347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bir tane arkadaş vardı şafağımız aynıydı, göremiyorum kaç gündür. En geriden biz geliyorduk. Yalnız kaldım.
:) Stanki.. Burası çok durgun olunca yazasım gelmiyor. Ama maşallah çoşmuşsunuz dün gece. Her zaman böyle olur inşallah. Eviiit malesef en geriden gidiyoruz Batmanı boyadım bugün. Sonradan il olan yerler bitse çok mutlu olucam.

Bu arada ben ısrarla fazla saydığımızı düşünüyorum. Ama erkek arkadaşım kabul etmiyor. Ben de ona uyuyorum. Çünkü burda en önden gidenler 63te 7 gün izin ekleyince 70 yapar. Ayrıca 2 gün de yol izni düşülünce 68 yapar. Ama sevgliimin dediğine göre sayıyorum.

Son düzenleme:
Selam canım.
Valla plakaları saymak bana iyi gelmedi ya. Hiç geçmiyor günler...
Sen de nasıl durumlar?

Plakalar evet bizde de işe yaramadı
ben direkt hafta olarak sayıyorum öyle bana daha çok moral oluyor

Plakalar evet bizde de işe yaramadı
ben direkt hafta olarak sayıyorum öyle bana daha çok moral oluyor

En mantıklısı canım haklısın. Sevgilim gelmeden 100 kilo olucam sanırım vakit geçmiyor hep kendimi abur cubura cipse kolaya veriyorum. Sevgliim orda açken kızıyorum kendime ama engel olamıyorum.

En mantıklısı canım haklısın. Sevgilim gelmeden 100 kilo olucam sanırım vakit geçmiyor hep kendimi abur cubura cipse kolaya veriyorum. Sevgliim orda açken kızıyorum kendime ama engel olamıyorum.

kız yeme abur cubur şimdi anlamazsın bir ay sonra göbek fırlar
spor yap boş vaktini öyle değerlendir

kız yeme abur cubur şimdi anlamazsın bir ay sonra göbek fırlar
spor yap boş vaktini öyle değerlendir

Canım zaten başka yerimde sıkıntı yok göbekim daha fazla büyümemeli.. Spora başlasam iyi olacak. Siz dün gece simsten bahsetmişsiniz bir aralar takmıştım deli gibi oynuyordum. Şimdi yeniden aklıma geldi onu indiriyorum zaman geçer biraz.

Sims acayip zaman alıyor yahu
Ben anlamıyorum başında kaç saat geçirmişim

Hamile kaldım ( tabi oyunda )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…