bıngol ptt yı arayıp konustunmu pekı? Kaynama gıbı bı sansı yokkı sonuna kadar ararsın hakkınıKızlarr sabahın köründen herkese günaaydın.
Telefon gondermıstım ben bingole pttyle.Teslım edıldı dıyor.Ama oyle bısey yok.
Dun gece uyuyamadım bu yuzden.eger bu oglene kadar pıyasaya cıkmazsa telefon yandık.Kaynadı gitti olucak.
hayırlı olsun tatlımm :)günaydın kızlar mehtabıma 1 var süpriz oldu resmen gidiyorum haftaya gidicektim bugün an itibariyle çok uyguna bilet aldım inanamıyorum gidiyorummmm uçuyorum bende kavuşuyorum
hayırlı olsun tatlımm :)
Dün ptt nın musterı hızmetlerını aradım.Onlar isme ulastıgını ve teslım edıldıgını soyledıler.
Ama erkek arkadasım aramıs yedısu ptt'yı burda kargo yok demısler.
Bugun teslım ettıler ettıler yoksa dedıgın gibi bi surec baslar.Az buz degıl bi tane sıfır samsung telefon bıde lacoste saat koymustum ıcıne
Umarım dun teslım edıldı dıye yazıp bugun dagıtırlar.
günaydın kızlar mehtabıma 1 var süpriz oldu resmen gidiyorum haftaya gidicektim bugün an itibariyle çok uyguna bilet aldım inanamıyorum gidiyorummmm uçuyorum bende kavuşuyorum
günaydın kızlar mehtabıma 1 var süpriz oldu resmen gidiyorum haftaya gidicektim bugün an itibariyle çok uyguna bilet aldım inanamıyorum gidiyorummmm uçuyorum bende kavuşuyorum
Kızlarr sabahın köründen herkese günaaydın.
Telefon gondermıstım ben bingole pttyle.Teslım edıldı dıyor.Ama oyle bısey yok.
Dun gece uyuyamadım bu yuzden.eger bu oglene kadar pıyasaya cıkmazsa telefon yandık.Kaynadı gitti olucak.
Aşkım 16sı gece yani 17 ocak 00.00 da serbestmiş ama güvenlik nedeniyle sabah erken saatte gideceksiniz demişler
Dün ptt nın musterı hızmetlerını aradım.Onlar isme ulastıgını ve teslım edıldıgını soyledıler.
Ama erkek arkadasım aramıs yedısu ptt'yı burda kargo yok demısler.
Bugun teslım ettıler ettıler yoksa dedıgın gibi bi surec baslar.Az buz degıl bi tane sıfır samsung telefon bıde lacoste saat koymustum ıcıne
Umarım dun teslım edıldı dıye yazıp bugun dagıtırlar.
Canım inşallah düşündüğüm şey olmamıştır. Sen 800 tl'lık sıfır telefon gönderdim dediğinde ben sana söylücektim de dinlemezdin diye bir şey demedim bir de göndermiştin galiba bir faydası olmucaktı yorum yapmamın ama hırsızlığın cirit attığı bir yere sen nasıl bu kadar pahalı bir telefon ve saat gönderirsin benim aklım almıyor. Millet yastık kılıfı, çarşaf gönderiyorda çalınıyor olcak iş mi yaptığın ah be kuzu. İnşallah düşündüğüm şey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?