eöyle deniliyor ama hersey muamma :) zaten son 15gün listeler asılıyormus canım kimin ne zaman cıkacağı yazıyormus.sanırım o zaman herkesin cıkıs tarihi kesinleşecek.
Ayy canım bunlar da çok hoş olmuşlar
Ben 30 tane birden gönderdim kurabiye parasını geçiyordu az daha kargo ücretiPPP
evet çok tatlı oluyor yaa ben çok severim zaten böyle süprizleri falan
kızlarrr nasılsınız şafaklarınız ne alemde ben 60 tokattayım bugün ... tezkere kagıdı cıktı 15 die ümitlenirken 17si oldu( şafaga +2 eklıcem cok üzüldüm 2 ay 2 günüm var yaffffffffffffff
evet evet bende severim sürpriz yapmasını.büyük hediyelerden daha cok mutlu ediyor beni :)
çok güzel olmuş bnde bitince göstericem pembişe boyuorum bütün haritayı:)))
Bizim daha çıkmadı tezkere kağıdı ayyy belki de çıkmıştır benimki hastanede yaa... biz zaten en başından beri 17sine sayıyorduk aynı olduk senle tokat değillcanım tunceliye geri dön
ya bi de ben komik bsy dicem gulmeyin ama kafam kaisti:)
simdi 16 ocak cikis tarihi olunca 15 ocakta safak 1 adana mi oluyo
yoksa 14 ocakda mi 1 adana dicem:)
ya nikita gülmeyin diosunda komik bsy soruosun cok güldüm ne yalan söylim :)))15 ocak adana oluo en azından mantıken oyle olması gerekıo cunku plakayı tam doldurup oyle gelıcek yanı 16 plaka olmus olmuo tatlım :) inşallah dogru demişimdir
geri dönemem ya ben +2 eklicem o daha iyi 60lar bi türlü bitemedi koskoca 100 gün bitti şurda 10 gün eziyet geldi:))) sen nie geri döndün kızım ya +2 eklemek daha iyi olur bence 16-17 sine hep istanbul diyecem şehir kalmıo çünkü:))))
valla basmadi kafam :) gunlerdir bu kknuyu dusunuyorum bi cikar yol bulamadim:)
son gun safak dogan gunes dices di mi
ya bi de ben komik bsy dicem gulmeyin ama kafam kaisti:)
simdi 16 ocak cikis tarihi olunca 15 ocakta safak 1 adana mi oluyo
yoksa 14 ocakda mi 1 adana dicem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?