347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hosbuldukk :) aramızda ki sorunları cozmeyı cok ıstıyrum ama asker pskolojısı ıle de bas etmek zor anlamaya calısıyorum hak verıyorum fakat en ufak bır sey her seferınde kocaman sorunlar seklınde gerı donuyor bana. Cep telefonu kullanamıyor cok rahat gorusemıyoruz da konusurken de soyleyeceklerımı dusunuyorum soylesem mı soylemesem mı ne der ne tepkı verır acaba dıye yalan söylemek saklamak da istemiyorum ama cok büyük tepkiler verip aramamasından aradığımda telefonlara cıkmamasından da cok korkuyorum . .

kızlarr bizim hesabımıza göre , 16 Ocak gecesi son , 17 sabah çıkacak eşim Allahın izniylee

İşte değişik değişik rivayetler dönüyor :) son güne kadar belirsizlik devam edecek snrm:)
sen onun saydığı gibi say boşver :)
aynen oyle yapıyorum zaten canım ya su ocak ayı bı gelsın de ha bı eksık saymısım ha bı fazla hıc onemlı olmıcak. Son gun askerıyenın onunde onu beklıyo olcamm ayyy dusunmesi bile guzellll

İzin günlerinin bindirimini peşin olarak yaptım tickerıma 3 gün ekledim :))
sağol nikitam, geri göndermemeyi düşünüyorum tsk alamaz onu benden artık :)

Kızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yok galiba görmeden geldiğine inanmicam :))
ayyyy cokk heyecanlı ya sen anlatınca ben bıle heyecanlandım sız nıye heyecanlanmıyosunuz bakıyım yaaa ama emınım yarın havaalanında onu gorunce ılk gunku gıbı carpıcak kalbınn

ayyyy cokk heyecanlı ya sen anlatınca ben bıle heyecanlandım sız nıye heyecanlanmıyosunuz bakıyım yaaa ama emınım yarın havaalanında onu gorunce ılk gunku gıbı carpıcak kalbınn

evet ya ben olsam bu gece uyuyamazdım.eminim yarın sabah kalkınca kalbim gümgüm atar :)

Kızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yok galiba görmeden geldiğine inanmicam :))

Bak işte aynı duygular, demek ben anormal değilim yubbbiii

bubleeee canım kavuşuyorsun çok güzel valit geçirin

sevgilim çarşıdaydı bugün bileydim bende izin alıp giderdim ama haftasonu çıkarsa günübirlik ya bu hafta yada haftaya gidicem şirketin terfi sınavına hazırlanıyorum aralık 16 da ona hazırlanıyorum buralara uğrayamıyorm:))))))

bugün mutluyum ki msjlaştık uzunca aradan sona güzel duygu artık çıksında hep böyle olallım

aramıza hoşgeldin..inşallah şu askerlik bitsin sevdiğin yanına gelsin yüz yüze konuşur halledersiniz sorunlarınızı.

Ay bu erkekler çok uyanık yaaaa, yarın gidince başının etini yemiyim diye 20 dk da bir arıyor. Aramadı aramadı bu zamana kadar şimdi telafi çabaları Ama yokkk azıcık da olsa yerim başını etini yani belki yok ya adım gibi eminim onu görünce yelkenler suya

evet canım şuan geliceğine inanamadığım için heycanlı değilim sabah yollara düşünce basar beni heyecan.
Allah hepimize onların temelli dönüşlerini görmeyi, onları almaya gitmeyi nasip etsin amiiin :)

Bak işte aynı duygular, demek ben anormal değilim yubbbiii

yok canım normaliz bu askerik duygularımızı anormalleştirdii. Sanki onları görmek gerçek olamicak bi rüya gibi geliyo okadar uzun zamandır görmedikkii.

Bizim hesabımıza gore de 16 ocak gece son :) artık gelse Ocak ayı hiç bu kadar yavaş geçtiğini hatırlamıyorum ayların daha önce

evet yaaa hakkaten çok yavaş geçiyor zaman aşkım olmadan , ama yanına gittim bayramda 4 gün ordaydım , 1 gün çıkardılar , yinede o 4 gün öylesine çabuk geçtiki anlatamam , zamanın bize kastı var sanırımm

:) bencede şimdi böyle diyorsun ama onu görünce eminim yelkenler foraaaaaaaaaaa. dayanamıyoruz biz

Hepinize iyi geceler kızlar. Gündüz giremiyorum artık ofiste. Bir koç çalışanı olup koç net kullanıyoruz ve çoğu siteler, resimler, videolar bloklu bizde. Bu site açıktı ama yine bloklanmış giremiyorum maalesef.

1.5 saat sonra şafak 59 diyoruz. Geliyorlar...

ahh askerlik ah . . Ayrılılık gidene mi daha zordur kalana mı derlerdi ya askerlik için de böyle galiba sevdiklerimizi askere uğurluyoruz onlar askerlikte zor zamanlar yasıyorlar biz dışarda zor zamanlar yaşıyoruz .Aslında onlara göre biz hiç zor zamanlar yaşamıyoruz da neyse Şu an bizim için En problem olan konulardan biri de askerlik yaptıgı yerın kucuk bır ılce olması ve gıttıgım de gorusebılecek oturabılecek dogru duzgun bır yer olmaması bıde tum askerler carsıya cıktıgını da dusunursek rahatsız edılmek de ıstemıyor kı yeterınce kıskanctır zten Küçücük bir ilçe olunca ne yapacağımızı bilemiyorum. Malum soğuklar başladı Evli olsak tamam bazı kolaylıklar saglanır otelle konusursun apartla pansıyonla konusur kalırsın gunduz sonra o bırlıge , sen donus yolculuguna ama sevgılı olunca ılce kucuk olunca neler yapılır bilemiyorum. Haftaya yanına gıtme sansım olacak ama nasıl ve nerde gorusebılecegımızı bulamazsan gelme hıc dedı off ne yapacagım kızlar ben

nerde askerlik yapıyor sevdiceğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…