347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar çoookkk canım sıkkın bu cumartesi sevdiceğim çarsı iznine cıkabilecekti haftalar sonra da olsa yanyana olacaktık.ama yine carsı izinleri toptan olarak iptal edilmiş.cok sinirliyim yine göremeyeceğim o kadarda planlar yapmıstımmm.yine kaldım tek

Ay canım benim bu askeriye nin işi belli olmaz işte.... Bi an da iptal edebilir haftaya gidersin

Siz aynı şehirde misiniz?? ya maşallah ne büyük şans tabi bu talihsizlik olmuş

evet canm sözde aynı sehirdeyiz ama acemi birliği bittiğinden beri daha 1defa carsıya cıktı.her hafta iptal ediliyor bi sebeplerden dolayı.hani kesin cıkmayacaksanız denilse neysede bu hafta kesin çarsı izni var deniliyor tam hevesleniyorm yine hüsranla bitiyor.

Çok saçma ama demi... Nişanlımın lafı "askeriye de mantık arama bekle"

Canım benim sıkma canını. Sen de o çıkmasa bile askeriyeye ziyarete git bütün gün oturursunuz. Görmüş olursunuz iyi gelir.

Canım ben de gitmek istiyorum ziyarete. Ama benimkinin birliği köyde. Oraya ulaşım falan çok zor. İmkan varken git gör. Bu seferlikte böyle olsun canım.

selam kızçelerrrrr nasıl gidiyo hayat , ben çocukları geziye götürdüm bugün botanik parka çocuklarımı kazlar kovaladı ya çocuklar ağladı bizde oturduk güldük velilerimle o kadar komikti ki kaçışları velilerimden biri de aa ben oğlumun daha önce hiç bu kadar hızlı koştuğunu görmemiştim diyo

Ohh ne güzel kafa dağıtmışsındır.. hangi botanik park bu heryer de var herhalde bizim burda da var da

ohhhh ne güzel olmustur gezi.kıyamam ne kadar korktu demekki gerci kazlarda kovaladımmı bırakmıo insanın peşini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…