aynen oyle yapıyorum zaten canım ya su ocak ayı bı gelsın de ha bı eksık saymısım ha bı fazla hıc onemlı olmıcak. Son gun askerıyenın onunde onu beklıyo olcamm ayyy dusunmesi bile guzellllİşte değişik değişik rivayetler dönüyor :) son güne kadar belirsizlik devam edecek snrm:)
sen onun saydığı gibi say boşver :)
ayyyy cokk heyecanlı ya sen anlatınca ben bıle heyecanlandım sız nıye heyecanlanmıyosunuz bakıyım yaaa ama emınım yarın havaalanında onu gorunce ılk gunku gıbı carpıcak kalbınnKızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yokgaliba görmeden geldiğine inanmicam :))
ayyyy cokk heyecanlı ya sen anlatınca ben bıle heyecanlandım sız nıye heyecanlanmıyosunuz bakıyım yaaa ama emınım yarın havaalanında onu gorunce ılk gunku gıbı carpıcak kalbınn
Kızlarrr yarın sabah sevgilimi havaalanından almaya gidicemm ama hala inanamıyorum oyüzden sıradan bi günmüş gibiyim şuan hala heyecan yokgaliba görmeden geldiğine inanmicam :))
kızlarr bizim hesabımıza göre , 16 Ocak gecesi son , 17 sabah çıkacak eşim Allahın izniylee
347.dönemde benım de sevdiğim asker . . Askere gıtmeden once ki sürecte zor donemler yasadık ve bunlar askerlık surecınde de pesımızı bırakmıyor sevdıgımle ıkımız arasında yasananlar sevdıgımın sureklı aklına gelıyor kı bu da her seferınde farklı bır ruh halıne sahıp olması demek ben de yasadıgım bulundugum zaman cevre acısından her zaman alttan alamıyorum sonra da cok uzuluyorumForuma ılk msjımda uzun uzun anlatıp can sıkmak ıstemedım 96 gundur ondan uzağım ve cok ozledıım
ayyyy cokk heyecanlı ya sen anlatınca ben bıle heyecanlandım sız nıye heyecanlanmıyosunuz bakıyım yaaa ama emınım yarın havaalanında onu gorunce ılk gunku gıbı carpıcak kalbınn
Bak işte aynı duygular, demek ben anormal değilim yubbbiii
Bizim hesabımıza gore de 16 ocak gece son :) artık gelse Ocak ayı hiç bu kadar yavaş geçtiğini hatırlamıyorum ayların daha önce
Ay bu erkekler çok uyanık yaaaa, yarın gidince başının etini yemiyim diye 20 dk da bir arıyor. Aramadı aramadı bu zamana kadar şimdi telafi çabalarıAma yokkk azıcık da olsa yerim başını etini yani belki yok ya adım gibi eminim onu görünce yelkenler suya
ahh askerlik ah . . Ayrılılık gidene mi daha zordur kalana mı derlerdi ya askerlik için de böyle galiba sevdiklerimizi askere uğurluyoruz onlar askerlikte zor zamanlar yasıyorlar biz dışarda zor zamanlar yaşıyoruz .Aslında onlara göre biz hiç zor zamanlar yaşamıyoruz da neyseŞu an bizim için En problem olan konulardan biri de askerlik yaptıgı yerın kucuk bır ılce olması ve gıttıgım de gorusebılecek oturabılecek dogru duzgun bır yer olmaması bıde tum askerler carsıya cıktıgını da dusunursek rahatsız edılmek de ıstemıyor kı yeterınce kıskanctır zten Küçücük bir ilçe olunca ne yapacağımızı bilemiyorum. Malum soğuklar başladı Evli olsak tamam bazı kolaylıklar saglanır otelle konusursun apartla pansıyonla konusur kalırsın gunduz sonra o bırlıge , sen donus yolculuguna ama sevgılı olunca ılce kucuk olunca neler yapılır bilemiyorum. Haftaya yanına gıtme sansım olacak ama nasıl ve nerde gorusebılecegımızı bulamazsan gelme hıc dedı off ne yapacagım kızlar ben
nerde askerlik yapıyor sevdiceğin ?
nerde askerlik yapıyor sevdiceğin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?