347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlarrr ... Bende yorganımı penelope den aldım kaz tuyu umarım memnun kalırım baya bı para verdım cunku.
Nikitamm o safak isini bende cok dusundum ama 17sinde cıkıyosa 15 i agrı 16sı dogan gunes olmuyomu yada 16sı agrı 16sı aksamı mı dogan gunes dıyoruz amann kafam karıstı benımde

Son düzenleme:
ceyizden bahsediyoruz madem bende sorayım kızlar.ben daha catal kasık almadım kararsız kaldığımdan.cabuk karar veremiyorum bişiy alırken.ben jumbo ve korkmaz arasında kararsız kaldım.sizin fikriniz ne?

aman cok karisik di mi yaa
ben pes ediyorum :)

seker noldu son durum nedirrrrr
ulas mi posta??
merak ettimmm

Nikitaa ayy öldüm dirildim resmen.aksam 6ydi karisiklik duzeldi.
Jandarmaya gidecegine piyadelere gitmis kargo.ama en son arada kaynadi calindi diye agliyodum ben.
Neyseki eline ulasti.ekşınsız gun yok masallah :)

Jandarmaya gidecegine piyadelere gitmis kargo.ama en son arada kaynadi calindi diye agliyodum ben.

hadi gözünaydın ben bile rahtladım valla,erkek arkadaşıma anlattım telefonda:)

sonunda kargo asıl sahibine teslim edildi yani şükür...
hakikaten baya heyecanlı gün olmuş

Hiç sorma.Orda oluversem ayağa kaldırıcam ortalığı bizimki olsun,dur bakalım,üzülme,nasip,kaynadı gitti,uçtu gitti dedikçe daha beter oldum.Sinirlensem olmaz o da orda üzülüyor sussam gönül razı değil Full heyecandır yaanii bugün:)

ayy canım çok sevindim kazasız belasız ulaştığına baya heyecan oldu ama

ceyizden bahsediyoruz madem bende sorayım kızlar.ben daha catal kasık almadım kararsız kaldığımdan.cabuk karar veremiyorum bişiy alırken.ben jumbo ve korkmaz arasında kararsız kaldım.sizin fikriniz ne?

tabiki jumbo bence , gerçi ben karaca da bi modeli çok beğendim ordan aldım çatal bıçağımı

aman cok karisik di mi yaa
ben pes ediyorum :)

bende pes ettim benim şafağım hangi gün biterse ona göre bigün sonra da doğan güneş dicem, bikaç gün erken biterse 3-5 gün doğan güneş derim artık

Canım ben de battaniye ve yorgan hakkında bilgi edinmeye başladım. Ben bu ay yemek takımı, çatal bıçak takımı çelik tencere set alıcam. Bugün bakmaya gittim katolog falan aldım ama yavaş yavaş battaniye ve yorgan hakkında da bilgi edinsem iyi olucak. Bu arada battaniyen çok güzel sade ve şık. Tamam akrilik battaniyelere bakıcam ve mink markası da aklımda hangi siteden aldın canım bu arada?
Mercicim; ben de kaz tüyü alayım diyorum çok pahalı yani kullanan birisi olmadan da o kadar parayı bayılmak istemiyorum ama en azından bir tanesini kaz tüyü alayım aklımda kalmasın. Bir de kullanışlı olur mu o konuda şüpheliyim. Annem diyor ki tüyleri çıkar ama çok methediyorlar nette.

Bu arada 01 Adanayı saydıktan sonra çıkacakları gün için diyecğiz doğan güneş diye....

Ben de Karacadan bakıyordum çeyiz seti şeklinde. Ama ayrı ayrı markalardan mı alsam karar veremedim ki.

Merci canım neden karacadansa jumboyu tercih ediyorsun. Kalite olarak daha mı iyi? Of kafam karıştı. En iyisi yemek takımını, tencere takımını ve çatal bıcak takımını ayrı ayrı markalardan alayım. Çünkü çeyiz setlerindekilerde yemek takımını beğeniyorsam çatal bıçağı beğenmiyorum.

bende set olunca beğenemiyorum ayrı ayrı bakıyorum o yüzden ama o zamanda kafam karısıyor. öffff

Son düzenleme:
bende set olunca beğenemiyorum ayrı ayrı bakıyorum o yüzden ama o zamanda kafam karısıyor. öffff

Aynen canım. Ayrı ayrı olunca karşılaştırma yapmaya çalışıyorum özellikle çelik tencere setinde işin içinden çıkamıyorum bi türlü. Bu kararsızlığım yüzünden son ana kalıcak, aceleye getirip içime sinmeyen bir şey de almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…