Film lafı geçti
Hangi filmi izledin kız
sabahki dersime gitmeyecem ya kim uyanacak sabah sabah üşendim valla..
pzt.de vizeler başlıyor çok çalışmam lazım çooook yandım yaa..depresyon moduna girecem galiba yarından itibaren sürekli bir uyku hali,normalde yapmadığın hatta yapmaktan hoşlanmadığın bir çok şeyi yapmak istiyorsun sırf ders çalılşmamak için,böyle saçma bir psikoloji işte.sonrasında da pişmanlık ve yetmeyen zaman...ah bir gün daha olsaydı şu sınava çok iyi yapardım ya da neden oturup film izledim ki onun yerine çalışsaydım kesin geçerdim...
aynen yaa.ama iyi oldu şenlendik birden:)
kizcelere iyi gecelerr
ben biraz zir zmnlar yasadimbu ara aksilikler ust uste geldi
kardesim kiz arkadasindan ayrildi surekli onla ugrastim pskologlar vscocuk her gece aglayarak uyuyodu. 1 aya yakindir onla cok ilgilendigim icin giremedim pek.. bi de trafik kazasi yaptim arabama carptilar resmen ben yolumda giderken ve kacti pislikler. onla ugrastim. ama bgn yeni isime basladim saat 9:10 da kocacimin cicegi geldi, imzasini jandarma er diye atmis oldurdu beni:) hayat birden bre guzellesti. bi de haritamizi face e ekledim o kdr begenmis ki kocacim :) herkes de bayildi fikrimize:) tum askerlerden alkis aldik:))))
sizi seviyorum kader arkadaslarim benimmmmm
Tripliiii canım bu arada listeye benide eklersen sevinirim : ) Asırlardır burdayım listede adım yok
cok sık cnm güle güle kullan.cok severim bende siyah beyaz ürünleri.
ama bunlar harika :))
gule gule kullan kuzu
urfayi boyamak buyuk zevktiiii koskocaman bir il:) haritada boyadigimda cok yer kaplayan yerleri seviyorum
hayırlı olsun canım çok güzeller güle güle kullan..
ayyy cok guzelmıs tabaklar gule gule kullan ıyı gunlerde tatlımm
nikita canımm çok çok geçmiş olsun. neyseki çok büyük bişey değilmiş allah korusun
tripliii cicilerini güle güle kullan canım çok beğendim
benimki soktuda ne oldu 4.günde yakalandı her şeyin hayırlısı yani üzülme
konuşuyoruz sürekli ne ismini biliyom ne nerde olduğunu iyi miHerhalde nişanlılarımız sevgilililerimizin özelliklerinden hatırlayacağız birbrimizi kimse ismiyle hitap etmiyor
şu anda film izlemedim canım vize haftasında bu modda oluyorum onu anlatmak istedim:)
ama geçen güz zindan adasını izledim ve çok beğendim:)
gizemli olsun biraz iyidir:)Adanalıyım ben canım.sen nerdensin?
aşklı filmlerden uzak duruyorum bu ara.zaten özlemişim film sonunda sulu gözlerle kalmak istemiyorumm :)
triplii canım hazır ekleme yaparken benmkinide değiştr van kalmış hala orda unutmuşum söylemeyi
aşklı filmlerden uzak duruyorum bu ara.zaten özlemişim film sonunda sulu gözlerle kalmak istemiyorumm :)
Naber asker yarenleriii
Canım nereye gitti ben takip edemiyorum o kadar çokuz ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?