347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

öyle deniliyor ama hersey muamma :) zaten son 15gün listeler asılıyormus canım kimin ne zaman cıkacağı yazıyormus.sanırım o zaman herkesin cıkıs tarihi kesinleşecek.
e

Evet tezkere imzası geldiği gün gider alırım biletimi dedi şimdi tam kesin değil ama 16sı gece büyük ihtimal demiş komutan... Bakalım ne olacak inşallah daha erken olur

kızlarrr nasılsınız şafaklarınız ne alemde ben 60 tokattayım bugün ... tezkere kagıdı cıktı 15 die ümitlenirken 17si oldu ( şafaga +2 eklıcem cok üzüldüm 2 ay 2 günüm var yaffffffffffffff

kızlarrr nasılsınız şafaklarınız ne alemde ben 60 tokattayım bugün ... tezkere kagıdı cıktı 15 die ümitlenirken 17si oldu ( şafaga +2 eklıcem cok üzüldüm 2 ay 2 günüm var yaffffffffffffff

Bizim daha çıkmadı tezkere kağıdı ayyy belki de çıkmıştır benimki hastanede yaa... biz zaten en başından beri 17sine sayıyorduk aynı olduk senle tokat değill canım tunceliye geri dön

hayirli cumalar sekerler:)
siz ne tatli sevgililersiniz ouleee kirabiyeler suprizler saatler fln:)
chelzy m uzulme isim olarak kime teslim edildigi vardir muhakkak
bnm esim kantinde diye ona gonderceklerimi kantine her sabah pogaca gonderen van da bir firinciya yolluyorum :) y ici kargoyla.. o teslim ediyo
giz ciik sen de kavusuyomussun ne guzelll
benm kocam gelme dio ama sizi gorunce ben de ozendim gitsem supriz yapip dedim, bi arkadasina msj attim sence napym die
o da dogru dio kori burasi karisik gecen hafta carsi izinleri kilitliydi bu hafta da oyle olck dedi.. sonra bakalim duruma gore haberlesrz ertele bence sen dedi
aylar oldu ya
cok ozledim

Bizim daha çıkmadı tezkere kağıdı ayyy belki de çıkmıştır benimki hastanede yaa... biz zaten en başından beri 17sine sayıyorduk aynı olduk senle tokat değill canım tunceliye geri dön

geri dönemem ya ben +2 eklicem o daha iyi 60lar bi türlü bitemedi koskoca 100 gün bitti şurda 10 gün eziyet geldi:))) sen nie geri döndün kızım ya +2 eklemek daha iyi olur bence 16-17 sine hep istanbul diyecem şehir kalmıo çünkü:))))

ya bi de ben komik bsy dicem gulmeyin ama kafam kaisti:)
simdi 16 ocak cikis tarihi olunca 15 ocakta safak 1 adana mi oluyo
yoksa 14 ocakda mi 1 adana dicem:)

ya bi de ben komik bsy dicem gulmeyin ama kafam kaisti:)
simdi 16 ocak cikis tarihi olunca 15 ocakta safak 1 adana mi oluyo
yoksa 14 ocakda mi 1 adana dicem:)

ya nikita gülmeyin diosunda komik bsy soruosun cok güldüm ne yalan söylim :)))15 ocak adana oluo en azından mantıken oyle olması gerekıo cunku plakayı tam doldurup oyle gelıcek yanı 16 plaka olmus olmuo tatlım :) inşallah dogru demişimdir

valla basmadi kafam :) gunlerdir bu kknuyu dusunuyorum bi cikar yol bulamadim:)
son gun safak dogan gunes dices di mi

Ben geri dönmedim zaten 158 den başladım saymaya 17si 0 oluyor... benim normal gitti düz

Ayy bugunun bu kadar streslı olacagını bılemedımm benn.
Nıkıtam nasıl strese gırmıyım.Kargoyu arıyorum dun teslım ettık dıyolar.Bızımkı gıdıp soruyor oyle bı kargo gelmedı dıyolar.
Bizimki masallah bıde herkese duyurmus kargo gelıcek telefon aman dıkkat dıye.Askerıye sonucta herkes bır degılkı.Sana merak etme der.Bi baakarsın almış telefonu.
Habercının elıne gecmıs sanırım telefon nasıl olduysa sanırım bulundu telefon.Kesın haberı beklıyorum.Mesaj mesaj ustune beynini yıyorum su anda.
Zaten ultra mega plus pimpirikliyim.Gelince başıma geliyor işte.

Tezkere kagıtları mı gelmişşş?bizimkine de gelir yakında.Pazartesi günü giriş yapmıştı.MUhtemelen bizde 16 sında cıkıs yapıcaz ama bir ayar cekmeye calısıcam dıyodu.Sonradan eksik görev dıye cagırmasınlarda tam intihar sebebi yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…