347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

konuşuyoruz sürekli ne ismini biliyom ne nerde olduğunu iyi mi Herhalde nişanlılarımız sevgilililerimizin özelliklerinden hatırlayacağız birbrimizi kimse ismiyle hitap etmiyor

Nikitam kardeşin için çok üzüldüm ya öyle erkekler olduğu gibi kızlarda var işte... Bizimkinin kuzeni de 9 yıllık ilişkisini bir çırpıda bitirdi. Geçtiğimiz ay başkasıyla nişanlandı, diğer ay evleniyor. Nasıl bir ciğere sahip bazı kızlar anlamış değilim. İnşallah en kısa sürede daha fazla yara almadan atlatır. Yeni işin hayırlısı olsun canım inşallah burda çok mutlu olursun. Kori'nin yaptığı sürprizi gördüm, çok güzel düşünmüş Kori'ciğin ama çiçekler senin yanında sönük kalıyor. Kaza için ise çok geçmiş olsun. Böyle insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Neyseki cana değil mala gelmiş. Gelmiş geçmiş olsun bebişim.

Tripliiii canım bu arada listeye benide eklersen sevinirim : ) Asırlardır burdayım listede adım yok

Stanki acemilik, ustalık yerini kısa mı uzun mu bunları yazarsan listeye eklerim canım. Çok söyledim ama sen gözden kaçırmışsın sanırsam. Çünkü senden çok sonra gelenler bile eklendi.

cok sık cnm güle güle kullan.cok severim bende siyah beyaz ürünleri.

Sevdicek Bkk'lı olunca kullanması daha zevkli olacak onun adına. Bende çok severim asil renkler...

ama bunlar harika :))
gule gule kullan kuzu
urfayi boyamak buyuk zevktiiii koskocaman bir il:) haritada boyadigimda cok yer kaplayan yerleri seviyorum

Canım benim sağolasın. Annemde bayıldı.

hayırlı olsun canım çok güzeller güle güle kullan..

ayyy cok guzelmıs tabaklar gule gule kullan ıyı gunlerde tatlımm

nikita canımm çok çok geçmiş olsun. neyseki çok büyük bişey değilmiş allah korusun
tripliii cicilerini güle güle kullan canım çok beğendim

Teşekkür ettim güzel bebişler, gündelik için çok ideal geldi gözüme. Bir anda karar verdim aradım, ayırttım, gittim, aldım.

benimki soktuda ne oldu 4.günde yakalandı her şeyin hayırlısı yani üzülme

Canım bizimkine ben sıfır telefon aldım ama nokianın klasik eski modellerindendi. Sadece 1 gün kullanmıştı yanılmıyorsam ertesi gün şarja verdiğinde çalındı. Şimdi askerliği biten uzun dönemlerden aldığı başka bir telefon kullanıyor. Telefon mesajlaşmak açısından çok iyi, bizimki en fazla 5 dakka arayla mesaj atıyor çok rahat olduğu için ama sesini duyamıyorum konuşamıyoruz. Mesaj attığı için ankesörlüdende aramıyor. Hep mesaj hep mesaj bıktım.
Bu arada bugün bir köye 8 amele, bir mütahit götürmüşler allahın unuttuğu yerde diyor, çok ıssızmış. 8 tane ev var köy demişler diyor. Yanındaki uzun dönemlerde bu yine iyi bir muhtar, bir imam, iki köylünün oturduğu yerede köy diyorlar burda demişler. Çok gülmüş bizimki. Şimdi beğenmediği yere burası Paris'miş aşkım diyor. Çok dert yanıyordu artık sesi çıkmaz herhalde.

Son düzenleme:
konuşuyoruz sürekli ne ismini biliyom ne nerde olduğunu iyi mi Herhalde nişanlılarımız sevgilililerimizin özelliklerinden hatırlayacağız birbrimizi kimse ismiyle hitap etmiyor

gizemli olsun biraz iyidir:)Adanalıyım ben canım.sen nerdensin?

Hoşbulduk askeriyelerim benim (hayri-ye misali yani ) şafaklar azaldıkça keyifler düzeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…