347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

O agustos gunu telefonu kapatip iceriye girmeden saniyeler once "ozleyecegim ama cok" demistim.
"Vardir onun da bir guzelligi" demistin.
Hakli ciktin varmis hayatim.Ben seni ozlemeyi bile cok sevdim.
Seni seviyorum degil seviyorum seni dimi bitanem? seviyorum seni daha vurgulu:)

Gunaydin kizlar.acilisi sevgilimle konusarak yaptim birazcik.Bu sira biraz bunalmis gibi Haliyle banada yansiyor.
Ozlem had safhada.Ama guzel.
Tunceli diyoruz bugun.

ayyy chelzym gozlerım doldu sabah sabah allah tez zamanda kavustursun hepımızı, onları ozlemeyı sevmeyelım, onlara kavusmayı sevelım artıkk...

gunaydin kizlar yaklasik 2 ay kaldi ama gecmicekmis gibi gelio cok ozluyorum artik cok ozleyincede sinirli oluyorum ben sikldm artik su yilbasi gelse az kaldi die teselli edicm.kndimi ama yok illa sindire sindire gecicek gunler

ayyy chelzym gozlerım doldu sabah sabah allah tez zamanda kavustursun hepımızı, onları ozlemeyı sevmeyelım, onlara kavusmayı sevelım artıkk...

Canim mercimm ne bileyim bugun oyle icimden geldi biseyler yazmak sabah sabah.
Sevgi emek ister boyle bisey iste.onu gormeden,ona dokunmadanda sevginin hasretin buyumesi.
Tez zamanda kavusabilmek dilegiyle insallah sevdigimizle

Günaydın kızlar
Sevgilim dün revire çıkmış beli ağrıyordu bi haftadır. 2 gün istirahat vermişler. Bi de kas gevşetici krem falan.
Dinleniyor şimdi bu 2 gün bile ilaç gibi geldi ona

ay ay şafak benim memleketim olmuş..

ne guzel ne yurekten yazmissin..
herkese tunaydin :)))
safaklar bitiyor bitiyor iste

ne demis sair
ozlemek guzeldir sonunda kavusmalar olacaksa

ya da oyle biseyler:)))

boşuna demiyorlar erkekler askere gittikten sonra evinin,ailesinin kıymetini daha iyi anlıyorlar diye.demekki bi bildikleri varmış :)
nasıl olmus peki durumu? konustunuzmu.

Evet canım daha iyi bugün 2. fiziğini aldı işte yavaş yavaş beli yumuşamaya başladı.. 10 gün alacak ama karakola dönünce de kendine bakması lazım nasıl olacak bilmiyorummm dikkat etmesi lazım

mr olayını çok sordu o.
Menisküs var bir de sevgilimde.
Hastaneye sevk aldı iki kere. bi doktor krem vermiş. yahu menisküse krem etki etmiyor ki
Sonra bi daha gitti bu defa doktor film sırası vermiş e mr çekilmeden menisküs filmde de belli olmuyor. Yani anlayacağın bıraktı o da bu işin peşini.
Sırf boşa uğraş yani. Dün de sormuş revirdeki doktora yine mr muhabbetini. Doktor askerliğinin bitmesine kaç gün var demiş. Bizimki de söylemiş işte ya sen şimdi çekilsen bir aya anca sonuç alırsın hiç boşuna uğraşma demiş.
O yüzden böyle devam yani...

hımm anladım inşallah iyi olur yaaa..

menisküs zor ya benm annemde de var malesef .gecmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…