347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şu zamanda çocuk mu olur yahu anası bu kadar depresyondayken o çocuk ne halde doğar Ama niki seninle sonra çoküsell bebek odaları paylaşmak istorum
Olur olur depresyonun en iyi ilacı
ben korkuyorum tatil bebeği yapabilirim Şubat ta :))))
paylaş şeker paylaşşş bayılıyorum onlara, bebeklerin herşeyleri güzelll

Saol şekerim çok da basittt
ooow sen profosyonelsin kendine Yelek ördüğüne göre:)
puzzle a 40 parça koydum masada yatıyor 3 aydır:)
örgü daha cazip geldi :)

Aynen öyle zayıfından şişmanına kadar hepimiz yemedeyiz anlaşılan

Valla ben sıkı diyetteyim kocacım gittiğinden bu yana , 10 kilo verdim , o gelene kadar 6-7 daha versem , nasıl dumur ederim ama :111::111::111::111:

Zayıflarsın zayıflamadan da beğenir seni eeminimm
ben bazen en paspal en saçaklı halimle resim çekip atıyorum tel ine çok güzelsin y güzelleşmişsin filan yazıyor:)
şu an uçuş modundalar :))))

Yok yok ona şüphe yok da D gece bize gelecekmiş gelince aşağı ineceksin dedi.. bende pijamayla gelirim artık dedim olur olur o da olur diyor

negüzel yazın serin oluyordur ora..
ben merkezdenim baraj yolu civarı

Evet çok güzel ya sıcak mıcak heryeri güzel valla. Bi gelicem ama bu aralar. Ananem bana bi yer verdi. Adana kız lisesinin oralarda. Boş iki apartmanlık bi yer ama başkaları otopark olarak mı ne kullanıyomuş ya Bi de mafyayla uğraşayım hayatıma yeni bi renk gelsin :))

Kızlarrr yaaa kavuşunca da burayı boşlamayalım nasıl oldu neler yaptık ilk görünce yazalım hepsini
İnşşalah :)
ben söz veremedim birden
kocası olan anlar sanırım bi 10 gün fln nete girmem zor :)))))
ancak işte tel den takip edip yazmaya çalışıcam birşeyler

eski kız lisesini orda herhalde.hayırlı olsun canım,aman dikkat et tek başına uğraşma derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…