347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

az kaldı azzz yaklasık 1saat sonra 1ay 29gun kaldı dicez

Welcome beybi :)
ya evet bende yapıkredi de çalışırken öleydi hiç bir site açılmıyorr
yeni yerde de kapalı
cepten takip ama o da zor
ipad i de taşınamıyorum artık eski yerim kadar rahat değilim burada
özlendin

evet geliyolarrrrrr yaşasın çok az kaldı:)

İzin günlerinin bindirimini peşin olarak yaptım tickerıma 3 gün ekledim :))
sağol nikitam, geri göndermemeyi düşünüyorum tsk alamaz onu benden artık :)

Ay gönder kuşum da hiç bir borçları kalmasın tamamen bize kalsınlarrrr
yaşasın ya 3 gün doyun doyabildiğiniz kadar birbirinize
mükemmell
kendiö görmüş kadar seviniyorum böyle kavuşanları görünce duyunca
ben de gitmek istiyorum kocam istemiyor ya
karışık buralar diyor
süpriz mi yapsam ne dersiniz??
ama onu görünce de dönüşnde dağılıyorum bilemedim çok çok kararsızım((

askımı cok ozledım benn : (( onunla gezmeyı cok ozledımm... Bugun konustugumuzda bana paranı bırıktır gelınce bana karaköy namlı da kahvaltı ısmarlıcan diyo aklı fıkrı yemekte zaten sen gel yeterkı askım ben ısmarlamam mı sana yaaa

Aaaa bebişim ikimizde koçluymuşuz ama senin değişti sanırım şimdi. Evet herşey kapalı çok sinir bozucu. Hürriyet'e giriyoruz mesela ama haberdeki videoyu bile açmıyor. Cep sürekli elde olmuyor, dikkat çekiyor. Her gün takip ediyorum. Bende çok özledim. Bir kavuşalım uzun uzun yazacağım burdan kavuşma hikayemizi. Az kaldı o güne gerçekten az hissediyorum artık. Küçük hissediyorum.

KIZLAR Bİ YERDE BU ŞİİRİ OKUDUM VE GÖZLERİM DOLDUUU

Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.

biraz uzun ama sizlerle paylaşmak istedimmm

Bende çok yanına gitmek istiyorum ama mümkün değil. Çok karışık buralar diyor başkada bir şey demiyor. Zaten gitsem totom donar kesin orda benim. Kavuşanlar var ne güzel biz aylardır yüzlerine, kokularına hasretiz. Bugünlerin kıymetini bilin. Ben olsam uyumuştum çoktan hemen sabah olsun diye. Aralık gelsin artık sonra hemen yılbaşı. 15 günde tavuk gibi 20:00'de yatsam diyorum hemen geçse kavuşsam askerime.

Haha:))))
o zaman kutunu açıyorum açıyorum aaaaaaaççççççtımmmmm:)

Hepinize iyi geceler güzel asker yarenleri 2 ay hiç sorunsuz su gibi aksın geçsin inş. Ben yatıyorum. Yarın son iş günü yuppi.

Gizziii sen okuyan alttan görüyorum:)
herşey yolundadır umaumarım ben de öpüyorum erkenden yatıyorum bu gece sonra sabah 8 de yataktan sürülerek çıkıyorum
iyice uykumu almalıyım son 59 günde!:))
öpücüklerr

herkese tatlı ruyalar kızlarr yarın da cabucak gecsın de haftasonu olsun artıkk azıcık huzura ıhtıyacım var bıde askıma ıhtıyacım var

kızlar bende şirkette giremiyorum 2 hafta olucak ama ceptende evdende olsa bir şekilde bakmaya çalışıyorum yoğun bir maratona gircem ders çalışmak için ama yine takipte olucam

merci namlı gurmeyi bizde severiz caddede yeri var ama karaköy gibi değil ahhh bide koska ve güllüoğlu aklıma geldide özledim ben oralara aşkım gititğinden beri gidemedim gözlerim dolu dolu oldu ne alakaysa offf ama keşke burada olsada gitsek

kızlar kendinize iyi bakın ben pozitif bir gün geçirdim ama bugünlerde daha duygusalım sürekli üzülüyorum ağlıyorum dayanamıyorum ama geçicek bugünlerde geçmek zorunda 50 den düşmemize az kaldı artık geçsin vakitte yolumuza bakalım sevdiklerimizle

iyi geceler kendinize iyi bakın

Huuhuuuuuu ben geldim kızlar sizi takip ediyordum ama telefonla konuştuğum için yazamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…