347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi akşamlar canım hoşgeldin
hoşbuldum canım sağoll

Aman benim kocam da anlatmıyor
sürekli sen anlat diyor
O anları anlatıp anlatıp tekrar yaşamak istemiyorlar sanırım:)

rahatı yerinde olsun da .. Allah memlekete huzur versin

aynen canım. ben ilk başta üstüne çok gidiyodum anlat falan die ama şimdi sormuyorum bile neyi anlatmak istiyosa anlatsın iyi olsundaa başka bişey istemem. amin canım amin

ayyy yazılar cok hızlı gıdıyo yetısemıyorum hızınıza ıncıcegımm hosgeldınnn

:) ben örgüleri sana postalarım en iyisi senin daha çok ihtiyacın olacak sanırım:)
2 grip ilacı içer bişeyi kalmaz sen takıl kafana göre yahu:)

şu zamanda çocuk mu olur yahu anası bu kadar depresyondayken o çocuk ne halde doğar Ama niki seninle sonra çoküsell bebek odaları paylaşmak istorum

Ben örgü örüyorum şekerim tavsiye ederim birini bitirdim sayılır, yenisine başlıcam :)
bknz örnek :)

nikita canım çok güzel olmuşş buu
bende şuan kendime yelek örüyorum sıkıntıdan nişanlım gelene kadar anca bitiririm heralde
bide arkadaşımın bebişine örücem inşallah gerçekten puzzledan sonra iyi stres alıyo

Eda kız geç geliyon dedin bugün erken geldim bu sefer de sen geç geldin

Sorma bugün İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gittim sonra 4 saatte geri geldim eve 21'de vardım. Sonra FarmVille de hasatları topladım Kendime bir çay yaptım geldim.

Yaaa 2 ay kaldı benim zayıflamam lazım artık sıkı bi diyete girecem aşkım gelmeden beni çok beğensin istiyorum görünce

Zayıflarsın zayıflamadan da beğenir seni eeminimm
ben bazen en paspal en saçaklı halimle resim çekip atıyorum tel ine çok güzelsin y güzelleşmişsin filan yazıyor:)
şu an uçuş modundalar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…