aman cok karisik di mi yaaselam kızlarrr ... Bende yorganımı penelope den aldım kaz tuyu umarım memnun kalırım baya bı para verdım cunku.
Nikitamm o safak isini bende cok dusundum ama 17sinde cıkıyosa 15 i agrı 16sı dogan gunes olmuyomu yada 16sı agrı 16sı aksamı mı dogan gunes dıyoruz amann kafam karıstı benımde
Ayy bugunun bu kadar streslı olacagını bılemedımm benn.
Nıkıtam nasıl strese gırmıyım.Kargoyu arıyorum dun teslım ettık dıyolar.Bızımkı gıdıp soruyor oyle bı kargo gelmedı dıyolar.
Bizimki masallah bıde herkese duyurmus kargo gelıcek telefon aman dıkkat dıye.Askerıye sonucta herkes bır degılkı.Sana merak etme der.Bi baakarsın almış telefonu.
Habercının elıne gecmıs sanırım telefon nasıl olduysa sanırım bulundu telefon.Kesın haberı beklıyorum.Mesaj mesaj ustune beynini yıyorum su anda.
Zaten ultra mega plus pimpirikliyim.Gelince başıma geliyor işte.
Tezkere kagıtları mı gelmişşş?bizimkine de gelir yakında.Pazartesi günü giriş yapmıştı.MUhtemelen bizde 16 sında cıkıs yapıcaz ama bir ayar cekmeye calısıcam dıyodu.Sonradan eksik görev dıye cagırmasınlarda tam intihar sebebi yemin ederim.
Nikitaa ayy öldüm dirildim resmen.aksam 6ydi karisiklik duzeldi.
Jandarmaya gidecegine piyadelere gitmis kargo.ama en son arada kaynadi calindi diye agliyodum ben.
Neyseki eline ulasti.ekşınsız gun yok masallah :)
Jandarmaya gidecegine piyadelere gitmis kargo.ama en son arada kaynadi calindi diye agliyodum ben.
Sagolun kızlar yaa. Geç oldu güçte oldu ama sonunda eline ulaştı :)
sonunda kargo asıl sahibine teslim edildi yani şükür...
hakikaten baya heyecanlı gün olmuş
ceyizden bahsediyoruz madem bende sorayım kızlar.ben daha catal kasık almadım kararsız kaldığımdan.cabuk karar veremiyorum bişiy alırken.ben jumbo ve korkmaz arasında kararsız kaldım.sizin fikriniz ne?
aman cok karisik di mi yaa
ben pes ediyorum :)
kimselerden ses seda yok yine...
acayip ders çalışmam lazım ama bir gram istek yokpufff
Canım ben daha yastık yorgan almadım. Diğer ay çay bardaklarımı, su bardaklarımı, kahve takımımı, bira, rakı bardaklarımı falan alacağım. Battaniyem bir kaç tane var biri mink marka sanırım krem rengi. Geldiği gibi tükeniyordu o internette onu bir kere yakaladım aldım hemen. Battaniyem akrilik, yün battaniyeler çok çirkin ya renk desen olarak.
Battaniyem bu canım.
Eki Görüntüle 554894
Mercicim; ben de kaz tüyü alayım diyorum çok pahalı yani kullanan birisi olmadan da o kadar parayı bayılmak istemiyorum ama en azından bir tanesini kaz tüyü alayım aklımda kalmasın. Bir de kullanışlı olur mu o konuda şüpheliyim. Annem diyor ki tüyleri çıkar ama çok methediyorlar nette.selam kızlarrr ... Bende yorganımı penelope den aldım kaz tuyu umarım memnun kalırım baya bı para verdım cunku.
Nikitamm o safak isini bende cok dusundum ama 17sinde cıkıyosa 15 i agrı 16sı dogan gunes olmuyomu yada 16sı agrı 16sı aksamı mı dogan gunes dıyoruz amann kafam karıstı benımde
ceyizden bahsediyoruz madem bende sorayım kızlar.ben daha catal kasık almadım kararsız kaldığımdan.cabuk karar veremiyorum bişiy alırken.ben jumbo ve korkmaz arasında kararsız kaldım.sizin fikriniz ne?
tabiki jumbo bence , gerçi ben karaca da bi modeli çok beğendim ordan aldım çatal bıçağımı
bende pes ettim benim şafağım hangi gün biterse ona göre bigün sonra da doğan güneş dicem, bikaç gün erken biterse 3-5 gün doğan güneş derim artık
Merci canım neden karacadansa jumboyu tercih ediyorsun. Kalite olarak daha mı iyi? Of kafam karıştı. En iyisi yemek takımını, tencere takımını ve çatal bıcak takımını ayrı ayrı markalardan alayım. Çünkü çeyiz setlerindekilerde yemek takımını beğeniyorsam çatal bıçağı beğenmiyorum.
iyi geceler şekerlerr
iyi geceler.hosgeldinnn
bende set olunca beğenemiyorum ayrı ayrı bakıyorum o yüzden ama o zamanda kafam karısıyor. öffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?