- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
ayy bende yetişemedim valla okumaya. hoşbuldum canımayyy yazılar cok hızlı gıdıyo yetısemıyorum hızınıza ıncıcegımm hosgeldınnn
boşlamayın zaten canımm beni burda bırakmayınnKızlarrr yaaa kavuşunca da burayı boşlamayalım nasıl oldu neler yaptık ilk görünce yazalım hepsini
Saol şekerim çok da basittt
ooow sen profosyonelsin kendine Yelek ördüğüne göre:)
puzzle a 40 parça koydum masada yatıyor 3 aydır:)
örgü daha cazip geldi :)
İnşşalah :)
ben söz veremedim birden
kocası olan anlar sanırım bi 10 gün fln nete girmem zor :)))))
ancak işte tel den takip edip yazmaya çalışıcam birşeyler
İnşşalah :)
ben söz veremedim birden
kocası olan anlar sanırım bi 10 gün fln nete girmem zor :)))))
ancak işte tel den takip edip yazmaya çalışıcam birşeyler
ben hemen bıgun sonra baslıcam 1ay 29gun kaldı demeye
Hay maşallah 10 kilo ne yaaa... Yok ben o kadar değil 2 ayda 4 kilo versem yeter bana
ben hemen bıgun sonra baslıcam 1ay 29gun kaldı demeye
Tabi yemek ütü çamaşır ikiye katlancakBekar bayanlara hava hoş :))
Tabbiiii ki.. Ütü olsunnn asker pslojisi olsunnnnTabi yemek ütü çamaşır ikiye katlancakBekar bayanlara hava hoş :))
tatlım valla benim verecek kilo fazla olunca böyle olmak durumunda malesef , toplamda 25 kilo verdim ama halen yolum varr
25 kilomu canım harikasın azmine bayıldım inanki
tatlım valla benim verecek kilo fazla olunca böyle olmak durumunda malesef , toplamda 25 kilo verdim ama halen yolum varr
Tabbiiii ki.. Ütü olsunnn asker pslojisi olsunnnn
çok iş var:)
bızde bı uludag tatılı falan dusunuyoruz hasret gıdermek ıcın ama arada ugrarım bende gelısmelerı bıldırmek ıcın
sana ozaman ekstra asker psıkolojısı duzeltme ıznı verıyoruzTabbiiii ki.. Ütü olsunnn asker pslojisi olsunnnn
çok iş var:)
25 kilomu canım harikasın azmine bayıldım inanki
Tabi herkesin durumu farklıAllah yardımcın olsun inşallah
evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
:)))))))) hahahavalla nikita sen uzun zamnadır görmüyosun. Ben gene arada gidiyorum. Sana kolaylıklar dilerim :) yani çamaşırlar birikmiştir baya o anlamda :)
evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?