347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarr sabahın köründen herkese günaaydın.
Telefon gondermıstım ben bingole pttyle.Teslım edıldı dıyor.Ama oyle bısey yok.
Dun gece uyuyamadım bu yuzden.eger bu oglene kadar pıyasaya cıkmazsa telefon yandık. Kaynadı gitti olucak.

bıngol ptt yı arayıp konustunmu pekı? Kaynama gıbı bı sansı yokkı sonuna kadar ararsın hakkını

Dün ptt nın musterı hızmetlerını aradım.Onlar isme ulastıgını ve teslım edıldıgını soyledıler.
Ama erkek arkadasım aramıs yedısu ptt'yı burda kargo yok demısler.
Bugun teslım ettıler ettıler yoksa dedıgın gibi bi surec baslar.Az buz degıl bi tane sıfır samsung telefon bıde lacoste saat koymustum ıcıne
Umarım dun teslım edıldı dıye yazıp bugun dagıtırlar.

günaydın kızlar mehtabıma 1 var süpriz oldu resmen gidiyorum haftaya gidicektim bugün an itibariyle çok uyguna bilet aldım inanamıyorum gidiyorummmm uçuyorum bende kavuşuyorum

Canım inşallah düşündüğüm şey olmamıştır. Sen 800 tl'lık sıfır telefon gönderdim dediğinde ben sana söylücektim de dinlemezdin diye bir şey demedim bir de göndermiştin galiba bir faydası olmucaktı yorum yapmamın ama hırsızlığın cirit attığı bir yere sen nasıl bu kadar pahalı bir telefon ve saat gönderirsin benim aklım almıyor. Millet yastık kılıfı, çarşaf gönderiyorda çalınıyor olcak iş mi yaptığın ah be kuzu. İnşallah düşündüğüm şey olmaz.

günaydın kızlar mehtabıma 1 var süpriz oldu resmen gidiyorum haftaya gidicektim bugün an itibariyle çok uyguna bilet aldım inanamıyorum gidiyorummmm uçuyorum bende kavuşuyorum

Giz çok sevindim bebeğim. Harika bir haber bu, 59 günlük hasret depola.

Diğer kavuşacak asker yarenleri sizde sıkı sıkı sarılın tamam mı? O anları iyi değerlendirin, yerinizde olmak o kadar isterdim ki özlem kocaman bendede. Gelince bakıp bakıp ağlayacağım kesin.

Son 59 başkada yok. Şuan günler o kadar çabuk geçiyor ki daha geçen 74 yazmışım. Bu ay bitsin iyice hızlanacak bence.

Ofisteki netim bugün açtı çok mutluyum.

Son düzenleme:

inşallah hırsızlık durumu olmamıştır.
bende kargoyla gönderecektim sevgilime birşeyler fakat o da emin olamadı istemedi. bazen diğer askerler gidip kargonu teslim alabiliyormuş.

hayırlı olsun giz.
bol bol hasret gider moral, destek ver sevgiline.

Aşkım 16sı gece yani 17 ocak 00.00 da serbestmiş ama güvenlik nedeniyle sabah erken saatte gideceksiniz demişler

evet aslında gece serbest oluyorlar fakat sabah bırakıyorlar
ikametgah adresiyle kaç km var arada

Günaydın kızlarrr :) Eğer ailemden izini koparabilirsem 25 inde bende sevdiceğimin yanına gideceğim =) Bazen ailemle yaşamak yapmak istediklerimi zorlaştırıyor keşke sevdiceğimi tanıyor biliyor olsalardı diyorum . .

canım sen askeriyeye mi yoksa ptt subesine mi yolladın.eğer askeriye ye gönderdiysen 1-2gün içinde dağıtımını yapıyor işler yavas ilerliyor ancak eline ulasır.

Kızlar tünaydınlar hepinizeeee
Okuldu dersaneydi stajdı derken bi de bu aralar daha da hareketlendi sınavlar geldi
İyice giremez oldum buralara resmen dolabıma kaldırdım bilgisayarımı
Ama sürekli telden takip ettim
Gerçi şimdi yine bilgisayardayım ama :)

An itibariyle bizim şafakta durum budurrrr
Hepinizi kocaman öpüyorum
Sevdiceklerinize ve kendinize dikkat edinnnnn :)

evet cnm ya benm sevdiğimin yastığını,t-shirtlerini hatta sampuanını bile calmıslar düşün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…