az once sesini duydum askımın ya nasıl hayat dolduruyo ıcıme, o tekrar arayana kadar yasayabılmem ıcın guc verıyo bana. Dunyalar benım oluyo sesini duyunca, allahım sen beni onsuz bırakma...
Ben de istiorummmmmm
aminnn canım benim Allah acılarını gostermesin hicbirimize hep sevelim sevilelimNe güzel ya valla çok seviniyorum böyle okuyunca Allah sizi hiç ayırmasın..
bana da bana daaaa
347.dönemde benım de sevdiğim asker . . Askere gıtmeden once ki sürecte zor donemler yasadık ve bunlar askerlık surecınde de pesımızı bırakmıyor sevdıgımle ıkımız arasında yasananlar sevdıgımın sureklı aklına gelıyor kı bu da her seferınde farklı bır ruh halıne sahıp olması demek ben de yasadıgım bulundugum zaman cevre acısından her zaman alttan alamıyorum sonra da cok uzuluyorumForuma ılk msjımda uzun uzun anlatıp can sıkmak ıstemedım 96 gundur ondan uzağım ve cok ozledıım
347.dönemde benım de sevdiğim asker . . Askere gıtmeden once ki sürecte zor donemler yasadık ve bunlar askerlık surecınde de pesımızı bırakmıyor sevdıgımle ıkımız arasında yasananlar sevdıgımın sureklı aklına gelıyor kı bu da her seferınde farklı bır ruh halıne sahıp olması demek ben de yasadıgım bulundugum zaman cevre acısından her zaman alttan alamıyorum sonra da cok uzuluyorumForuma ılk msjımda uzun uzun anlatıp can sıkmak ıstemedım 96 gundur ondan uzağım ve cok ozledıım
umarım dondugu zaman cozersınız butun sorunlarınızı canım hosgeldın aramıza347.dönemde benım de sevdiğim asker . . Askere gıtmeden once ki sürecte zor donemler yasadık ve bunlar askerlık surecınde de pesımızı bırakmıyor sevdıgımle ıkımız arasında yasananlar sevdıgımın sureklı aklına gelıyor kı bu da her seferınde farklı bır ruh halıne sahıp olması demek ben de yasadıgım bulundugum zaman cevre acısından her zaman alttan alamıyorum sonra da cok uzuluyorumForuma ılk msjımda uzun uzun anlatıp can sıkmak ıstemedım 96 gundur ondan uzağım ve cok ozledıım
kimsecikler yokmu kızlar.can sıkıntısına fırın sütlaç yaptım.umarım sıkıntıdan da gidip gelip yemem
16 sında çıkacakmış canımhadi ya 1gün daha eklendi desene.ne zaman cıkacakmıs peki yenisine göre?
Üstü şöyleee hafif kızardımı off offf ye onu ye onu hepsini ye
benimki hala 14u gece yarısı serbestım dıyo ama bakalım gorcez bende hazırlıklı olayım ustune bır ıkı gun eklemeye16 sında çıkacakmış canım
sessz sakin kalmış konumuz
gün içinde kimsecikler gelemiyor ssanırım
Hadi toplanın :)))))
offff canım cektı benımde yaa aksam yemegınde de bısey yemedım bı corba ıctım karnım acıktıofff sorma ye ye nereye gidecez bilmiyorum
benimki hala 14u gece yarısı serbestım dıyo ama bakalım gorcez bende hazırlıklı olayım ustune bır ıkı gun eklemeye
benimki hala 14u gece yarısı serbestım dıyo ama bakalım gorcez bende hazırlıklı olayım ustune bır ıkı gun eklemeye
Kuzuu süper süperKızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yokgaliba görmeden geldiğine inanmicam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?