347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi canım ne güzel.ingilizcede konuşmadan ilerlemiyor ya pratik lazım

yok yok Adana'da yaşıyorlar ya,burdayım inşallah tabi iş icabı başka bir yere gidersek bilemem

Hehehe bazen diyorum acaba başka yerde yaşamak daha mı iyi olur Ama tabi ailemden o da ailesinden uzak zor olur... Ama şöle bi baktım ki başka yerde yaşayanlar böle evliliklerine birbilrlerine daha bi kenetleniyorlar... uçaklar trenler dolu her zmana gidip gelinir zaten de şu an aklıma geldi bu da

evet yaa benimde nişanlım öğretmen herhalde bizde savrulup dururuz.ama işte aileden uzak kalma fikri üzüyor benide

aslında bir bakıma daha iyi dediğinin yanında şu da var,daha tatlı oluyor uzak olunca sürekli iç içe olunca hatalar göze batıyor yapılan yanlışlar görülüyor ama uzak olunca özlem oluyor tatlı oluyor bir araya gelindiğinde herkes birbirine daha candan davranıyor.ama ben ailemden uzak olamam yaaa:)aynı şehirde olacaksın ama aynı mahalle de değil en iyisi bu bence:)

Ay içim pek bi sıkkın film izlemem lazım

ay bugün sinemaya gidelim dedik bulut atlasına dersten 14.15 te çıktık film 14.45 te yetişelim diye iki otobüs değiştik koştuk koştuk ve koştuk:)sonuç film başlayalı 15 dk olmuş:)içeri istesekte giremezdik zaten almıyorlar.rezillikten başka bir şey değildi yemek yiyip dolanıp eve geldik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…