ay bugün sinemaya gidelim dedik bulut atlasına dersten 14.15 te çıktık film 14.45 te yetişelim diye iki otobüs değiştik koştuk koştuk ve koştuk:)sonuç film başlayalı 15 dk olmuş:)içeri istesekte giremezdik zaten almıyorlar.rezillikten başka bir şey değildiyemek yiyip dolanıp eve geldik:)
canım bi aksilik olmazsa eylülde okullar acılmadan yapmayı düşünüyoruz.
ay bugün sinemaya gidelim dedik bulut atlasına dersten 14.15 te çıktık film 14.45 te yetişelim diye iki otobüs değiştik koştuk koştuk ve koştuk:)sonuç film başlayalı 15 dk olmuş:)içeri istesekte giremezdik zaten almıyorlar.rezillikten başka bir şey değildiyemek yiyip dolanıp eve geldik:)
bende merak ediyorum o filmi kimisi güzel kimisi kötü diyor kararsız kaldım yaa.
vaaayyy bende o filmi izlemek için sevgilimi bekliyorum artık evde izleriz
fantastik film manyağıyız biz
valla banada arkadaşım çok övdü mutlaka izlenmesi gereken bir filmmiş,ilerde çocuklarımız sorduğuunda izlemedim nasıl dermişiz:):):) bilmiyorum artık
AminnnnnnnnnSelam kızllaarr
eşimde 347. dönem kısa dönem Ankara / Polatlıda Topçu Er , şafak sayıyorumm bende , Rabbim bekleyen herkesleri sağ salim kavuştursun inşAllahhh
Selam kızllaarr
eşimde 347. dönem kısa dönem Ankara / Polatlıda Topçu Er , şafak sayıyorumm bende , Rabbim bekleyen herkesleri sağ salim kavuştursun inşAllahhh
Selam kızllaarr
şimdi merak ettim :) ilerde izlemedk demeyelim
Aminnnnnnnnn
merhaba,hoşgeldin..amin inşallah çabucak geçsin zamanda kavuşalım artık
Hoşgelin aramızaBen 347.dönem Balıkesir Jandarma Çavuş nişanlısı
Selam kızllaarr
napıyosunuz yahuzaman maman geçmiorrrr
Sıkıntıdan son 1 saatte yediklerim/içtiklerim
1 muz
2 mandalina
1 paket cips
1 paket çekirdek
1 ice tea
3 sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?