Sıkıntıdan son 1 saatte yediklerim/içtiklerim
1 muz
2 mandalina
1 paket cips
1 paket çekirdek
1 ice tea
3 sigara
Silkele bizi kendimize getir mercimmmm :)aaa herkesinde somurtkanlıgı ustunde bu gece kızlarrrr toparlanın bakıyımmm
napıyosunuz yahuzaman maman geçmiorrrr
ben evlenmeden önce bekledim 5.5 yıl , 1 yıllık evliyken askere yolladım , asker öğretmen ihtimalimiz vardı ama 4+4+4 kurbanı olduk , bu sene sınıfçılar hep kısa dönem gittiler maleseff , sevdiceğimde dahilll
Ben çok fena pis gribim.Haftasonu da evci çıkcaz. Nolcek
ogretmenım ben canım kpss a grubunda atanıyo ogretmenler
Ben örgü örüyorum şekerim tavsiye ederim birini bitirdim sayılır, yenisine başlıcam :)
bknz örnek :)
Öğretmen çocuğu olmak zordur. Çocukların öğrencilerini kıskanabilir. Çocukluğum babamı öğrencilerinden kıskanarak geçti. Okulda 50 öğrenciye ders anlatırdı eve gelince bana ders anlatmaya sabrı kalmazdı. Okulda babamı ziyarete gittiğimde tenefüslerde çocuklar ceketinden tutarlardı peşinden ayrılmazdı hepsine gıcık olurdum. Evde birşeyle meşgulse baba deyince dönüp bakmazdı öğretmenim diye seslenince bakardı. Öğretmen çocuğu olmak babanı, anneni yüzlerde çocukla paylaşmaktır zordur zordur.
Napym ya onsuz da olmuyor bu ara :)hımmmmmm su sondaki olmadı :)
kız sen nerene yedin okadar abur cuburuSilkele bizi kendimize getir mercimmmm :)
ona da bulastırırsın haftasonu iki gripli battaniyenin altında oturursunuz beraber
geldim şekerim geldim :)Gel bacı gel karşılıklı tüttürelim
ayy bir an önce iyileşmen lazım bitki çayları c vitaminleri ne bulursan artık:)
ayyy canım yaaa yoksa ilerde bizim bebişlerde öylemi olacak :)
:)))))Hay maşşallahhh ben de kaniviçe kursuna falan mı gitsem napsam bilemedim yahu
Aman deyimm ona bulaştırmayasın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?