O agustos gunu telefonu kapatip iceriye girmeden saniyeler once "ozleyecegim ama cok" demistim.
"Vardir onun da bir guzelligi" demistin.
Hakli ciktin varmis hayatim.Ben seni ozlemeyi bile cok sevdim.
Seni seviyorum degil seviyorum seni dimi bitanem? seviyorum seni daha vurgulu:)
Gunaydin kizlar.acilisi sevgilimle konusarak yaptim birazcik.Bu sira biraz bunalmis gibiHaliyle banada yansiyor.
Ozlem had safhada.Ama guzel.
Tunceli diyoruz bugun.
ayyy chelzym gozlerım doldu sabah sabah allah tez zamanda kavustursun hepımızı, onları ozlemeyı sevmeyelım, onlara kavusmayı sevelım artıkk...
O agustos gunu telefonu kapatip iceriye girmeden saniyeler once "ozleyecegim ama cok" demistim.
Gunaydin kizlar.acilisi sevgilimle konusarak yaptim birazcik.Bu sira biraz bunalmis gibiHaliyle banada yansiyor.
Tunceli diyoruz bugun.
Tunceli diyoruz bugun.
gecmis olsunnnGünaydın kızlar
Sevgilim dün revire çıkmış beli ağrıyordu bi haftadır. 2 gün istirahat vermişler. Bi de kas gevşetici krem falan.
Dinleniyor şimdi bu 2 gün bile ilaç gibi geldi ona
herkese gunaydınnnn....
SAFAK:61 trabzonnnnn cok guzel gecsin gununuzzz
Günaydın kızlar
Sevgilim dün revire çıkmış beli ağrıyordu bi haftadır. 2 gün istirahat vermişler. Bi de kas gevşetici krem falan.
Dinleniyor şimdi bu 2 gün bile ilaç gibi geldi ona
Benimki hastane de yaaa bi mutlu bi mutlu ağrım var ama ordan iyidir diyor
Benimki hastane de yaaa bi mutlu bi mutlu ağrım var ama ordan iyidir diyor
boşuna demiyorlar erkekler askere gittikten sonra evinin,ailesinin kıymetini daha iyi anlıyorlar diye.demekki bi bildikleri varmış :)
nasıl olmus peki durumu? konustunuzmu.
ya benimki de aynı durumda işte
her yer burdan daha iyidir deyip duruyor
Çok geçmiş olsun canım mr şansı varsa gitsin çekilsin hemen sevk alıp... acemi de tutuldu benimki ısrar ettim git çekil diye gitmedi al şimdi gitti fıtık çıktı.. o zaman gitse belki azalırdı biraz
mr olayını çok sordu o.
Menisküs var bir de sevgilimde.
Hastaneye sevk aldı iki kere. bi doktor krem vermiş. yahu menisküse krem etki etmiyor ki
Sonra bi daha gitti bu defa doktor film sırası vermiş e mr çekilmeden menisküs filmde de belli olmuyor. Yani anlayacağın bıraktı o da bu işin peşini.
Sırf boşa uğraş yani. Dün de sormuş revirdeki doktora yine mr muhabbetini. Doktor askerliğinin bitmesine kaç gün var demiş. Bizimki de söylemiş işte ya sen şimdi çekilsen bir aya anca sonuç alırsın hiç boşuna uğraşma demiş.
O yüzden böyle devam yani...
mr olayını çok sordu o.
Menisküs var bir de sevgilimde.
Hastaneye sevk aldı iki kere. bi doktor krem vermiş. yahu menisküse krem etki etmiyor ki
Sonra bi daha gitti bu defa doktor film sırası vermiş e mr çekilmeden menisküs filmde de belli olmuyor. Yani anlayacağın bıraktı o da bu işin peşini.
Sırf boşa uğraş yani. Dün de sormuş revirdeki doktora yine mr muhabbetini. Doktor askerliğinin bitmesine kaç gün var demiş. Bizimki de söylemiş işte ya sen şimdi çekilsen bir aya anca sonuç alırsın hiç boşuna uğraşma demiş.
O yüzden böyle devam yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?