347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben geldiimm fıstıklaarr

kocacımla konuştum , canım benim yaaa , ooff çook özlüyorumm ben aşkımıı

347.dönemde benım de sevdiğim asker . . Askere gıtmeden once ki sürecte zor donemler yasadık ve bunlar askerlık surecınde de pesımızı bırakmıyor sevdıgımle ıkımız arasında yasananlar sevdıgımın sureklı aklına gelıyor kı bu da her seferınde farklı bır ruh halıne sahıp olması demek ben de yasadıgım bulundugum zaman cevre acısından her zaman alttan alamıyorum sonra da cok uzuluyorum Foruma ılk msjımda uzun uzun anlatıp can sıkmak ıstemedım 96 gundur ondan uzağım ve cok ozledıım

hosgeldin canım .Allah kavustursun demekten baska care kalmıyor.umarım sorunlar halledilir.zaten onlar askerdeyken psikolojileride bozuluyor doğal olarak bizede yansıyor.

Hoşgeldin. Hepimiz zor ve sıkıntılı dönemler geçiriyoruz malesef. Burada gittiğinden beri eşini sevgilisini göremeyenler çok malesef. İnşallah atlatacağız...

umarım dondugu zaman cozersınız butun sorunlarınızı canım hosgeldın aramıza

16 sında çıkacakmış canım
sessz sakin kalmış konumuz
gün içinde kimsecikler gelemiyor ssanırım
Hadi toplanın :)))))
benimki hala 14u gece yarısı serbestım dıyo ama bakalım gorcez bende hazırlıklı olayım ustune bır ıkı gun eklemeye

Kızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yok galiba görmeden geldiğine inanmicam :))

benimki hala 14u gece yarısı serbestım dıyo ama bakalım gorcez bende hazırlıklı olayım ustune bır ıkı gun eklemeye

İşte değişik değişik rivayetler dönüyor :) son güne kadar belirsizlik devam edecek snrm:)
sen onun saydığı gibi say boşver :)

Kızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yok galiba görmeden geldiğine inanmicam :))
Kuzuu süper süper
şimdiden gözün Aydın :)
bol bol sarıl hasret gider :)

eğer izin kullanmazsan 18 ocak bitiş.bazılarına 1gün bazılarına 2gün dönüş izni veriliyormuş.gerci gelsinlerde ha1gün eksik ha 1gün fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…