iyi canım hala da fırsat buldukca calısıyorum.gerci ilk basladığımda sadece derdimi anlatacak kadar biliyordum ama ilerledi.ing ilerletemeye calıs cnm bide kpss malum biz işletme*iktisat mezunları fazla acıkta kalıyoruz maalesef.
kpss b den atandın galiba canım hangi kurumdasın görevin ne?
iyi canım ne güzel.ingilizcede konuşmadan ilerlemiyor ya pratik lazım
benim sevgilimde Urfa'lı :) 6 yaşındayken gelmişler Adana'ya.
ogretmenım ben canım kpss a grubunda atanıyo ogretmenler
Ben trabzonluyum canım :))) Ama şarkılarışafağıma uydurup öyle yazıyorum
biliyorum canım..sadece yazdığını görünce söylemek istedim:)
Selam kızlar
urfaya gelin mi gideceksin yoksa
yok yokAdana'da yaşıyorlar ya,burdayım inşallah tabi iş icabı başka bir yere gidersek bilemem
Hehehe bazen diyorum acaba başka yerde yaşamak daha mı iyi olurAma tabi ailemden o da ailesinden uzak zor olur... Ama şöle bi baktım ki başka yerde yaşayanlar böle evliliklerine birbilrlerine daha bi kenetleniyorlar... uçaklar trenler dolu her zmana gidip gelinir zaten de şu an aklıma geldi bu da
evet yaa benimde nişanlım öğretmen herhalde bizde savrulup dururuz.ama işte aileden uzak kalma fikri üzüyor benide
Hehehe bazen diyorum acaba başka yerde yaşamak daha mı iyi olurAma tabi ailemden o da ailesinden uzak zor olur... Ama şöle bi baktım ki başka yerde yaşayanlar böle evliliklerine birbilrlerine daha bi kenetleniyorlar... uçaklar trenler dolu her zmana gidip gelinir zaten de şu an aklıma geldi bu da
Ay içim pek bi sıkkın film izlemem lazım
Düğün ne zaman Seher
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?