347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ağlaya ağlaya Seksenleri izledim

İzlemeyeydik iyiydi ama izledik, Aklıma eşimi ilk uğurladığımız gün geldi annesiyle sarılıp ağlamıştık. Amaa ama amaa hemen toparlanıyoruz kendimize geliyoruz. Askerlikleri bittiğinde mutlulukdan ağlamak için saklayalım göz yaşlarımız

Bugün arkadaşımla görüştüm onu beklerken bi kız bi oğlan vardı önümde kız oğlana sarıldı aşkım 1 haftadır görmedim çok özledim demez mi gözlerim doldu ağlamaya başladım yaaa arkadaşım geldi ki bnim gözlerde fer yok

Ay o psikolojiyi ben bilirim ilk zamanlar yolda, alışveriş merkezinde, otobüsde, minübüsde ele ele tutuşan iki çift görünce sinirlerim bozuluyordu. Ama o zaman şunu anladımki o ana kadar bizim şu anki durumumuzda olanların hiç farkında olmamışız. Hümeyra ( adını doğru hatırlıyor muyum? İsim özürlüyüm ben aklımda tutamıyorum ) geç geliyon topiğe benim uyku vaktim geliyo sohbet yarım kalıyor

Evet doğru canım :) seksenlere baktım bi yandan da ütü yaptım ancak açtım pc yi hasta oluyorum herhalde gündüz ağla akşam ağla bugün ağlama günü yaptım herhalde

Evet doğru canım :) seksenlere baktım bi yandan da ütü yaptım ancak açtım pc yi hasta oluyorum herhalde gündüz ağla akşam ağla bugün ağlama günü yaptım herhalde

Eşimin askerde olmasının bana tek avantajı ütü oldu. O işe giderken takım elbise giyiyordu ütüle ütüle bitmiyordu.Pantolon ütülemekten nefret ediyorum.

Eşimin askerde olmasının bana tek avantajı ütü oldu. O işe giderken takım elbise giyiyordu ütüle ütüle bitmiyordu.Pantolon ütülemekten nefret ediyorum.

Babam benim ütülememi beğenmez o yüzden daha alışmadım pantalon ütülemeye ama nişanlım da sever kumaş giymeyi yavaş yavaş izsiz yapmaya alışsam iyi olacak

Saol kuşum
sorma ya ciğer mi bozuk mide mi bilmiyorum. Çok acı çekiyor hala daha...
Geçecek ama inşallah.. Bende çok yıprandım..
korimin süprizi çok cici di mi :) saol tatlım bnm o senin güzel gözlerinin sırrı :)

bu arada herkese iyi geceler kuşlar
misafrlerim vardı giremedim..
yeni işyerinde de kk yı banlamışlar giremiyorum gün içinde ne güzel yazışıyordukkkk

umarım herkesler iyidirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…