım
Evettt ama mecburBenimkine gösterdim çok güzel çok güzel diyor... Ben beğendiysem tamam... Ama karışmaması güzel de bu kadar da olunmaz yani hiç anlamaz bu işlerden
Uyuyanlara ii geceler öpüldünüzBen de daha 1 dirhem uyku yok ne olacak benim halim... Topiğin gece bekçisi oldum çıktım
erkekler pek anlamıyor ama bence beraber seçmesi daha zevkli ve güzel olur sonuçta yine senin dediğin alınır ama birlikte seçmiş olurusunuz
bu gece maşallah yazıları takip edemiyorum nereye yazmıştım yazcaktım falan
sabahki dersime gitmeyecem ya kim uyanacak sabah sabah üşendim valla..
pzt.de vizeler başlıyor çok çalışmam lazım çooook yandım yaa..depresyon moduna girecem galiba yarından itibaren sürekli bir uyku hali,normalde yapmadığın hatta yapmaktan hoşlanmadığın bir çok şeyi yapmak istiyorsun sırf ders çalılşmamak için,böyle saçma bir psikoloji işte.sonrasında da pişmanlık ve yetmeyen zaman...ah bir gün daha olsaydı şu sınava çok iyi yapardım ya da neden oturup film izledim ki onun yerine çalışsaydım kesin geçerdim...
bu gece maşallah yazıları takip edemiyorum nereye yazmıştım yazcaktım falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?