347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Oy oy çok neşeli yaa çocuklarla vakit geçirerek zaman gündüz çok çabuk geçiyordur.. Ben mezun oldum ama daha işim yok evde patlıyorum

kafana takma canım malum burası türkiye okul bitirince hemen iiş bulmak zor bende bi süre sıkıntı yasamıstım mezun olduktan sonra.

tabiki kendin de katkıda bulunsan iyi ama bak babanında durumu varmıski sana yardım ediyor canım.en azından o konuda şanslısın

Çok şükür canım kardeşim de diyor ev kızı olanlar ne yapsın okumayanlar onların da herşeylerini mecbur babaları alıyor çünkü çalışmıyorlar öyle düşünme abla dedi ama işte okulu bitirp evde durmak insan ı kötü yapıyor... inşallah olur da kalanları ve en pahalaılarını ben alırım daha beyaz eşya falan almadık nişanlımın gelmesini bekliyor onlar

doğru söylemiş kardeşin canım.senin bi mesleğin var sonucta.er yada gec bi yerde baslarsın o kadar takma kafana.ne zamandır calısmıyorsun ki.bak su acıdan düşün bende alacaklarımı hep kendim alıyorum evdekilerden bişey beklemeden.

Ben Ocakta mezun oldum bi de erken bitirdim ya sanki bişey varmış gibi Ocakta 1 sene olacak yani mezun olalaı

İnşallah inşallah.. Senin mesleğin ne?

aynı sayılırız canım .bende işletme okudum.okul bittikten sonra bende bi 6ay iş bulamadım yada girdim cıktım falan bi düzen kuramadım.ama su anda ithalat*ihracat firmasında calısıyorum.gayette memnunum da artık.o yüzden diyorum sıkıntı yapma hersey yoluna girer diye.

canım bı sene nedırkı ya daha yenı mezun olmussun hep bu gunlerının de tadını cıkar sonra cokk ararsın bu gunlerı. Bende mezun oldum bılfene gırdım hemen cok matah bıseymıs gıbı sonra 6ay calıstım baktım olmuyo yapamıyorum kole gıbı kullanıyolar ınsanı ıstıfa ettım cıktım 6ay tatıl yaptım sonra tam 1sene dershaneye gıttım ogrencı gıbı haftaıcı hergun. Cok calıstım kpss yı kazandım eylulde ıstanbula atandım. Yanı zamanla hersey oluyo uzme kendını

İngilizcen çok mu iyi dış ticaret firmaları iyi ingilizce ister.Bende iktisat mezunu olacam inşallah son senem ama ne iş yapacağımı hiç bilmiyorum

kpss b den atandın galiba canım hangi kurumdasın görevin ne?

İngilizcen çok mu iyi dış ticaret firmaları iyi ingilizce ister.Bende iktisat mezunu olacam inşallah son senem ama ne iş yapacağımı hiç bilmiyorum

iyi canım hala da fırsat buldukca calısıyorum.gerci ilk basladığımda sadece derdimi anlatacak kadar biliyordum ama ilerledi.ing ilerletemeye calıs cnm bide kpss malum biz işletme*iktisat mezunları fazla acıkta kalıyoruz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…