evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)evli arkadaşlar çok tatlısınız ya Allah sizleri kocanızdan ayırmasın,bize de sevdiklerimizi hayırlısıyla koca etsin inşallah:)
yapısık ıkız gıbı gezen bı cıft gorursen o bizizdir kesin cunku onu bi saniye bile bırakmaya niyetim yokbizde canım:) karsılaşmayalım
İnşallah canım siz de aşkla erişin en kısa zamanda ütü çamaşır bulaşık aktivitelerine :))
Bizi koca mı etsinOy çok güldüm kız biz kocamıza karı oluruz
yapısık ıkız gıbı gezen bı cıft gorursen o bizizdir kesin cunku onu bi saniye bile bırakmaya niyetim yokallah sonumuzu hayır etsin
İnşallah canım siz de aşkla erişin en kısa zamanda ütü çamaşır bulaşık aktivitelerine :))
Ben bekarım ama o dediklerinizin hepsini zaten yapıyorum.. Annem rahatsız ev temizliğinden tut cam kapı duvar zaten bize ait... zorluk çekmem yani ben
bizede sevdiklerimizi koca etsin dedim canım yanlış anlamışsın galiba:)
Aslında o mecaz bi anlamdı ama neyse artık ben sana sonra anlatırım :)))
eee biz bekarlar cahiliz Hümeyra
ay canım pardon şimdi daha çok güldümafedersin annemler uyanacak yaa nasıl gülüyorum
Kızlar ben istirahate çekiliyorum, iyileşmem lazımmm. Herkese güzel ve kısa geceler.
Hoşçakalın...
Kızlar ben istirahate çekiliyorum, iyileşmem lazımmm. Herkese güzel ve kısa geceler.
Hoşçakalın...
Hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?