sıkıntıdan ağzımız bos durmuyor anladığım kadarıyla.baksana herkes tıkınıyor sıkıntıdan :)
Di mi :) geldiklerinde aynıkiloda oluruz artık :)
Olur olur depresyonun en iyi ilacışu zamanda çocuk mu olur yahu anası bu kadar depresyondayken o çocuk ne halde doğarAma niki seninle sonra çoküsell bebek odaları paylaşmak istorum
Sorma bugün İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gittim sonra 4 saatte geri geldim eve 21'de vardım. Sonra FarmVille de hasatları topladımKendime bir çay yaptım geldim.
haziranda geldim ama merkeze gelmedim pozantıda bi yayla evimiz var oraya geldim...
Saol şekerim çok da basitttnikita canım çok güzel olmuşş buu
bende şuan kendime yelek örüyorum sıkıntıdan nişanlım gelene kadar anca bitiririm heralde
bide arkadaşımın bebişine örücem inşallah gerçekten puzzledan sonra iyi stres alıyo
Aynen öyle zayıfından şişmanına kadar hepimiz yemedeyiz anlaşılan
Kızlarrr yaaa kavuşunca da burayı boşlamayalım nasıl oldu neler yaptık ilk görünce yazalım hepsini
4gün sonra ticker da 1 ay yazıcakkkkk :) bundan güzel bişe var mı :)ayy saka maka 1 saat sonra safak :60 oluyo son 2ay baskada yokkkk
Zayıflarsın zayıflamadan da beğenir seni eeminimm
ben bazen en paspal en saçaklı halimle resim çekip atıyorum tel ine çok güzelsin y güzelleşmişsin filan yazıyor:)
şu an uçuş modundalar :))))
Valla ben sıkı diyetteyim kocacım gittiğinden bu yana , 10 kilo verdim , o gelene kadar 6-7 daha versem , nasıl dumur ederim ama :111::111::111::111:
Neyyyyy:)Valla ben sıkı diyetteyim kocacım gittiğinden bu yana , 10 kilo verdim , o gelene kadar 6-7 daha versem , nasıl dumur ederim ama :111::111::111::111:
negüzel yazın serin oluyordur ora..
ben merkezdenim baraj yolu civarı
Valla ben sıkı diyetteyim kocacım gittiğinden bu yana , 10 kilo verdim , o gelene kadar 6-7 daha versem , nasıl dumur ederim ama :111::111::111::111:
İnşşalah :)Kızlarrr yaaa kavuşunca da burayı boşlamayalım nasıl oldu neler yaptık ilk görünce yazalım hepsini
ben hemen bıgun sonra baslıcam 1ay 29gun kaldı demeye4gün sonra ticker da 1 ay yazıcakkkkk :) bundan güzel bişe var mı :)
evet evet herkes bulusma anını anlatsın :)
Evet çok güzel ya sıcak mıcak heryeri güzel valla. Bi gelicem ama bu aralar. Ananem bana bi yer verdi. Adana kız lisesinin oralarda. Boş iki apartmanlık bi yer ama başkaları otopark olarak mı ne kullanıyomuş yaBi de mafyayla uğraşayım hayatıma yeni bi renk gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?