TRT 1'de Seksenler dizinde asker uğurluyorlar aman ne duygusal yaa
Ağlaya ağlaya Seksenleri izledim
İzlemeyeydik iyiydi ama izledik, Aklıma eşimi ilk uğurladığımız gün geldi annesiyle sarılıp ağlamıştık. Amaa ama amaa hemen toparlanıyoruz kendimize geliyoruz. Askerlikleri bittiğinde mutlulukdan ağlamak için saklayalım göz yaşlarımız
Bugün arkadaşımla görüştüm onu beklerken bi kız bi oğlan vardı önümde kız oğlana sarıldı aşkım 1 haftadır görmedim çok özledim demez mi gözlerim doldu ağlamaya başladım yaaa arkadaşım geldi ki bnim gözlerde fer yok
Ay o psikolojiyi ben bilirim ilk zamanlar yolda, alışveriş merkezinde, otobüsde, minübüsde ele ele tutuşan iki çift görünce sinirlerim bozuluyordu. Ama o zaman şunu anladımki o ana kadar bizim şu anki durumumuzda olanların hiç farkında olmamışız. Hümeyra ( adını doğru hatırlıyor muyum? İsim özürlüyüm ben aklımda tutamıyorum ) geç geliyon topiğe benim uyku vaktim geliyo sohbet yarım kalıyor
Evet doğru canım :) seksenlere baktım bi yandan da ütü yaptım ancak açtım pc yihasta oluyorum herhalde gündüz ağla akşam ağla bugün ağlama günü yaptım herhalde
Eşimin askerde olmasının bana tek avantajı ütü oldu. O işe giderken takım elbise giyiyordu ütüle ütüle bitmiyordu.Pantolon ütülemekten nefret ediyorum.
Nikitam kardeşin için çok üzüldüm ya öyle erkekler olduğu gibi kızlarda var işte... Bizimkinin kuzeni de 9 yıllık ilişkisini bir çırpıda bitirdi. Geçtiğimiz ay başkasıyla nişanlandı, diğer ay evleniyor. Nasıl bir ciğere sahip bazı kızlar anlamış değilim. İnşallah en kısa sürede daha fazla yara almadan atlatır. Yeni işin hayırlısı olsun canım inşallah burda çok mutlu olursun. Kori'nin yaptığı sürprizi gördüm, çok güzel düşünmüş Kori'ciğin ama çiçekler senin yanında sönük kalıyor. Kaza için ise çok geçmiş olsun. Böyle insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum. Neyseki cana değil mala gelmiş. Gelmiş geçmiş olsun bebişim.
Canım benim sağolasın. Annemde bayıldı.
Şafak attırıp oyle uyumaca:)Merhaba iyiyiz çok şükür 19 dk sonra şafağın atması için bekliyorum
İyi Gecelerrrr
Rüyanızda siz kimi göreceğinizi bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?